Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 13/08/2021)

Med den nuværende udbrud af coronavirus (Covid-19) smide alles rejseplaner gå i opløsning, Det kan være svært, hvis du skal til at vide holde din ferie i løbet af coronavirus eller ikke. Selvom vi ikke kan tage den beslutning for dig, hvis du vælger at fortsætte på det er vigtigt at sikre, at du tager skridt til at beskytte dit helbred. Med henblik herpå, her er 7 rejser til at hjælpe dig forblive sunde, mens rejser.

 

Bo Sund Mens Traveling Antal 1: Vask dine hænder

Denne ene kan synes indlysende, men vaske dine hænder er en af ​​de bedste måder at holde dig sund. Hvorfor? Ifølge National Health Service, “Vask dine hænder fjerner snavs korrekt, virus, og bakterier til at stoppe dem at sprede sig til andre mennesker og genstande, som kan sprede sygdomme som madforgiftning, influenza eller diarré. Det kan hjælpe med at stoppe folk fra optagning infektioner og sprede dem til andre”.

Kort fortalt, håndvask slipper af al den gook du samler hele dagen. Dette er især relevant for rejsende. Turiststeder er fulde af horder af mennesker fra hele verden. Hvis tusind mennesker om dagen rører en enkelt dørhåndtag, og kun én har ikke vasket hænder, tænke på, hvor beskidt det skal være!

Hvis du er i et område uden tilstrækkelig rindende vand eller sæbe, du skal også sikre, at du har købt og brugt hånd sanitizer regelmæssigt. Mens dette kan tørre dine hænder ud, hvis de anvendes alt for ofte, der er også versioner af hånd sanitizer, der omfatter fugtgivende komponenter, så du kan have rene hænder og blød hud.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Wash Your Hands With Soap

 

Sleep nok

Det har længe været kendt, at der ikke sover nok negativt påvirker immunsystemet. Mens på ferie det kan synes som en god idé at få op ved crack af daggry og løbe rundt, indtil midt om natten. Imidlertid, sandheden er, at få nok søvn er langt mere effektfuld end man skulle tro. Om natten, vores krop tager tid at forynge og endda helbrede. Jo mindre tid du tilbringer i slummer midler jo mindre tid du vil være i stand til at tage vare på dig selv.

Faktisk, undersøgelser har endda vist, at dem, der ikke sover nok kan lide langvarige negative effekter såsom forhøjet blodtryk og hukommelsestab. Disse virkninger kan kun forværres, mens rejser, så gør dig selv en tjeneste og sørg for du ramte hø i mindst syv timer om natten.

Selvom det kan være svært at få dit zzz ind, hvis du har flyttet flere tidszoner og lider af jetlag, du kan bruge flere forskellige metoder til at hjælpe din krop slappe af og falder i søvn. Disse omfatter et varmt brusebad eller bad, lavendel-duftende spray, meditation, og endda en varm kop te. Kort sagt, få masser af søvn er bydende nødvendigt at hjælpe dig forblive sunde, mens rejser.

Marseille til Lyon Tog billetter

Paris til Lyon Tog billetter

Lyon til Paris Tog

Lyon til Avignon Tog

 

Sleep Enough To Stay Healthy While Traveling

 

Bo Sund Mens Traveling Og Undgå Tap Water

Hvis du er på vej et eller andet sted helt ukendt, Det burde være indlysende, at du bliver nødt til at undgå vand fra hanen. Hvorfor? Fordi mikroberne inde lokale vand er områdespecifik, og / eller tarmbakterier er slet ikke parat til at håndtere dem. Tusindvis af mennesker om året bliver syge drikke lokale vand, med effekter såsom opkastning og diarré meget almindelig. Som et tip, stick til vandflasker, når du er langt ud af din comfort zone. Dette går double til steder med skitseagtige hygiejne. Andre mindre udviklede lande kan bruge drikkevand fra samme kilde som toilet servicesteder. Ja, det er en ting!

Også, sørg for at fugte ordentligt. Hot temperaturer og anstrengende aktivitet er en hurtig billet til et hospital uden at drikke nok vand.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Drink A Lot To Stay Healthy While Traveling

 

Få dine billeder

Afhængigt af hvor du skal hen, du kan få brug for at få specialiserede skud på en rejse klinik eller andet sundhedscenter. Dette gælder især for nogle mindre udviklede lande, der stadig sport sygdomme som malaria og gul feber. Før du hovedet ud på din rejse, kontrollere Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) internet side. Her kan du finde ud af de specifikke krav til det land, du rejser. Hvis du ikke er fra USA, du kan også tjekke din lokale hjemmeside, som NHS, til dine krav til sunde rejse.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Women coughing

 

forblive raske: Rør ikke dit ansigt

Som vi allerede har talt om at vaske hænder, nu er det tid til snak om dit ansigt. Ofte vil du se folk hvile deres hoved i deres hænder, skrabe en kløe, eller på anden måde røre deres ansigter. Det er en hård vane at bryde, men holde dine hænder væk fra dit ansigt, hvis du forsøger at forblive sunde, mens rejser.

Det er sund fornuft, som dine hænder røre så mange ting i løbet af dagen. På en tog eller fly, har du bordet, sikkerhedsselen. og forskellige andre fælles rum områder, at du trykker. Medmindre du vaske dine hænder, hver gang du rører noget (eller tilfældigvis være iført handsker), det er en bedre idé at holde fingrene fra dit ansigt på alle tidspunkter.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Spis godt

Det giver mening, at du kommer til at spise godt på ferien, højre? Trods alt, hvad er Spanien uden chokolade og churros, og hvad er Frankrig uden en baguette? Det er ikke, hvad vi mener, imidlertid.

Smagfuld mad er alt sammen meget godt, men du skal sørge for, at du er sund mad samt. Følg mad pyramide og skifte ud de dybstegte godbidder for nogle greens hver gang i et stykke tid. Hvis du har plads til det, bringe vitaminer sammen med dig at holde dig fyldt op. Sørg for at bringe vitamin c, probiotika, og andre let-at-spise vitaminer.

Dette er mest relevant for drikke alkohol under rejsen såvel. Det er velkendt, at drikke for meget alkohol kan føre til en sænket immunforsvar (og nogle onde tømmermænd). Hvis du forsøger at undgå at blive syg, sørg for at holde din alkoholforbrug til et minimum. Trods alt, who wants to visit the Mona Lisa with a common cold?

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Eat Well And Healthy

 

Sidste forblive raske Tip: Rens dit område

Det kan være en besværet, men det er værd at bringe nogle desinficerende klude sammen med dig, når du rejser. Hvorfor? For at rydde op i alle de bakke borde og siddepladser, vi allerede har nævnt. Clorox klude kan købes i løs vægt og sat i ziplock poser. Du kan derefter bringe dem med dig på din carry på.

Sørg for at tørre armlænene, ryglæn lomme (hvis du har en), og selv selelåsen med din desinfektionsmiddel for at sikre, at dit område forbliver så rent som muligt.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

Clean Your Area

 

Folk bliver syge, mens de rejser oftere end næsten alt andet. Må ikke være ligesom alle andre. Pas på dig selv og brug Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “7 Måder at forblive sunde Mens Traveling” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fstay-healthy-while-traveling%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)