Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Har du nogensinde spekuleret over, hvad det føles at stirre, store øjne, ud store panoramavinduer som verden hvirvler ved? Hvad med at blive lullet i søvn af den stadige vuggende af et tog, da det trundles ned et spor? Togrejser er en meget almindelig transportmetode i hele Europa, og måske en af ​​de bedste måder at gøre det er via en sovekabine toget. Disse tog, som typisk starter sent på eftermiddagen og rejser gennem natten, tilbyde en meget anden oplevelse end standarden togtur oplevelse. Vi har samlet de bedste sovekabine tog i Europa for dig. Fra Italien til Frankrig, her er vores seks øverste europæiske nat tog.

 

Top Sovetog 1: Milano til Palermo

Hvis du nogensinde har drømt om at opleve det italienske landskab, denne sovekabine toget er en af ​​de bedste måder at gøre det. Selvom togrejse tager 20 timer fra start til slut, toget er direkte, og der er en række muligheder for sovekabine hytter. Billetter er også tilgængelige via Thello, der også driver billetter til Venedig.

Hvis du ønsker at spare penge, Du kan vælge en firemands sofa, der fungerer som en slags mini sovekabine option. Imidlertid, Hvis du søger at få nogle alvorlige shut-eye, Du kan vælge at opdele en tre-personers hytte med venner – eller endda fremmede, og billetten vil koste under 50 euro. Det er en ligefrem røverkøb! Hvis du ønsker at have en mere deluxe situation,, kan du også reservere en enkelt sovekabine til under firs euro. Selvom du ikke vil finde nogen badefaciliteter, vil du være i stand til at nyde at sove i fred til en relativt billig pris.

Denne tur ser et stort skår af Italien, som det tager dig fra Milano hele vejen til spidsen af ​​landets støvle. Langs vejen, du får flot udsigt over kysten og bjergene i Toscana. Dette er, selvfølgelig, ud over de marmorerede statuer af Rom og dens historie.

Milan til Rom billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

Sleeper Train to Palermo

 

Top Sovetog 2: Zürich til Hamborg

Vores anden pluk for bedste sovekabine tog i Europa er den ene løber fra Zürich, Schweiz til Hamborg, Tyskland. Hvis du leder efter en sovende togtjeneste, du ønsker at overveje Nightjet. Mens der er flere nonstop muligheder til rådighed for dette tog, du måske ønsker at overveje at gå via en rute, der giver dig ændrer. Landskabet er smukt, og toget svirrer igennem adskillige små landsbyer langs vejen, herunder byen Hannover. Disse byer er værd at et stop på din rejse, hvis du har tid. Glem ikke det spektakulær udsigt af Alperne kan du enten opleve.

Endnu bedre, når du har lavet din vej til Hamborg du er en kort afstand fra Berlin. Den nuværende tyske hovedstad er kendt for sine hip natklubber og sin absolutte dedikation til hipster kultur. Nyd gadekunst og god kaffe, mens du overvejer de graffitierede rester af Berlinmuren.

Zurich To Bern billetter

Geneva To Bern billetter

Interlaken To Bern billetter

Zürich til Hamborg billetter

 

Hamburg sunset

Top Sovetog 3: Bruxelles Til Wien

Bruxelles til Wien europæisk sovekabine toget er en populær rute, der forbinder Belgien til Østrig. Afhængigt af hvilket tog du vælger, det kører relativt fra eftermiddagen og ankommer om morgenen, og det er fjorten timer’ rejsetid. Dette er meget lettere at maven end, sige, de tyve timer, som nattetoget kræver fra Milano til Palermo-ruten.

Med sådan en kort tid for togrejser, vil du ikke nødt til at drysse pruttes på spisevognen, selvom du helt sikkert kan nyde de faciliteter, der tilbydes af de forskellige klasser.

Når du først er i Wien, kan du det oplev den ægte kaffekultur, da Wien har veletableret sig som centrum for europæisk kaffe.

Bruxelles til Brugge billetter

Antwerpen til Brugge billetter

Billetter til Bruxelles til Wien

Gent til Brugge billetter

 

Sleeper Train from Brussels to Vienna

 

Top Sovetog 4: London til Edinburgh

Denne berømte routing kører seks gange om ugen. Også kaldet Caledonian Sleeper, denne sovende service blander luksus med omkostningseffektivitet. Du kan finde tilbud, der omfatter mad, drikkevarer, og selvfølgelig, sovehytter.

Hvis du ønsker at besøge London under din rejse, kan du altid vælge at tage Eurostar fra det europæiske fastland. Dette er en omkostningseffektiv og enkel måde at foretage rejsen over kanalen fra Frankrig til England. Billetter er også tilgængelige fra andre steder, såsom Amsterdam.

Hvis du leder efter en grund til at vælge denne rute, husk, at Edinburgh er hjemsted for Harry Potter, den berømte skabelse af JK Rowling. Du kan også finde yderligere rutning til højlandet, såsom Fort William, for at autentisk skotsk oplevelse. Det fungerer for os!

Amsterdam til London billetter

Paris til London billetter

Berlin til London billetter

Billetter til Bruxelles til London

 

 

Ærefuld omtale 5: Paris til München

Mens denne tur teknisk set ikke kvalificerer sig som en sovende togrute, fordi den ikke indeholder en fuld køjeplads, den kører flere ruter dagligt.

Selvfølgelig, Paris er den by i lys og en af ​​de mest romantiske byer i verden, så det bør absolut score en plet på din europæiske ferie. Dette gælder uanset om det er dit første besøg eller din hundrededel.

Imens, München er hjemsted for Oktoberfest. Denne festival sker for at være en af ​​mine favoritter af alle tid – det er en oprørske tilfælde af tusinder. Med tusindvis af deltagere om året og et væld af aktiviteter at vælge imellem, München er et værd et sted på din liste.

Düsseldorf til München billetter

Dresden til München billetter

Billetter til Paris til München

Bonn til München billetter

 

Munich skyline

Ærefuld omtale 6: København til Berlin

Dette er en anden hædrende omtale på grund af en ikke-standard sovekabine tog erfaring, men det er værd at tiden, bare fordi du finder dig selv gennem gennem nogle af de smukkeste terræn i Europa. Danmark er en unik blanding af skandinavisk indflydelse og fastlandet europæisk kultur og er ikke må gå glip af. Routingen starter også meget tæt på Malmø, hvilket er en dejlig by at besøge og den tredje største i Sverige.

Selvom du ikke vil finde fuld sovende køjer på dette tog, Du finder daglig routing tilgængelig dagligt. Disse vil give dig mulighed for at forlade natten og ankommer om morgenen opdateres for dagen for at komme. For den bedste oplevelse med en ikke-sovende tog, vil du reservere en førsteklasses billet. Disse billetter kommer ofte med øget frynsegoder såsom ekstra bagage, inkluderet mad, og mere privat kabineoplevelse.

Frankfurt til Berlin billetter

Billetter til København til Berlin

Hannover til Berlin billetter

Billetter til Hamburg til Berlin

 

Sleeper Train to Berlin

Når du rejser igennem Europa med tog du er absolut forkælet efter valg. Uanset om det er i Skotland eller Spanien, Norge, eller Sverige, sovekabine tog er nogle af de bedste tjenester rundt for ankommende næste morgen opdateres og klar til din dag til at komme. Mens du har et væld af muligheder til rådighed for dig, såsom toghotellet eller sovende tog over natten i Prag, Polen, Lissabon, eller endda Moskva, gør dig selv en tjeneste og ramte disse seks top sovekabine tog i Europa i stedet. Du vil ikke være ked af!

 

Rejse om natten og book dine sovende tog med Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Top 6 Sovetog i Europa til rejser” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/sleeper-trains-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)