Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 13/11/2021)

Europa er den bedste destination til en romantisk by flugt. Imidlertid, det er et stort sted, og du måske ønsker at indsnævre den ned. Heldigvis, der er en masse at lide ved Tyskland, især dens romantiske byer. Hvorfor ikke tage din elskede på en tur, de aldrig vil glemme? For at hjælpe dig med at beslutte, hvor de skal gå, her er 10 romantiske byer at besøge i Tyskland:

 

En romantisk by: Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg er vores første på listen over romantiske byer at besøge i Tyskland, Det er en perfekt eventyr by, der tiltrækker millioner af besøgende årligt. Imidlertid, når du besøger, du vil se, hvorfor det er så populært. Grundlagt i middelalderen, inspirerende billeder af utallige tegnefilm og film, Rothenburg er en by og en romantisk by, du ikke vil glemme.

Berlin til Rothenburg ob der Tauber Tog

Stuttgart til Rothenburg ob der Tauber Tog

München til Rothenburg ob der Tauber Tog

Frankfurt til Rothenburg ob der Tauber Tog

 

En romantisk by: Bamberg

Bamberg er den tyske by syv høje, meget gerne Rom i Italien. Og ligesom Rom, denne romantiske by er fuld af smukke historisk arkitektur og synspunkter, der vil feje dig væk fra dine fødder. Hvad er mere, Bamberg har sin egen ”Lille Venedig” distriktet, som tilbyder en chance for at tage en gondol tur.

Nürnberg til Bamberg Tog

Frankfurt til Bamberg Tog

Stuttgart til Bamberg Tog

Dresden til Bamberg Tog

Romantic Cities to Visit in Germany

 

En romantisk by i Tyskland: Monschau

Tæt på byen Aachen, Monschau har det hele: malerisk udsigt, en vikling, flod, og en majestætiske slot, og romantik. Hvad gør det en perfekt romantisk byer at besøge i Tyskland destination for naturelskere er dens mangfoldighed af vandrestier i bakkerne. desuden, hvis du besøg i vinteren, du vil være i stand til at nyde sin traditionelle julemarked.

München til Salzburg Tog

Salzburg til Passau

Wien til Salzburg Tog

Salzburg til Wien Tog

 

En Romance Story – Meissen

Meissen sidder på Elben, og det er den ældste by i hele Sachsen og en romantisk by. Elben dalen er hvad låner Meissen sådan en romantisk appel. Imidlertid, der er mere at se, såsom sine smukke røde tage, der er minder om Prag. desuden, elskere af arkitektur kan nyde udforske en majestætisk gotisk katedral med et slot fra 1500-tallet.

Berlin til Meissen Tog

Freiberg til Meissen Tog

Cottbus til Meissen Tog

Chemnitz til Meissen Tog

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Store romantiske byer at besøge i Tyskland: Heidelberg

Heidelberg er den perfekte destination, hvis du ønsker at føle ånden i romantikken og nyde charmen af ​​denne by. Hvad er mere, du kan udforske slottsruinerne på bakken og tag en tur langs Neckar-floden med din elskede.

Frankfurt til Heidelberg Tog

Stuttgart til Heidelberg Tog

Nürnberg til Heidelberg Tog

Bonn til Heidelberg Tog

Heidelberg

 

Romantiske byer at besøge i TysklandFreiburg

Hvis du er på udkig efter en solrig tid, når de søger romantiske byer at besøge i Tyskland, ser ikke videre end Freiburg, på kanten af ​​den berømte Sort skov. At tæt på grænsen af Schweiz, kan du forvente gorgeous visninger og vidunderlige vandløb uden for byen. Freiburg er perfekt til at besøge hele året rundt.

Offenburg til Freiburg Tog

Stuttgart til Freiburg Tog

Leipzig til Freiburg Tog

Nürnberg til Freiburg Tog

 

Lindau

Sea-blå vand i Bodensee-søen og Alperne omgive Lindau. Her kan du nyde den vidunderlige udsigt, samt forskellige former for vandsport og bådture, og nogle Romance. desuden, Lindau er smuk om vinteren, især når Bodensee fryser.

Konstanz til Lindau Tog

Memmingen til Lindau Tog

Biberach til Lindau Tog

Ulm til Lindau Tog

Lindau

 

Trier

Trier er den ældste by i Tyskland, Det er på listen over romantiske byer at besøge i Tyskland, men bare så du ved det er meget tæt på Luxembourg, at have stået på bredden af ​​den Mosel-floden i over 2000 år. For at illustrere sin skønhed, Trier prale romersk arkitektur, samt middelalderen og gotiske bygninger. Med andre ord, denne unikke blanding gør Trier et sandt vidunder.

Koblenz til Trier Tog

Frankfurt til Trier Tog

Mainz til Trier Tog

Stuttgart Trier Tog

 

En romantisk by ved navn: Cochem

Hvis du vil på et flodkrydstogt i Tyskland, sørg for at inkludere Cochem as et af dine stop. Vinmarker og et betagende slot fra det 11. århundrede er hovedtrækkene i denne flodby og en meget romantisk by.

Frankfurt Cochem Tog

Bonn til Cochem Tog

Køln ​​til Cochem Tog

Stuttgart til Cochem Tog

Cochem

 

Sidste romantiske byer at besøge i Tyskland – Quedlinburg

Denne lille middelalderby kan også tælles på listen over romantiske byer at besøge i Tyskland, denne by vil tage din ånde væk med sin charmerende brostensbelagte gader og maleriske huse. desuden, historie elskere vil nyde at udforske sin unikke historie. Som hvilested for kong Heinrich I, Quedlinburg er en betydelig by.

Berlin til Quedlinburg Tog

Hannover til Quedlinburg Tog

Magdeburg til Quedlinburg Tog

Bielefeld til Quedlinburg Tog

Quedlinburg

 

Har du besluttet, hvilke romantiske byer til besøg i Tyskland, du ønsker at vælge som din næste rejse? Planlæg en tur til en af ​​de 10 mest romantiske byer i Tyskland og Bog Toget Billetter til tiden med Red A Train!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Romantiske byer at besøge i Tyskland” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fromantic-cities-visit-germany%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)