Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 03/12/2021)

Det første, folk tror, ​​når du spekulerer på, hvad er den hurtigste måde at rejse i Europa er flyvende. Men vi ville være uenige! Mens den faktiske flyvende kan være hurtigere, der er ikke noget langsommere end lufthavnene at begrænse mængden af ​​rejsetiden du faktisk spare. Det ender også med at blive dyrere, når du faktor i drevet, det tager at komme til lufthavnene, også! Må ikke engang få os startede på overbelastede veje, humongous terminaler, de uendelige linjer til at tjekke ind og passere gennem sikkerhed, og bagage påstand forsinkelser ved ankomsten alle tilføje op!

Jeg tror, ​​at vi alle kan blive enige, at busrejser er et no-no! Især når du sammenligner det med den komfort, du får med tog. Ikke overbevist endnu om Hvad er den hurtigste måde at rejse i Europa er endnu? Læs videre!

 

Hvad er den hurtigste rejseform i Bruxelles:

trains are the quickest mode of travel

 

Den bedste måde at rejse fra Bruxelles er med tog. Billetter kan bookes gennem Gem A Train inden for få minutter uden skjulte gebyrer. Bruxelles er et fascinerende sted med fantastiske arkitektur og fascinerende historie pakket ind i hver gade og gyde.

Bruxelles virkelig har noget for enhver smag og giver de europæiske hæfteklammer såsom kunst og arkitektur sammen med mere usædvanlige attraktioner. Ikke besøge Bruxelles, hvis du er på en kost som pommes frites, muslinger, og øl vil snart have dig hengive. Den bedste del om Bruxelles er, at det er også super tilgængelige med tog og du kan besøge andre byer i Europa nemt og hurtigt. We did the math for you 😉

 

Rejser fra Bruxelles til Paris

Rejsen fra Bruxelles til Paris kan være afsluttet med tog i knap 1:30 h. Hyppige direkte tog afgår fra Bruxelles ankommer til Paris’ Gare du Nord i løbet af dagen. Fly fra Bruxelles til Paris’ Charles de Gaulle lufthavn overtage 5 timer, når der tages lufthavn ventetider i betragtning.

Rejser fra Bruxelles til London

Rejsen fra Bruxelles til London kan være afsluttet i lidt over 2 timer. Den hurtigste metode til transportere rejser med tog, med hyppige direkte Eurostar tog ankommer i Londons St Pancras station i løbet af dagen. Fly fra Bruxelles til London Heathrow Airport overtage 5 timer, når lufthavnen ventetider anses.

Rejser fra Bruxelles til Amsterdam

Rejser fra Bruxelles til Amsterdam tager lige under 2 timer med tog. Hyppige direkte tog ankommer til Amsterdams hovedbanegård i løbet af dagen. Fly fra Bruxelles til Amsterdams Schiphol Lufthavn overtage 5 timer, når der tages lufthavn ventetider i betragtning.

Rejser fra Bruxelles til Lyon

Rejsen fra Bruxelles til Lyon tager ca. 3:30 h. Den hurtigste metode til transport er på rejse med tog, med hyppige direkte tog ankommer i Lyon i løbet af dagen. Fly fra Bruxelles til Lyon tager lige under 6 timer, når transit lufthavnen og vente tider er inkluderet.

Rejser fra Bruxelles til Frankfurt

Det tager lidt over 3 timer at rejse med tog fra Bruxelles til Frankfurt. Direkte tog ankommer i Frankfurt ofte hele dagen. Sammenlignet med, flyrejser fra Bruxelles til Frankfurt overtage 5 timer, når der er taget lufthavnstransitvisum tid i betragtning.

Hvad er den hurtigste rejseform i Frankrig:

the quickest mode of travel to Paris

Hvem elsker ikke Frankrig? Vi har skrevet utallige blogs på de bedste dele af Frankrig. Fra tips til rejser med tog fra Paris til Nice Hvor kan du finde de bedste pommes frites i Frankrig eller Michelin stjerne restauranter i Frankrig, hvis du foretrækker. I bund og grund, du skal nok ønsker at komme der så hurtigt som muligt! Den hurtigste måde at komme dertil? Med tog selvfølgelig!

Tog rejse i Frankrig er den mest effektive måde at gå fra Paris til andre byer i Frankrig. Rejse fra Paris til den sydlige del af Frankrig–omend en smule pebret–gøres bedst ved at uddanne; fly og tog priserne er typisk sammenlignelige, men togrejser er langt mindre besvær.

Mens rejser med bus eller ride-aktie er billigere, mængden af ​​timer, det ville tage er bare ikke praktisk. Den hurtigste rejseform i Europa er altid med tog, og at komme rundt Frankrig er ikke anderledes!

 

Her er tidsbesparende eksempler:

Amsterdam til Paris

Rejsen fra Amsterdam til Paris kan være afsluttet i cirka 3.5 timer. Den hurtigste rejseform er en lyntog, med hyppige direkte tog ankommer til Amsterdam Centraal Station i løbet af dagen. Fly fra Paris’ Charles de Gaulle lufthavn til Amsterdams Schiphol lufthavn tager ca. 4 timer, når terminale ventetider anses.

Rejser fra London til Paris

Du kan fuldføre rejsen mellem Det Forenede Kongerige og de franske hovedstæder i lidt over 2 timer. Den hurtigste rejseform er en højhastighedstog fra St. Pancras Station. Du vil finde hyppige direkte tog ankommer i Paris’ Gare du Nord i løbet af dagen. Fly fra London til Paris tage ca. 4 timer, når lufthavnen ventetider anses.

Hvad er den hurtigste transportform i Holland:

windmill in the the Netherlands

Tog rejser er den bedste metode til transport for at komme fra den ene by til en anden i Holland. Priserne er relativt billige, da du kan bestille en billet via Save A Train -webstedet fra Amsterdam til Rotterdam for omkring 15 euro og Amsterdam til Haag (Den Haag Central) til omkring 11 euro.

 

Rejser fra Amsterdam til Düsseldorf med tog:

Det tager ca. 2 timer at rejse mellem Amsterdam Düsseldorf med tog. Hyppige direkte tog ankommer til Amsterdam Central Station i løbet af dagen. Fly fra Düsseldorf til Amsterdams Schiphol lufthavn overtage 3 timer.

 

Tal lyver ikke! De tidsbesparelser taler for sig selv! Den hurtigste tilstand af rejser i Europa med Tog. Hovedet på over til vores Gem A Train hjemmeside for at finde de bedste priser, på få sekunder!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)