Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 07/08/2021)

Underjordiske søer, skjulte vandfald, uden for den slagne vej maleriske byer, og smuk udsigt, verden er fuld af fantastiske hemmelige steder. Disse topper 10 hemmelige steder i verden er alle tilgængelige for rejsende, men bliver ofte savnet. Så, forbered dig på en mind-blowing rejse til de mest skjulte og betagende steder i verden.

 

1. Tophemmelige sted i Tyskland: Berchtesgaden

250 km vandrestier, uberørt turkis søvand, og smukke toppe, Berchtesgaden Nationalpark er en af ​​de mest hemmelige destinationer i Tyskland.

Denne nationalpark ligger lige ved Tysklands grænse med Østrig og er hjemsted for de smukkeste landskaber i Bayern. Mens de fleste turister rejser til Sort skov, schweiziske alper, eller Europas centrum, denne fantastiske nationalpark overses. Så, du kunne være en af ​​de meget få rejsende, at tage en picnic forbi Søen Konigssee, prøv at topmøde til Watzmann - kl 2,713 meter til betagende udsigt af dalene, og uberørt vild natur.

Salzburg til Berchtesgaden med et tog

München til Berchtesgaden med tog

Linz til Berchtesgaden med et tog

Innsbruck til Berchtesgaden med et tog

 

A lake in Berchtesgaden

 

2. Det mest hemmelige sted i Italien: Klosteret Santa Maria Dell Isola i Tropea

De fleste turister, der solbader på Tropeas gyldne strande, kender ikke dette hemmelige sted. Imidlertid, lige over deres hoveder, sidder på toppen af ​​en stenet bakke, omgivet af det Tyrrhenske Hav, er helligdommen Santa Maria dell Isola.

Det er ikke klart, om klosteret blev bygget af benediktinerne eller basilianerne engang i middelalderen. Så, du kan opdage historien og skønheden bag klostrets renoverede facade. Utvivlsomt, et kloster, der overlevede 2 jordskælv, opbevarer helt sikkert nogle af de bedste og mest interessante hemmeligheder i Calabria.

Vibo Marina til Tropea med et tog

Catanzaro til Tropea med et tog

Cosenza til Tropea med et tog

Lamezia Terme til Tropea med et tog

Secret Place In Italy: The Monastery of Santa Maria Dell Isola

 

3. Det mest hemmelige sted i Schweiz: Trummelbach vandfald

I dalen 72 vandfald, du tror, ​​der er ingen uopdaget vandfald i Schweiz, men der er. Et af de mest hemmelige steder i Europa er Trummelbach-vandfaldet. Denne række af 10 gletscherfodrede vandfald i Schweiz, fødes ved at smelte vand fra Eiger og Jungfrau.

Derfor, når du besøger og går gennem bjerget, beundrer disse hemmelige vandfald, være klædt i tøj, der beskytter dig mod de iskaldte vandfald drypper.

Lucerne til Lauterbrunnen med et tog

Geneve til Lauterbrunnen med et tog

Lucerne til Interlaken med et tog

Zürich til Interlaken med et tog

 

The Secret Trummelbach Falls

 

4. Seegrotte I Hinterbruhl, Østrig

EN sejltur til den største underjordiske sø i Østrig er en uforglemmelig oplevelse. Denne enorme se Grotte i Hinterbruhl by, er et system med huler, oprindeligt menneskeskabte til minedrift, i 2. verdenskrig.

Imidlertid, den underjordiske sø blev forladt dengang. I dag, Seegrotte i Hinterbruhl, forvandlet til en af ​​de øverste 10 hemmelige steder at besøge i verden.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

A Secret underground lake in Hinterbruhl Austria

 

5. Tophemmelige sted i Kina: Sanqing-bjerget

3 betagende topmøder op i skyerne, Sanqing-bjerget er en af ​​de mest hellige i kinesisk kultur. Udsigten over Sanqing-bjerget er ikke kun en af ​​de mest betagende udsigter i det kinesiske landskab, men også med en hellig betydning i den taoistiske tro; det 3 topmøder repræsenterer 3 Rene, de højeste guder.

Området omkring Sanqing byder også på fantastiske udsigtspunkter, stier, og magiske punkter at opdage fra 10 mest naturskønne steder i området. Derfor, bestil dig selv en 2-dages tur til Sanqing-bjerget, så du kan nyde og udforske alle de skjulte steder fuldt ud.

 

Sky High Mount Sanqing

 

6. Tophemmelige steder i Italien: Trentino

Skønheden i de italienske alper er ikke den verdensbedst bevarede hemmelighed. Alle kender bjergkæden, landskab, alpine søer, og naturskønne enge. Imidlertid, Trentino i det nordøstlige Italien, mellem Gardasøen og Dolomitterne, bliver ofte savnet på ruten til naturlige vidundere nævnt her. Her finder du et fremragende antal 297 søer at opdage.

Desuden, kun her kan du beundre den specielle lyseffekt “alpenglow” på Dolomitternes toppe, ved solnedgang.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Secret Places In Italy: Mountain Trentino

 

7. Tophemmelige sted i Polen: Den skæve skov i Szczecin

Plantet i 30'erne, Szczecin-skoven er et af verdens mest hemmelige steder. Dette skyldes grunden til, at skoven er gemt væk i Polen, nær Gryfino by. Fra 400 fyrretræer plantet tilbage i 30'erne, i dag vil du opdage, at kun få er tilbage, gør dette sted stadig et besøg værd.

Årsagen til den unikke form er et mysterium den dag i dag; mange har forsøgt at finde ud af, om det er menneskeskabt eller et vidunder af naturen. Så, hvis du beslutter dig for at besøge, du kunne udforske hemmeligheden bag fyrretræerne’ fyr unik form, og udforske en af de smukkeste skove i Europa.

 

 

8. Tophemmelige sted i Ungarn: Tapolca

Tapolca er en charmerende lille by i Ungarn, beliggende nær Baltan Uplands naturreservat. De fleste turister rejser til Ungarn for en ferie i Budapest, men byen Tapolca er Ungarns bedst bevarede hemmelighed. Ud over sin nærhed til en enorm nationalpark, byen har en sø i centrum, med en dejlig firkant og caféer rundt.

Dermed, hvis du vil smage det ungarske køkken, beundre og opdag Ungarns fantastiske natur, og en søhule, book derefter din billet til Tapolca.

Wien til Budapest med et tog

Prag til Budapest med et tog

München til Budapest med et tog

Graz til Budapest med et tog

 

Tapolca is a charming little town in Hungary

 

9. Tophemmelige sted i England: Hunstanton, Norfolk

Når du besøger feriebyen Hunstanton i Norfolk, det vil se ud som en stille ferieby ved havet. Imidlertid, når du går ned til kysten og stenstranden, finder du de mest spektakulære klipper. Gamle Hunstanton-klipper er lag af farverig sandsten; rusten ingefærsandsten, rød kalksten toppet med kridt, omgivet af grøn tang og blå hav.

Derfor, den smukke strand i Hunstanton er helt betagende, især ved solnedgang. På dette tidspunkt af dagen, klipperne skifter farve, i kontrast mellem havet og klipperne er endnu mere karakteristisk. På trods af sin naturlige skønhed, ikke mange kender til dette hemmelige sted i Øst England. Så, skynd dig at bestille din togbillet til strandene i Hunstanton, inden resten af ​​verden finder ud af det.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

Secret beachline and Cliffs in Hunstanton, Norfolk

 

10. Applecross-halvøen i Skotland

Dette skotske vidunder blev kun gjort tilgængeligt ad landevejen i 1975, med den snoede og stejle vej, der krydser halvøen langs kysten. Så, hvis du ville besøge denne fjerntliggende perle, du måtte stole på bådrejser alene, ligesom resten af ​​denne øboere.

Applecross er en smuk lille landsby ved Skotlands halvø. Små små hytter og huse spredt på de overdådige grønne bakker, med udsigt over havet, vil tage vejret.

Med kun 544 beboere, der er meget få grunde til at rejse til Applecross, men den levende og maleriske udsigt, tjen det fuldstændigt som en af ​​de øverste 10 hemmelige steder i verden. Desuden, Camusterrach og Ard-dhubh er to andre bosættelser, der ikke må gå glip af din udforskning, da de også næppe berøres af modernisering.

 

The Green Applecross Peninsula In Scotland

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig tur til toppen 10 mest hemmelige steder i verden med tog.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg ”Top 10 Hemmelige steder i verden ”på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fsecret-places-world%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)