Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 19/08/2022)

Vinteren er det perfekte tidspunkt til at bygge knitrende brande, sikkert ramt skråninger, bygge snemænd og putte op med en dejlig kop te. desværre, det er ikke alle sjov og ballade. Vinter skaber også nogle af de mest forræderiske vej betingelser. For de fleste af os kan ikke gå i dvale før forår, her er tipene du har brug for om, hvordan at bo sikkert under kørsel om vinteren.

 

sikker kørsel? Tal lyver ikke

How to stay safe while driving

 

Mener, at vi er ved at blive alt for forsigtige giver dig tip om, hvordan man blive sikker under kørsel i løbet af vinteren? Ifølge AAA, vinterstorme, dårligt vejr, og sjusket vejforhold er en faktor i næsten en halv million nedbrud og flere end 2,000 trafikdræbte hver vinter.

Paris til Lille Tog

Rom til Milano Tog

Hamburg til Berlin Tog

Geneve til Paris Tog

 

Pack Up nødforsyninger til din bil Rejser

 

Sommetider, din hensigt at bo sikkert under kørsel i løbet af vinter er ikke nok. Vi kan godt lide at leve efter mottoet, ’Håb for det bedste, forberede sig på det værste. Sørg for, at din bil er udstyret med forsyninger i tilfælde af en nødsituation. Medtag et varmt tæppe, varmt tøj, en første kit støtte, en lommelygte eller flare, jumper kabler, isskraber, en skovl, sand eller kattegrus til at give dig trækkraft, og sne kæder. Du bør også bære noget vand, fødevareforsyninger-lignende energi barer eller trail mix-and en telefon oplader!

Firenze til Levanto Tog

Firenze til La Spezia Tog

Rom til La Spezia Tog

Rom til Levanto Tog

 

Tjek for is på dine spejle for at forblive sikker, mens du kører

How to stay safe while driving

Dette er en vinterkørsel tip, at professionel langt træk bilister bruger til at afgøre, om vejforhold er iskolde. Undersøg din udenfor spejle. Hvis isen er begyndt at danne på spejlene, det er en god indikator for, at isen er også dannes på vejbaner. Tag ekstra forholdsregler for at blive sikker under kørsel eller vente til den varmer op at køre.

Bruxelles til Rotterdam Tog

Antwerpen til Rotterdam Tog

Berlin til Rotterdam Tog

Paris til Rotterdam Tog

 

Drive Safe og gå tidligt!

Dette kan synes som en indlysende, men vi ved, du har travlt, og ivrige efter at komme til din næste destination. Vi er her for at minde dig om at tage det langsomt! Et af vores vigtigste tips vedr Hvordan til at blive sikker under kørsel om vinteren giver ekstra tid at nå frem til din destination. Ture kan tage længere tid om vinteren end andre tidspunkter af året, især hvis du støder storm betingelser eller isglatte veje. Og kørsel i dårligt vejr er stressende nok uden den ekstra pres for at komme for sent, som kunne cloud din dømmekraft for sikker kørsel.

Bremen til Nürnberg Tog

Leipzig til Nürnberg Tog

Hannover til Nürnberg Tog

Hamburg til Nürnberg Tog

 

Drive Safe og Minimer Distraktioner

How to stay safe while driving

Hvordan til at blive sikker under kørsel i løbet af vinteren #1 tip: Læg ned telefonen! Hold telefonen slukket eller forbundet til din bils Bluetooth-og aldrig tage hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen for at kontrollere, at WhatsApp besked.

 

Stay Safe under kørsel betyder Lyt til Road!

Ingen, ikke lytte til dit hjerte. Ikke denne gang alligevel. Lyt til vejen. Bogstaveligt talt. Dæk lave forskellige lyde ved kørsel på sne og is, der er en anden grund til at holde din radio lydstyrke ned for vinteren køresikkerhed. Snowy vejstøj bør være relativt højt, fordi sneen er sparket op. Hvis kraftig støj pludselig stopper, du måske har bevæget sig fra sne til is. Stay tuned ind på lyd af dine dæk på vejen til at holde på toppen af ​​vejforhold, der ofte ændre sig hurtigt, især under eller lige efter en storm.

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

 

Anti-Freeze, hvis du vil være sikker, mens du kører

Sådan Stay Safe under kørslen Under Winter? Sørg for, at din vinduesvisker væske indeholder frostvæske, så sprayen ikke fryser op i koldt vejr. Overvej at købe vinter viskerblade, som forhindrer is og sne fra hærdning på viskeren!

Jeg fulgte dit tip og stadig sad fast

 

 

Sommetider, disse ting kan ikke undgås. Hvis du sidder fast i sneen her er nogle hurtige tips:

  • Ophold med dit køretøj: Dit køretøj giver midlertidigt husly og gør det lettere for redningsfolk at finde dig. Forsøg ikke at gå i en alvorlig storm. Det er let at glemme dit køretøj i snefygning og bliver tabt.
  • Må ikke overanstrenger dig selv: Når grave bilen, lyt til din krop og stoppe, hvis du bliver træt.
  • være synlige: Bind en farvestrålende klud til antennen på dit køretøj eller læg en klud øverst i et sammenrullet vindue for at signalere nød. Om natten, holde kuplen lys på om muligt. Den bruger kun en lille mængde strøm og vil gøre det lettere for redningsfolk at finde dig.
  • Fjern udstødningsrøret: Sørg udstødningsrøret ikke er tilstoppet med sne, is, eller mudder. Et blokeret udstødningsrør kan forårsage dødelig kulilte at sive ind i passagerkabinen i køretøjet, mens motoren kører.
  • Forbliv varm: Brug hvad er til rådighed til at isolere din krop fra kulden. Dette kunne omfatte gulvmåtter, aviser, eller papirkort. Forpak tæpper og tunge tøj til brug i tilfælde af en nødsituation.
  • spare brændstof: Hvis det er muligt, kun køre motoren og varmer længe nok til at fjerne chill. Dette vil bidrage til at spare brændstof.

Rejser Car? Ignorer alt, hvad vi lige har sagt

Hvad hvis der var en måde, hvorpå du kunne undgå alt det ovennævnte besvær med at forblive sikker, mens du kører? Hvis der kun var en transportform, som du kunne hoppe på, og komme til din destination hurtigt og rejse sikkert. Oh vent, der er! Det kaldes et tog!

Det er rigtigt, at biler tilbyde den frihed, som kun få andre transportformer gøre. Du kan rejse sammen ellers utilgængelig kystnære veje, hoved til fjerntliggende landsbyer, og ikke bekymre dig om tidsplaner eller sæder at sælge ud. De er ikke uden deres mangler, imidlertid. Se de mange grunde ovenstående!

 

Togene er sikrere og hurtigere! Så ingen grund til at blive sikker under kørsel, hvis du togrejser, også Togene er mere overkommelige, især hvis du bruger Gem et tog for at bestille dine togbilletter. Brug for mere overbevisende? Vi skrev en hel blog på hvorfor rejse med tog er overlegen i forhold til vejtransporten.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)