Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 21/04/2023)

Europa er smukt om foråret. De gamle turistfri brostensbelagte gader, Schweiziske grønne dale, og intime caféer er nogle af de ting, der er værd at rejse efter til Europa i begyndelsen af ​​april og maj. Opdag 7 fantastiske forårsferiedestinationer i Europa med en fantastisk udsigt, ekstraordinære kulinariske oplevelser, og for festelskere – fantastiske klubber. Så, hvis du leder efter et weekendophold eller længere ferie i det kommende forår, disse er ideelle muligheder for både solorejsende og grupperejser.

1. Forårsferie i Amsterdam

Cykle gennem parken, og stopper ved Albert Cuyp-markedet for en snack, er nogle af de ting, der gør Amsterdam til den perfekte destination for forårsferien. Når temperaturerne stiger, de dejlige kanaler i Amsterdam er prydet med farverige blomster. i øvrigt, lokale træder ud af deres smukke hollandske hjem for en drink, koldbrygget kaffe, ved kanalerne, og turister myldrer byen, markerer begyndelsen på den smukkeste tid i Holland.

Selvom disse alle er fantastiske ting at gøre i april i Amsterdam, maj måned er endnu bedre. At rejse til Amsterdam i maj er den essentielle forårsferie. Tulipanerne står i fuldt flor i Lisse i maj, og vejret er meget dejligt til en picnic på Zaanse Schans ved de gamle vindmøller. Amsterdam er betagende i månederne april til maj og er en af ​​de bedste grunde til at rejse til Europa i forårssæsonen.

Bedste ting at gøre i Amsterdam på Spring Break:

Nyd tulipanerne i en heldagstur til Keukenhof Garden.

Kør til Volendam og Zaanse Schans, det hollandske landskab.

Tag på en bådtur rundt i byens kanaler.

Endelig, tage toget til Utrecht.

Gennemsnitlig apriltemperatur: 7°C til 16 °C

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

The Tulip Fields In The Netherlands

 

2. Forårsferie i Berlin

Med nattelivet, kulturen, og den frie sjæl, Berlin er den ultimative forårsferiedestination i Europa. Unge voksne elsker Berlin året rundt, men efter at sneen smelter, atmosfæren er spændende, tilføjer til det, det bedste festklubber i Europa, Berlin vinder titlen som den bedste forårsferiedestination i Europa.

Bachelor- og bachelorture, sjovt weekendtur med venner – Berlin er ideel for både dem, der vil rocke & rulle, og for en mere afslappet type tur. Berlin er fuld af skæve caféer, barer, og kulturelle aktiviteter. Så, du kan ikke gå galt med at vælge Berlin som din forårsferiedestination i Europa.

Bedste ting at gøre i Berlin på Spring Break:

Tag en bådtur rundt om Spree-floden.

Tag på en cykeltur i byen.

Tag på en gadekunsttur.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Spring Holiday In Berlin

 

3. 7 Fantastisk forårsferiedestination i Europa: Budapest

Månederne april og maj er perfekte i Budapest. Mens Budapest har et af de fedeste klimaer blandt byerne på vores fantastiske forårsferiedestinationsliste, byen byder på termiske bade, god mad, og en kulturscene, fremragende til en kort forårsferie i Europa.

At slikke sig i det afslappende vand i et termisk bad er et must i slutningen af ​​en udforskningsdag til fods. Budapests termiske bade er berømte i hele Europa. Chili-vejret i april eftermiddage er ideelt til at tilbringe aftenen i et termisk bad. At opleve det bedste af Budapest, du må hellere planlægge en 3-dages tur. Denne måde, du kan nyde Budapests største vartegn fra en bådtur, køkken, og prøv de termiske bade.

Bedste ting at gøre i Budapest på forårsferien:

Nyd den naturskønne udendørs pool i Gellerts 101 år gamle spa.

Tag på et krydstogt på Donau.

Besøg det kongelige palads i Godollo.

Gennemsnitlig apriltemperatur: 10°C til 19 °C

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Prag til Budapest

München til Budapest tog

Tog fra Graz til Budapest

 

 

4. Forår i London

London er en fantastisk destination for forårsferien. Fuld af madmarkeder, barer, modebutikker, og vintagebutikker, det har noget for enhver smag. Desuden, berømt for Hyde Park og Kensington Gardens, foråret er, når London er på sit smukkeste. Så at have en picnic i parken er en af ​​de bedste ting at lave i London.

i øvrigt, vejret i London er lidt vanskeligt. Det regner om morgenen og solskin ved middagstid, vejret i London er uforudsigeligt. Imidlertid, i maj, vejret stabiliserer sig, solen skinner over Themsen, og vejret er godt. For alt ovenstående og meget mere, London er en af ​​de 7 mest fantastiske forårsferiedestinationer i Europa.

Bedste ting at gøre i London på Spring Break:

Nyd cocktails i The Shard.

Deltag i en hemmelig gåtur i London.

Gå til Brick Lane-markedet for den bedste streetfood og vintage.

Gennemsnitlig april-maj temperatur: 7°C til 18 °C

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

7 Most Amazing Spring Holiday Destinations In Europe

 

5. Fantastiske forårsdestinationer: Amalfikysten

Middelhavsvejr, smukke strande, fantastisk italiensk køkken, og gamle gader at vandre rundt i - Amalfikysten er den drømmende destination for forårsferien. Amalfikysten er en af ​​de smukkeste regioner i Italien, med farverige huse med udsigt over smukke kyster. capribukser, Sorrento, og Positano er 3 af de bedste steder at besøge i forårsferien, og endda forsommeren.

Forårsferien er det ideelle tidspunkt at nyde Amalfikystens magi. Før strandene er oversvømmet med turister, der solbader, og de smalle gyder med fotografer. Det Italienske landsbyer er charmerende, og du kan nemt gå tabt og vandre rundt. Den bedste måde at nyde området på er i bil, kørsel langs kysten, og stopper ved hver landsby.

Amalfikysten er tilgængelig med tog fra Napoli. Så, du kan ankomme til Napoli med tog, Lej en bil, og start din forårsferie på Amalfikysten.

Bedste ting at gøre i Amalfi i forårsferien:

Besøg villaerne i Ravello.

Vandre på gudernes vej.

Besøg øen Capri.

Gennemsnitlig april-maj temperatur: 15°C til 22 °C

 

6. Kirsebærblomst i Schweiz

En anden fantastisk destination for blomsterelskere er Schweiz. De fleste mennesker er uvidende om kirsebærblomsterne i det sydlige Schweiz, da de alpine parker og dale er symbolerne på dette bemærkelsesværdige land. Du kan beundre begyndelsen af ​​kirsebærblomstringen fra slutningen af ​​marts til begyndelsen af ​​april. For den smukkeste blomst, du bør rejse til Ascona eller Lausanne, en kuperet by ved Genevesøens bred. Hvis du har mere end en uge, derefter bruge 2-3 dage i Lausanne, og resten i Genevesøen.

Der er 7 vidunderlige steder, hvor du kan se kirsebærblomster. Lausanne, Ariana Park, eller Jardin des Alps i Genève er nogle af de steder med den smukkeste kirsebærblomst i Schweiz. En fantastisk måde at besøge alle disse steder på er at tage et tog og stoppe for 1-2 nætter i hver af dem.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Where To See Spring Blossoms In Europe

7. Fantastiske Spring Break-destinationer i Europa: Jungfrau, Schweiz

I modsætning til de andre steder i vores 7 fantastiske forårsferiedestinationer i Europa, Alpedalen Jungfrau er ret chili i april. Ikke desto mindre, Jungfraus friske vejr, tågede bakker, og sneklædte bjerge har givet det en plads på Europas bedste steder til en mindeværdig forårsferie.

Når du er i Jungfrau kan du bo i en træhytte, med udsigt over enge og bakker. Derefter at beundre den tidlige blomstring, du kan gå ud i de fantastiske landskaber i Jungfrau, udforske knirkene og vandfaldene, og vandre op i bjergene. Mens vejret i Jungfrau er bedst mellem juni og august, disse måneder er højsæsonen. Derfor, hvis du ønsker at have bjergene helt for dig selv, April – Maj er det bedste tidspunkt at tage til Jungfrau.

Bedste ting at gøre i Jungfrau-regionen:

Tag toget til Lauterbrunnen-dalen.

Tag på paragliding.

Vandretur fra Schynige Platte til Faulhorn.

 

7 Most Amazing Spring Break Destinations In Europe

 

For at konkludere, Disse 7 fantastiske spring break destinationer i Europa er en togrejse væk. De frodige grønne dale i Schweiz, Ungarske paladser, lokale fødevarer i London, og Berlins seje vibes vil gøre et kort forår til det bedste, du har haft til dato.

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter for at gøre din forårsferie uforglemmelig.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "7 Most Amazing Spring Break Destinations In Europe" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/spring-break-destinations-europe/ – (Rul lidt ned for at se Koden)