Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Hvis det er en langsommere tempo i livet, du leder efter, så er du på rette sted. Billede; Felter af lavendel, solsikker, og oliventræer… En søndagsfrokost i skyggen af ​​platantræer på en landsbytorv, en cafe creme på et fortov cafe kombineret med en slentre gennem en skov af eg og kastanje træer som en mave. Dette er Provence – hvad at se og hvordan man kommer dertil.

Dette er en region af enorme kontraster og forbindelser. Provence skjuler sin kompleksitet under et slør af simple lækkerier. Det er hjemsted for de røde farver Esterel bjergene, smagen af ​​tapenade, duften af ​​rosmarin, kadencen af ​​den provencalske accent, og mistral, vinden, der blæser ned fra Alperne. Som sådan, aktiviteterne er så stort, også! Lad os hjælpe dig!

 

Fields of lavender

 

Provence - hvad man skal se: Kunst

Fra 1. marts, 2019 til januar 5ª, 2020, den Carrieres de Lumieres, den tidligere stenbrud vendte medrivende kunstmuseum i Les Baux-de-Provence, er vært for en udstilling dedikeret til Vincent Van Goghs mesterværker.

Van Goghs forhold til Provence var en nær én. Maleren har brugt de sidste par år af sit liv i denne franske region, opblødning i den storslåede lys og kulisser. Han flyttede fra Paris til Arles i 1888, da han mente, at “hele fremtid ny kunst kan findes i Midi” og blev optaget på asyl i Saint-Remy-de-Provence da hans helbred faldt. Begge disse steder inspireret nogle af hans mest berømte malerier og konsolideret sin unikke stil. På grund af udstillingens popularitet, Vi anbefaler, at du bestiller i forvejen på Carrieres de Lumieres hjemmeside.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

Provence - hvad man skal se: Ikonet for moderne Marseille

The icon of modern Marseille, Provence, France

 

Dette fantastiske museum udforsker historie, kultur, og civilisation af Middelhavsområdet gennem antropologiske udstillinger, roterende kunst udstillinger, og film. Samlingen sidder i en fed, moderne bygning designet af algerisk-fødte, Marseille -uddannede arkitekt Rudy Ricciotti og Roland Carta. Det hænger sammen med en vertigo-inducerende gangbro til det 13. århundrede Fort St. John, hvorfra der er fantastisk udsigt af Vieux Port og det omgivende hav.

Lyon til Toulouse Tog

Paris til Toulouse Tog

Rart at Toulouse Tog

Bordeaux til Toulouse Tog

 

Provence - hvad man skal se: Castellane

Castellane, Provence

 

Dette er en charmerende by på kanten af ​​Verdon Gorge. Castellane, Provence er en dejlig lille by på bredden af ​​Verdon floden er et stoppested på Napoleon Road (Rute Napoleon) omgivet af smuk, vilde bjerge. Domineret af den berømte klippe, som Notre-Dame du Roc kapel stande, det provencalske gamle bydel er en labyrint af maleriske smalle gader, befæstede levn ligesom Tour Pentagonale (femsidet tårn) og Gate Clock (ur-gateway), og det smukke Place Marcel Sauvaire firkant - hjertet i Castellanes handling.

34 rue Nationale

34 Rue Nationale er et hus, hvor Napoleon stoppede til frokost på 3 marts 1815 på hans tilbagevenden fra øen Elba. Frit tilgængeligt, det er i dag den mellemøstlige Verdon museum for populær kunst og traditioner.

Notre-Dame du Roc kapel

Gå fans ikke må gå glip af at følge stien, der fører op til Notre-Dame du Roc kapel fra bag kirken i omkring 30 minutter. Udsigten fra toppen over det omkringliggende landskabet er fantastisk!

Montpellier til Marseille Tog

Rart at Marseille Tog

Paris til Marseille Tog

Toulouse til Marseille Tog

 

Provence - hvad man skal se: de paverne’ Paladset i Avignon

Popes' Palace of Avignon, Provence, France

 

Opført som en World Heritage Site af UNESCO, slottet er en af ​​de 10 mest besøgte monumenter i Frankrig. Det bliver 650,000 besøgende om året. En sand symbol på indflydelsen af vestlige kristendom i det 14. århundrede. Denne 1500 mil mesterværk af et monument er den største middelalderlige fæstning og største gotiske palads i Europa.

Benedikt XII, der byggede Det gamle palads mod øst og nord. Og hans efterfølger Clement VI byggede det nye palads mod syd og vest. Tårnet huser 11 historier om de regionale Arkiv. Dens højde af 52 meter gør dig svimmel. Kig op på det fra terrassen på Utopia Manutention Biograf, og du vil se, hvad vi mener!

Slottet arrangerer kulturelle begivenheder, tema ture, udstillinger, og koncerter hele året. Det huser også inden for dets mure Musee de l'Oeuvre. I sommer, en stor kunstudstilling fylder den Store Kapel mens hovedgården bliver en friluftsteater med shows fra Avignon, Provence Theatre Festival skabt af Jean Vilar i 1947.

Lyon til Avignon Togpriser

Paris til Avignon Tog

Rart at Avignon Tog

Marseille til Avignon Tog

 

Provence - hvad man skal se: Avignon, orange, Châteauneuf-du-Pape

Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape trip

 

Dyb dykke ned i landlige Frankrig og opdag romersk arv blandt de rullende vinmarker. Marvel på Triumfbuen og det romerske amfiteater. Rejser ud gennem frugtbare vinmarker af Châteauneuf-du-Pape, Provence, og prøve lokale vine i løbet af en smagning. Beundre UNESCO World Heritage-listen Pont du Gard - en romersk akvædukt. Besøg den middelalderlige by Les Baux de Provence. Ligger højt i Alpines bjerge, og opdage de provencalske landsbyer Gordes og Roussillon.

 

 

Hvordan man kommer dertil?

Med tog, selvfølgelig! Togrejser til Provence leveres af fjerntrafiktog, herunder højhastighedstog TGV, syd fra Paris, gennem Lyon, Avignon, Aix en Provence, og Marseille, derfra langs Middelhavskysten (ikke høj hastighed) til Pæn, Frankrig. Du kan få dine billetter inden for få minutter fra Gem et tog

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fprovence-see-get-there%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)