Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 20/09/2021)

Leder du efter den mest spektakulære universiteter i Europa? Så læs videre! Vi ved at vælge et universitet er et vigtigt valg. Selvfølgelig, man skal tage hensyn til undervisningen og faciliteter læring, at et universitet kan tilbyde, når de vælger, hvilken en til at deltage. Imidlertid, undertiden en mavefornemmelse er god til at gå på også. Her på Gem et tog vi har gjort nogle af denne forskning for dig og samlet en liste over de Mest spektakulære universiteter. De har alle prale spektakulær arkitektur. Nogle har en fantastiske historie, men nogle af de mere nystiftede universiteter er også med på denne liste. De tilbyder en mere moderne æstetik med modernistiske bygninger og art funktioner. Lad os vide, hvad er din favorit!

 

Universitetet i Bologna, Italien

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

Det Universitetet i Bologna i Italien betragtes som verdens ældste universitet, er blevet grundlagt i 1088. Denne liste er af den Mest spektakulære universiteter i Europa, men dette kunne anses en af ​​de mest spektakulære universiteter i verden. Billedet nedenfor er Palazzo Poggi, en af ​​de vigtigste bygninger i universitetets. Det huser tre af universitetets museer med udstillinger om naturhistorie, anatomi, obstetrik, fysik, og kemi. Ja, du læste denne ret. De har deres egne museer!

Men de er ikke de eneste bygninger, du bør besøge når scoping ud Mest spektakulære universiteter. Der er mange bygninger inden universitetet, at du skal sætte på din liste must-besøg. Disse omfatter College of Spanien, en lyserød, cloistered bygning inkorporerer både gotiske og renæssance elementer i sit design. Samt den udsøgte arkitektur, Universitetet er hjemsted for en 2 hektar stor botanisk have.

Hvordan du får der med tog?

På grund af sin centrale beliggenhed og geografi, Bologna er udviklet til en af ​​de større jernbane transport knudepunkter i det nordlige Italien. Det er meget godt forbundet med andre store italienske centre.

  • Bologna er 37 minutter fra Firenze
  • 2-time 20-min fra Rom
  • 2 timer fra Venedig
  • 1 time fra Ferrara
  • EN moderne højhastighedsjernbane tillader at nå Milano i ca. 65 minutter.
  • Den anden gren af ​​denne linje forbinder Bologna med Rom.

margennote: Mens De tager den træne syd fra Milano, glem ikke at fange et glimt af Duomo oppe over Bologna i syd. det er især interessant ved solnedgang.

Venedig til Bologna Tog

Firenze til Bologna Tog

Rom til Bologna Tog

Milano til Bologna Tog

 

Universitetet i Rostock, Tyskland

Det Rostock-universitetet er ikke kun det ældste universitet i Østersøregionen; det er også den rigeste i traditionen. Og selvfølgelig, en af ​​de mest spektakulære universiteter i Europa. Da det blev grundlagt i 1419, det vil snart fejre sit 600 års. Det vil se tilbage på en lang tradition for at uddanne studerende og gør forskning. De gotiske stil bygninger, kombineret med alléer og parker gøre for en fantastisk indstilling. I centrum af universitetet er den iøjnefaldende hovedbygning, som tiltrak os i første omgang at tilføje dette til Det Mest spektakulære universiteter. det er beliggende overfor a park og springvand, et perfekt sted for studerende og besøgende til at bruge lidt tid på at beundre rig ydersiden af ​​bygningen.

The University of Rostock består af ni traditionelle fakulteter og en central tværfagligt fakultet, hvor forskere og studerende fra alle fakulteter samarbejder for at forske i fire store områder:

  1. Liv, lys, og stof
  2. Maritime systemer
  3. Ældning af enkeltpersoner og samfundet
  4. Viden – Kultur – Transformation

The University of Rostock er en af ​​de tyske universiteter med en meget bred vifte af emner. Det tilbyder mere end 100 kurser: 34 Afslut med en bachelor, 56 med en kandidatgrad, 37 (herunder lærere) med en statsundersøgelse, og 3 med en Ph.D. desuden, det gør Center for Læreruddannelse og Uddannelsesforskning ikke kun foretage uddannelsesforskning men arbejder også på at forbedre kvaliteten af ​​læreruddannelsen.

Hvordan du får der med tog?

Ønsker du at vide, hvordan man kommer til en af ​​de Mest spektakulære universiteter i Europa? Uanset hvilken retning du er rejsende fra (fx. Rostock eller Schwerin, Berlin eller Hamborg), tage toget indtil du når Wismar banegård. Herfra, du kan nå bussen til bus-stop i J.-H.-Becher-Strasse ved hjælp linjer 4 eller G (mod Ostseeblick) eller B-D (dybt Seebad Wendorf). Det er kun et minuts gang fra dette busstoppested på tværs af parkeringsplads til Campus.

(For det netværk plan over de by busruter, tidsplan og priser, kan du besøge hjemmeside af hansestaden Wismar.

Berlin til Rostock Tog

Hamburg til Rostock Tog

Schwerin til Rostock Tog

Wismar til Rostock Tog

Aarhus University, Danmark er vores sidste Spektakulære universiteter i Europa

Spectacular Aarhus University

Aarhus University er beliggende i Danmark næststørste by (Århus er også bynavnet) og er præget af sin grønne campus, komplet med en sø. Universitetet er et perfekt eksempel på, hvordan menneskeskabte strukturer og den naturligt miljø kan arbejde i perfekt harmoni. Demonstreret ved hovedbygningen, perfekt. Mange af bygningerne blev designet af den danske arkitekt C.F. Møller i en modernistisk design, der afspejler de unge i universitetet. Møller og hans partnere Kay Fisker og Povl Stegmann var ansvarlige for de gule bygninger. De er unikke samt særprægede til universitetet. Hovedbygningen er siden blevet betragtet som en af ​​de 12 de fleste betydelige arkitektoniske værker i dansk historie. En af de mange grunde er det en af ​​de mest Spektakulære universiteter.

med over 44,000 studerende, Aarhus Universitet er det næststørste universitet i landet. Det består af fire fakulteter inden for kunst, Videnskab og teknologi, Sundhed, og Forretning og samfundsvidenskab.

Globalt orienteret, Universitetet har udvekslingsprogrammer på plads med over 50 institutioner over hele verden. Dette omfatter University of the Arctic, Utrecht-netværket, Nordisk Center Fudan, og Nordic Center India.

Hvordan du får der med tog?

Århus ligger på en af ​​de vigtigste jernbane knudepunkter i Danmark. Der er hver time afgange mod nord, syd, og vest. Fra Syd- og Centraleuropa, tilslutningerne er via Hamborg / Flensborg. Rejsetiden fra Hamborg til Århus er cirka fem timer. Fra de østeuropæiske lande togforbindelser til Århus gå via Polen og København. Århus har timedrift til og fra København. Åbningen af Tunnel under Storebælt har forkortet den rejse en time. Turen nu tager tre og en halv time. Der er flere daglige forbindelser til Sverige, Tyskland, og resten af ​​Europa.

Tog på vej til Århus banegård forlade Københavns Lufthavn hver time. Prisen er ca. DKK 410 for en enkeltbillet (herunder pladsreservation).

 

Klar til at starte gennemgå dine muligheder? Book en togbillet nu, mens det varme vejr varer, med hjælp fra Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Det mest spektakulære universiteter i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)