Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 19/09/2020)

Italien har nogle vidunderlige tog ture. Det har en række smukke tog og udsøgte stationer i hele landet, men hvor blev det første tog tur nogensinde gjort i Italien?

 

det første tog tur nogensinde lavet i Italien

Det første tog tur nogensinde Made in Italy – Begyndelsen

Det første tog tur nogensinde er lavet i Italien indført jernbaner var, da Italien var opdelt Land. Det tog nogle år at linke og forbinde de eksisterende jernbanestrækninger efter Italien forenet. Den første toglinie, som Italien byggede, var linjen Napoli til Portici, som lå i det daværende kongerige de to sicilier. Linjen var 7.25 kilometer lang. Linjen indviet den 3rd oktober i 1839. Dette var 9 år efter den første ”moderne” indre by linje blev bygget som var Liverpool og Manchester Railway.

Den indledende bane var et dobbeltspor, og det løb fra den nuværende site af Corso Garibaldi i Napoli til det kongelige palads i Portici. Det kongelige palads var ved foden af ​​den berømte Vesuv. Folk først gjort tog turen til Italien her, og denne linje nu er en del af Napoli-Salerno jernbanelinjen.

Napoli Salerno Tog

Firenze til Salerno Tog

Bari til Salerno Tog

Rom til Salerno Tog

 

Moderne dag

Napoli-Salerno-jernbanen er en væsentlig jernbanestrækning i Italienske jernbanenet i dag og har en plads i Det Første Tog Tur, der Nogensinde er Lavet i Italien. Det danner et link i hovedstammen linje til det sydlige Italien. Linjen første kilometer er den første jernbanestrækning. Folk bruger nu toget til en af ​​de mest kendte destinationer, en berømt kystby kaldet Amalfi i regionen Campania. Det er en spektakulær kystby. Det er sikkert at sige, at togrejse at komme dertil langs kysten er meget det samme. Tænk krystalklare vand, hvidt sand og frodige grønne i og blandt nogle smukke gamle og nye arkitektur. Du vil være på vej til at forestille sig dit tog tur fra Napoli til Salerno, hvor du så vil tage bussen eller dine andre organiserede transportmiddel i Amalfi.

Så hvad der skete med Napoli-Portici linje? Det Naturvidenskabelige Landbrug i Universitet Napoli Federico II er den største bruger af denne linje på grund af sin let adgang til Vesuv. Det første tog turen rute i Italien eksisterer stadig i dag.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Verona til Milano Tog

 

De første jernbanelinjer i Italien banede vejen for fremtiden for togrejser i landet. Nogle af de smukkeste togrejser er her. Ser man tilbage på det første tog tur nogensinde lavet i Italien, vi kan være sikre på, at selv om meget har ændret. Landskabet er forblevet lige så fængslende derefter som det er nu.

 

natur togrejse

 

Så nu, at du hørte om Det Første Tog Tur, der Nogensinde er Lavet i Italien, er du tænker på Booking en togbillet for en Europæisk tog turen? Hvorfor ikke tage 3 minutter på vores hjemmeside for at finde den billigste billet til din ruter. Login til vores hjemmeside nu til Bestil Tog.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Integrer.