Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 24/12/2021)

Hvis du lige er flyttet til Holland eller tænker på at hoppe på et tog for at besøge for et par dage, du sandsynligvis spørger, hvad det 10 De fleste særlige begivenheder i Holland er. Du vil blive glad for at vide, at der er meget at se frem til, uanset hvad tid på året, du besøger.

Samt episke pop festivaler, der er unikke Særlige begivenheder i Holland at du ikke vil finde andre steder: festlighederne i forbindelse med hollandske monarki, vindmøller, og tulipaner. Disse begivenheder er alle fantastiske måder at nyde dig selv og få nedsænket i den hollandske måde at gøre tingene!

 

Særlige begivenheder i Holland 1: Nytårsdag Dive (Nytårs dyk)

Dette er en af ​​dem, særlige begivenheder i Holland, der ikke er for sarte sjæle! Hvis du vil starte året frisk, tage en kølig dyk taget på nytårsdag (Nytårsdag). Denne hollandske festival blev startet af en svømmetur klub i 1960. Der er 209 dykke steder i Holland, du kan tage et dyk. Selvom, dykke ned i Nordsøen ved Scheveningen, Haag, er den mest populære sted med op til 60,000 mennesker. Bagefter, kulderystelser svømmere er præsenteret med en kop erwtensoep, en varm kødfulde ærtesuppe.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

New Years Special Events In The Netherlands

 

Særlige begivenheder i Holland 2: kinesisk nytår

Vidste du, at Nederlandene har en af ​​de største kinesiske samfund i Europa? Vi tror, ​​det er absolut værd at en plet på vores top 10 De fleste særlige begivenheder i Holland! De lever hovedsageligt i Amsterdam, Rotterdam, og Haag, hvor der er en række arrangementer for at fejre det kinesiske nytår. i Amsterdam, hoved til Dam-pladsen og Nieuwmarkt / Zeedijk at se dragen parader, løve dans, og fyrværkeri. Du kan også deltage i særlige aktiviteter i stormagasinet De Bijenkorf, herunder kalligrafi workshops, musikforestillinger, og te ceremonier, eller i buddhistisk tempel Fo Guang Shan Han Hua.

Dagen er også om mad, og i Amsterdam, du kan spise velsmagende mad på gademarkeder, på Sea Palace (Europas første flydende kinesisk restaurant), eller på en af ​​de mange kinesiske restauranter langs Stormsteeg og Geldersekade. I Haag, du vil finde kinesiske festivaler i atrium af rådhuset og i Den Haags Chinatown omkring Wagenstraat. Du kan finde begivenheder i Rotterdam, der fører op til det kinesiske nytår, toppede af en dag med festligheder rundt kinesisk wijkpark det gamle Vesten og Westkruiskade Chinatown. Hvis du er overtroisk, på kinesisk nytårsaften spise en rå fisk salat (yu Sheng) at bringe held og lykke eller fai hai, en form for tang, for velstand. Gong xi fa cai! (Godt nytår!)

Bremen til Amsterdam Tog

Hannover til Amsterdam Tog

Bielefeld til Amsterdam Tog

Hamburg til Amsterdam Tog

 

Chinese Special Events In The Netherlands

 

Særlige begivenheder i Holland 3: Keukenhof (Marts til maj)

Det Keukenhof er nok den mest berømte have i Holland. Stirre i ærefrygt på millioner af multi farvede tulipaner blomstrende i denne smukke hollandske parken fra slutningen af ​​marts til midten af ​​maj. de Keukenhof, hvilket betyder køkkenhave, har eksisteret siden det 15. århundrede og dækker en kæmpestor 32 hektar. Disse dage, Keukenhof tilfredshed 800.000 besøgende årligt.

Et af højdepunkterne i 2018 tema var den gigantiske blomst pære mosaik, dækker et areal på 250m2 og består af 50.000 tulipaner, perlehyacinter, og krokus. Hvad vil den næste udgave medføre?

Dortmund til Amsterdam Tog

Essen til Amsterdam Tog

Düsseldorf til Amsterdam Tog

Köln til Amsterdam Tog

 

Keukenhof, Special Events In The Netherlands

 

4: National Restaurant uge

Hvis særlige begivenheder i Holland omfatter gratis mad, du kan tælle mig i! På 50% af, Det er praktisk talt en stjæle! Besøg denne hollandske festival for foodies, hvor kan du spise på nogle af de bedste restauranter i Holland, til vanvittige rabatter.

Hundredvis af deltagende restauranter i mange hollandske byer tilbyde en overraskelse tre retters middag menu til den særlige sats for 28,50 euro. Michelin medvirkede restauranter opkræve et ekstra gebyr, og restauranter opført i top 250 også kræve et lille supplement. Uanset om du er en foodie med et begrænset budget eller blot nysgerrig efter at prøve nogle forskellige fine spisemuligheder uden at lægge alt for meget af et hul i din tegnebog, så vil du elske Restaurant uge. Dette særlige tilbud finder sted to gange om året i Holland.

For at gøre det nemmere at bestille et bord, arrangørerne af begivenheden har lavet en liste over de 500 restauranter, der deltager, pr byen, på den Restaurant Week hjemmeside.

Bonn til Amsterdam Tog

Aachen til Amsterdam Tog

Koblenz til Amsterdam Tog

Frankfurt til Amsterdam Tog

National Restaurant Week, Holland

 

5: Kongedag (April 27)

En af de mest særlige begivenheder i Holland, hvis ikke en af ​​de mest sjove og kaotiske, er On Kongedag, which er Kong Willem Alexander's fødselsdag. hollandske byer vært gadefester, loppemarkeder, og aktiviteter, dreje hele Nederlandenes ind i den største festival af året. Du kan helt sikkert tilføje dette til en af ​​de mest særlige begivenheder i Holland! Folk hovedet ud for at fejre, afspille musik, klæd dig i orange, og har en alsidig god, hvis ikke kaotisk, tid. Kings Night fejres aftenen før Kings Day, med vilde fester i bycentre tiltrækker folkemængder fra miles rundt.

Osnabruck til Amsterdam Tog

Lübeck til Amsterdam Tog

Bremerhaven til Amsterdam Tog

Kiel til Amsterdam Tog

 

Særlige begivenheder i Holland 6: blomst

Har du nogensinde været vidne til en ni meter høj svømmer, dækket af blomster og svæveflyvning gennem gaderne, drevet af lutter arbejdskraft? Godt, du er ved at! blomst Zundert er den største blomst parade i verden udelukkende er fremstillet af frivillige. Hvert år hver landsby forsøger at opbygge den smukkeste flyde det nogensinde har bygget. Besøg denne meget specielle begivenhed i Zundert, som du vil blive overvældet. Corso Zundert handler om at se og, i det, tro!

Kassel til Amsterdam Tog

Mannheim til Amsterdam Tog

Fulda til Amsterdam Tog

Heidelberg til Amsterdam Tog

Bloemencorso, Special Events In The Netherlands

 

Særlige begivenheder i Holland 7: Lindring af Leiden (Lindring af Leiden)

Det 10 De fleste særlige begivenheder i Holland brug for at inkludere tradition, selvfølgelig. Arrangementet af Leiden er en af ​​dem! Fejrer den spanske belejring og efterfølgende aflastning af byen i 1574. Leiden bliver en stor festival i to dage i træk. Nyd paraden, forlystelsespark, marked, koncerter, parter, fyrværkeri, og traditionelle retter.

På trods af tivoli og mange fester, Leidens Ontzet er en fest med mange traditioner med historiske betydninger. Om morgenen tre Oktober starter med reveille på rådhuset. Gratis sild og hvidt brød er derefter givet ud på det Leiden Waag. Du kan derefter nyde en musikalsk sammenkomst i Van Der Werf park og service i Pieterskerk. Om aftenen folk traditionelt spiser en gulerod og løg gryderet kaldet hutspot. Festlighederne slutter med et storslået fyrværkeri show.

Trier til Amsterdam Tog

Luxembourg til Amsterdam Tog

Antwerpen til Amsterdam Tog

Gent til Amsterdam Tog

Leidens Ontzet Holland

 

Særlige begivenheder i Holland 8: Sejle Amsterdam

SEJL traditionelt starter med Parade: hundredvis af skibe sejler ind i IJ og danner et unikt syn, som du aldrig vil glemme. I de følgende dage, flere kampe på vandet foregår, Herunder Skutsjesilen(sejler med en typisk frisisk skib). Royal Dutch Navy vil også vise sine færdigheder på vandet.

Ved siden af ​​al aktivitet på vandet, der er også masser at gøre på kajer, hvilket gør den så speciel. Sejlet programmet prale underholdning, kunst, kultur, musik, og sports- og børn aktiviteter.

SAIL Amsterdam garanterer en imponerende og enestående flåde af sejlskibe, sejlads arv håndværk, moderne skibe, flådefartøjer, og replikaer.

Liege til Amsterdam Tog

Leuven til Amsterdam Tog

Bruges til Amsterdam Tog

Oostende til Amsterdam Tog

Sail Amsterdam, Special Events In The Netherlands

 

Særlige begivenheder i Holland 9: tenting Dage

Særlige campingpladser, overkommelig camping, og camping i naturen er mulige i Holland i løbet af de tenting Dage (Fra dit telt). Organiseringen af ​​Tenting Dage samarbejder med mange partnere. nemlig; campingpladser, Society for bevarelse af naturlige monumenter i Holland, samt Forestry Commission. Du får chancen for at campere i den mest interessante, billig, og vilde placeringer i Noordoostpolder. Det er også super sjov for voksne og børn både!

Genk til Amsterdam Tog

Hasselt til Amsterdam Tog

Namur til Amsterdam Tog

Kortrijk til Amsterdam Tog

Tenting in the woods

 

Særlige begivenheder i Holland 10: park dukke

park dukke er en af ​​de største pop begivenheder i Holland, afholdes hvert år den sidste søndag i juni. Hvad gør den så speciel, er, at det er helt gratis!

En regelmæssig begivenhed siden 1981, denne nationale pop festival har sat Haag på kortet. Takket være gratis musikfestivaler i stor skala. I mange år, det var endnu den største gratis pop musikfestival i hele Europa! Du kan forvente i løbet af 350.000 mennesker på denne awesome festival.

Hvis du kommer fra en anden del af Haag, det er en rigtig god idé at cykle til spillestedet på Zuiderpark.

Bruxelles til Haag Tog

Antwerpen til Haag Tog

Gent til Haag Tog

Brugge til Haag Tog

Parkpop event in the netherlands

 

Vi har navngivet 10 De fleste særlige begivenheder i Holland, men der er utallige andre. Få på et tog med hjælp fra Gem et tog selv og se,!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 De fleste særlige begivenheder i Holland” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspecial-events-netherlands%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)