Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 02/09/2022)

Den stigende tendens til at være mere miljøvenligt har udløst talrige, og varierede grønne initiativer globalt, i store byer og små byer både. En af de mange tegn på dette er den stigende brug af vedvarende energi i folks hverdag og arbejde i områder det havde aldrig været betragtet som en mulighed, før. Et af disse områder er trafiksikkerheden, hvor det er brugt i alt fra vejskilte til trafiklys til signalsystemer, og dermed gøre road situationer mere synlig på en billigere pris, og også sparer både penge og planeten i processen.

Mens skilte på vejen ikke virkelig har brug for at være tændt for at gøre deres arbejde, lys har helt sikkert ekstra fordel at gøre bilisterne mere bevidste. Solar-drevne vejskilte er udstyret med LED-lys giver mulighed for bedre synlighed, både om dagen og om natten (Du kan finde ud af mere om deres principper for drift her) De giver en god operativ rækkevidde selv under barske vejrforhold, som normalt skaber ulykkesfugl situationer. Uanset deres sted - i kryds, korsvej, eller jernbaneoverskæringer, disse skilte sikrer større sikkerhed for både fodgængere og køretøjer.

 

Vigtigste fordele ved Solar-Powered færdselstavler

Den store fordel og fordel af disse tegn, er det faktum, at den energi, der fodrer dem ikke kommer fra afbrænding af fossile brændstoffer. Det betyder ikke forurener på den måde, at kul, olie, og gas gør, hvilket gør det 100 procent miljøvenlig. Den eneste betingelse er nok solrige timer i rækkefølge for sollyset, der skal høstes, konverteret og gemt til årelange brug. Som tricky da denne forudsætning kan synes, når opladet, installationen er virkelig økonomisk på grund af dets følsomhed over for bevægelse, som gør det muligt indlæg som dette til at fungere, når der er reel trafik på vejen, i stedet for døgnet rundt. Solar anvendelser energi er mangesidige og virkelig fascinerende, er de ikke?

Da disse anlæg er svært at ignorere, de øge bevidstheden om bilister og fodgængere i rundkørsler, på parkeringspladser, farlige områder, der er kendt for at forårsage ulykker, etc. Det faktum, at de ikke behøver ledninger eller en elektrisk kilde i nærheden til at betjene gør det muligt at placere dem hvor som helst, ud over det faktum, at de er virkelig lavpris og lav vedligeholdelse. En yderligere fordel er, at de er så nemme at installere - de kan enten fastgøres til faste stillinger eller en bærbar én for større mobilitet. Det gør dem stor under vejarbejde, da de kan sættes op og fjernes i næsten ingen tid og uden at forårsage forstyrrelser til nærliggende stier.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solar Railroad Signaler

Railroad crossing signaler, der udnytter sollys energi kan anvendes i både industriområder og landdistrikter. Produkter af denne art, såsom https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ opdage nærmerende tog i kraft af trådløse sensorer, og når de får signal, de aktiverer de krydsende lys og lyd, der går videre, indtil toget er gået, og det er sikkert at krydse sporene. Disse signaler plejer at gå i par på hver side af toget passage, og en trådløs forbindelse skifter dem til og fra på samme tid. Sandsynligvis det bedste ved at installere dem er, at der ikke er nogen ydre kasser eller lange kabler, der er involveret.

Hele systemet er afhængig af solenergi, der er nok til at holde 10 timers uafbrudt arbejde når det er fuldt opladet, men har en batteri-backup, bør der være en fuldstændig mangel på sollys, når den akkumulerede energi er opbrugt. Systemet er også nogle gange kun aktiveret, hvis visse programmerede kriterier er opfyldt, såsom en bestemt hastighed, hvor nærmer toget kører, for eksempel. Det kan sættes op til kun at fyre en alarm, hvis værdien er over 65 mph og ignorere trafik, bevæger langsommere end. Indstillinger er varierede.

Selvom grøn energi ikke er fuldt indarbejdet i livet for den gennemsnitlige person endnu, vi kan se sin tilstedeværelse og brug vokse ved minut, indtaste flere og flere områder af livet. Det er virkelig fremtiden for vores planet og repræsenterer en miljøbevidst måde at omfavnelse fremskridt uden yderligere såre den skrøbelige og hårfine balance i naturen, der allerede er alvorligt påvirket af mennesket. Solar-drevne vej- og jernbanen løsninger er et godt eksempel på praktisk, smart, og billige anvendelser af store naturressourcer.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

rail crossing

 

Vi tænker på miljøet, og vi elsker kunsten at rejse. Start ved at bestille en togtur med Gem et tog, i dag!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Fordele ved Solar Powered Railroad Crossing Signaler og vejskilte” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)