Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 27/03/2021)

Gennem det seneste 10 flere år, Millioner har regnet hvor gavnligt det er at tage et tog! Rich områder af grønne områder, mousserende kystlinjer, og uberørt bjerg koralrev nævnes aldrig i rejsebrochurer eller blogs. Tager toget er en sjov, praktisk, og tegnebogvenlig måde at komme fra punkt A til punkt B, så du skal ikke tænke to gange, tage toget!

Den anden store ting ved tog i Europa og generelt er, hvor budgetvenlige de kan være. Ikke alene er der så mange billige destinationer at vælge imellem, men også utallige måder at skære ned på de generelle rejseudgifter. Så hvis du længes efter at ramme jernbanen engang snart, her er et par gode tips til at bruge:

 

Tage lidt tid til at gøre det Forskning og Planlægning før du tager toget

I de fleste tilfælde, når du tager et tog, du kan få mest muligt ud af din billet(s) med en hurtig online søgning. Bestil din billet på forhånd, hvis muligt. Check hvad tid på året billetpriserne er lavest, og sørg for du er på udkig efter disse rabatter. Som regel, alle lande vil have en vis form for billigere mulighed til rådighed for køb billet. Så, gøre din forskning! Læs gennem denne blog til at blive mere fortrolige med de forskellige muligheder.

Montpellier til Toulouse Tog

Rart at Toulouse Tog

Paris til Toulouse Tog

Marseille til Toulouse Tog

 

tage et tog i stedet for et fly, og du kan bruge din mobile enhed

Når du tager et tog, Rejser by Night

Uanset om du er en studerende, der elsker at rejse eller en regelmæssig rejsende, der tager toget dagligt, sover på et tog kan potentielt skære ned pengene brugt på bolig næsten i halvdelen. Det er en utrolig måde at spare tid også som du falder i søvn i én by og vågne op i en anden. Have sagt, at, er det vigtigt at forstå de forskellige typer af nattog opholdsrum.

De bedste er tog, der har afdelinger. Sæderne kan trækkes sammen, når du tager et tog til at danne en seng sammen med et forhæng for privatlivets fred. Næste er liggepladser, den billigste og mest udbredte løsning. Disse værelser har fire til seks køjer og er unisex, så du er nødt til at ofre dit privatliv lidt. Den sidste og dyreste løsning er den sovende. Denne ene er langt mere komfortabel og private, alle muligheder er stadig billigere end et hotelværelse.

Wien til Hannover Tog

København til Wien Tog

Venedig til Paris Tog

Wien til Zürich Tog

 

Spar på Mad og Drikkevarer og tage et tog

Pakning din egen mad er langt den billigste måde at gå om det. I modsætning til regelmæssige rejser med bus eller bil, når du tager et tog du rent faktisk kan spise komfortabelt. De fleste pladser har en pull-out tabel eller et fast bord mellem to sæder. Imidlertid, hvis du skal købe din mad og drikkevarer i løbet af din rejse, det er okay. Et måltid på toget ikke er alt for dyr, og du kan ofte søge om kort, der giver rabat.

Bordeaux til Nantes Tog

Paris til Nantes Tog

Lyon til Nantes Tog

Marseille til Nantes Tog


Planlægning for din rejse med tog kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse fond! At finde en god forbindelse kan ofte være billigere end at fange et fly, og mere komfortabel end rejser med bil. Tag et tog til en unik oplevelse, der vil helt sikkert berige hele din ferie!Tage et tog til Gem-A-Train, vælg din destination, og tag toget til praktisk talt hvor som helst i Europa til de mest overkommelige priser på markedet! Og, Gæt hvad? Når du får din togbillet med Red A Train, Booking processen er gjort inden 3 minutter, så Pak dine tasker og nyde alt, der følger!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)