Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 31/12/2021)

For familier med børn, Kørsel med børn på et tog kan være både en spændende og overkommelig måde at rejse. Det er måske også den mest komfortable og mindst stressende, når du rejser med børn. Vi kender rejser med børn er skræmmende uanset hvad transportmetode, så hvis du kører med børn på et tog. Her er nogle tips!

 

Ankom tidligt, når du kører med børnene på et tog

Familier vil ønske at komme til stationen tidligt at afhente billetter og finde gode pladser sammen på toget. Hvis du ikke har reserveret pladser, sæder er tilgængelige på en første-come, første mølle, så du skal ikke sidde fast i en position, hvor du vil være fra hinanden.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

 

Kørsel med børn på et tog legetøj

 

Tænk på vågeblus, når du Kørsel med børn på et tog.

Kørsel med børn på en togtur falder sammen med dit barns lur tid, så sørg for du er forberedt. Bringe trøst elementer som en pude eller en favorit blankie.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

den Entertainment.

Den vigtigste del af din planlægning for en togtur (især hvis det er lang) bør være, hvordan du kommer til at holde børnene underholdt.

Et oplagt valg for de fleste forældre ville være at købe et par legetøj eller bringe deres favoritter fra hjemmet. Paint pigernes negle, læse bøger, spille Uno, bringe farve i bøger, og lytte til lydbøger.

En anden stor tip til Kørsel med børn på et tog er at downloade film på dine enheder, når du er hjemme og har WIFI-adgang.

Der er ingen autostol krav eller spænd sikkerhedsselen tegn, så børnene kan frit bevæge sig rundt i toget som du ønsker det! Udforskning tog med børn er en fantastisk måde at holde dem beskæftiget.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Få Komfortabel!

Der er ikke noget værre end at være på en tur og blive hindret på nogen måde af dit tøj. Dress for komfort! Vi anbefaler åndbar, stræktøj og behagelige sko til at nyde din oplevelse i toget. Erfarne ryttere anbefaler at bringe et par små bekvemmeligheder hjemmefra også, som et tæppe eller kaste og en pude.

Alle, der er tilbage at gøre er at læne sig tilbage, slappe af og nyde Ridning med børn på en tog erfaring. Fordi få der er halvt så sjovt!

 

Fortæl os det ved at tweete os på @SaveATrain! , Du kan finde andre sociale kanaler i bunden af Saveatrain

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)