Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 26/02/2021)

Hvis du har to uger til at tilbringe i Spanien, en af ​​de bedste måder at komme rundt er at udforske Spanien med tog. Ikke blot vil dette give dig mulighed for at se nogle utrolige seværdigheder rundt om i landet, men togrejser i Spanien er meget effektiv og let. Det sværeste er at købe togbilletter. Den bedste måde at købe din togbilletter at rejse til Spanien med tog er online. Der er flere websteder, der giver dig mulighed for at gøre dette. Det centrale er at finde en, der virker bedst for dig i form af brugervenlighed, Sprog, og budget. Køb dine billetter tidligt giver dig mulighed for at tage fordel af mulige specielle priser samt at sikre, du får på togene, du ønsker at før de bliver fuldt reserveret.

Planlæg forud og bestil dine billetter på forhånd for at få bedste ud af din togrejser. Tag et kig på dette to-ugers rejseplan for at rejse rundt i Spanien med tog. Lad dette være en vejledning til din næste rejse.

 

Vores første Spanien med tog er Madrid (Dage 1- 3)

Dette er den spanske hovedstad, og det er en god blanding af både gamle og nye, med elegante parker, utrolig shopping, stemningsfulde natteliv og selvfølgelig Malasana område. Madrid er også hjemsted for flere af Spaniens top museer. Mange hus internationalt anerkendte værker. Fordi der er så meget at gøre i denne by, så din 3 dage her, vil være givet godt ud. Det er en god start på din to-ugers tur og let at få et tog til alt fra her. Madrid Atocha er den togstation, som det officielle jernbaneselskab Renfe kommer til, og også denne jernbanestation er en af ​​de smukkeste togstationer i Spanien.

 

San Sebastian (Dage 3 - 5)

Denne smukke lille by er i Spaniens Baskerlandet og er lige på Biscayabugten. Det tilbyder både strande og bjerge, som får al den opmærksomhed i løbet af dagen, men når natten kommer det handler om den gamle bydel, hvor du vil være i stand til at nyde snesevis af pintxo barer for lækre bid-størrelse retter. Gå ikke glip af en aften gåtur langs Playa de la Concha slutter med pintxos i den gamle bydel. Introduktion til San Sebastian med Spanien med tog er nemt, så der er mindst fire tog fra Madrid hver dag.

 

Pamplona (Dage 5 – 6)

Denne by er hjemsted for den kontroversielle Kørsel af Bulls der foregår i juli hvert år, men der er meget mere til Pamplona end dette. Det ligger på toppen af ​​en bakke i Navarra provinsen, som betyder, at der er en utrolig udsigt over bjerge og dale under. Byen er lille, hvilket gør det nemt at gå rundt og tage i den smukke arkitektur og historie. Der er en levende bar og tapas scene i løbet af året. Gå ikke glip af en tur gennem den gamle bydel eller genopleve ruten taget under driften af ​​tyre. Endelig, denne by er også let tilgængelige fra San Sebastian og en kort togtur væk.

 

Spanien med tog – Barcelona Tog (Dage 6 - 9)

Denne ocean-by har at være en af ​​de mest kendte og populære byer i Spanien, og det ikke skuffe! Uanset om du er på udkig efter kunst og kultur, arkitektur, dovne dage på strand, alle-nat parter eller bare udforske en ny by, der er noget for enhver smag i Barcelona. Gå ikke glip af Sagrada Familia, som er en af ​​den moderne verdens mest dramatiske strukturer. Spanien med tog tilbyder hyppige tog fra Pamplona til Barcelona, ​​og der er kun en fire-timers rejse mellem de to byer.

 

Valencia (Dage 9 - 10)

Kun en kort Spanien ved togtur fra Barcelona, Valencia er ofte overset af turister. Denne lille by har meget at byde på, og det er værd at tage en dag til at udforske lidt. Det er en smuk by at gå igennem og har en spektakulære sø og vandrestier. For de leder efter noget mere afslappende der er et bredt udvalg af strande og Albufera Park. Gå ikke glip af en tur, løbe eller cykle gennem Turia Gardens – en af ​​de største byparker i Spanien. Der er flere tog, der kører dagligt fra Barcelona til Valencia.

 

Malaga (10 - 13)

Ved at kombinere en Middelhavet føler med en kultur af moderne kunst og udvikling er mulig, når de rejser Spanien med tog, Malaga kan findes på Spaniens sydlige Costa del Sol. Byens centrum er for nylig blevet restaureret og kombinerer en gotisk katedral og smalle middelalderlige gågader med moderne barer og hippe restauranter. Malaga har nogle virkelig utrolige strande at besøge og naturskønne bjerge omkring det. Gå ikke glip klatring til Gibralfaro Slot til betagende udsigt over den storslåede Andulasian solnedgang og byen. Der er tog, der kører dagligt fra Valencia til Malaga.

https://www.youtube.com/watch?v = YNqMQz18HDM

 

Sevilla – Den sidste vores liste over Spanien med tog

Sevilla er kun en kort togtur fra Malaga og lige så spektakulære. Tænk tilbage til den romerske imperium at få en idé om udseendet og fornemmelsen af ​​denne by, der kombinerer elementer af en lang række historiske perioder. Der er meget at gøre i byen, fra at udforske byen vandrer langs Arenal kvartal floden til at besøge de fabelagtige restauranter eller ser en tyrefægtning i byens historiske ring. Gå ikke glip af et besøg i Sevillas domkirke og Alcázar, som blev brugt til at filme scener fra populære tv-show Game of Thrones. Togene kører dagligt fra Malaga til Sevilla og fra Sevilla tilbage til Madrid, hvor den internationale lufthavn er.

Denne to-ugers rejseplan vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse og udforske Spanien med tog. Vores tips om booking togbilletter vil sørge for du er i stand til at komme derhen, hvor du vil hen, og at din ferie kører problemfrit, så du kan nyde dig selv. Trods alt, det er hvad helligdage er for!

 

Hvis du har brug for andre Europæiske Tog Billetter, blot klikke her og gå til vores hjemmeside og nyd turen.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dda- (Rul ned for at se Koden)