Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 02/08/2021)

En spændende del af rejsende i udlandet er uforudsigeligheden af ​​oplevelsen. Når du rejser til et fremmed land, du vil blive udsat for forskellige kulturer, indstillinger, og erfaringer. Selv hvis du gør nogle forskning, du er sikker på at blive overrasket af noget af det, du finder. desværre, ikke alle de overraskelser du støder kan være gode, og bare fordi du er på ferie betyder ikke, du er immune over for skade.

Du må ikke ønsker at tro, at disse ulykker kunne ske for dig, men du skal være forberedt på muligheden for, at du, eller en elsket en, vil kræve lægehjælp, mens langt fra hjemmet. Uanset om det er så simpelt som skår din tand, spraining din ankel, kommer ned med feber, eller har et hjerteanfald, modtager medicinsk behandling du har brug for er måske ikke så let, som det ville være i USA.

Det er fordi de fleste traditionelle sygesikring planer ikke udvide dækningen ud over, hvad der sker på amerikansk jord. Det betyder, at du kan være på krogen for tusindvis af dollars i medicinske udgifter til pleje, du modtager i udlandet. Det er derfor, ingen rejsende bør ikke rejsesygeforsikring. Disse specialiserede planer vil gå, hvor dit hjemlige dækning vil ikke, sikre, at du vil være i stand til nyde din rejse uden at bekymre om det uforudsigelige sker.

For mere information om rejser lægeforsikring og hvorfor du skal tænke på at få det, se vejledningen indeholdt nedenfor.

 

Hvorfor Er rejsesygeforsikring en god idé?

• Rejs til et fremmed land kan introducere mange sundhedsmæssige farer. For eksempel, vandkvaliteten kan ikke være den samme, hvilket fører til alvorlige infektioner. Forskellige klimaer kan stamme dine allerede eksisterende forhold, såsom hjertesygdomme eller allergier, forlader du dårligt rustet til at håndtere situationen.

• Selv hvis du allerede har en sygeforsikring, det måske ikke dække dig uden for USA. Det betyder, eventuelle sygdomme eller skader, du oplever, når de rejser i udlandet, kan resultere i meget høje medicinske regninger.

• Hvis du besøger en fjern del af verden og kræver øjeblikkelig lægehjælp, kan det være nødvendigt at blive evakueret til et hospital. Uden ordentlig forsikringsdækning, dette kan koste titusindvis af dollars på toppen af ​​eventuelle andre relaterede udgifter.

• I nogle tilfælde, du kan være nødvendigt at have rejsesygeforsikring for varigheden af ​​din rejse. For eksempel, besøgende til Rusland, Cuba, og nationer i Schengenområdet af EU skal bevise, at de har dækning.

• Selvom rejse sundhed dækning kan være yderst værdifuldt, det typisk tegner sig for mindre end 10 procent af alle rejseforsikring produkter købt af rejsende, samtidig være forholdsvis billig.

 

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Hvordan rejsesygeforsikring beskytter dig


• Rejsesygeforsikring adskiller sig fra standard rejseforsikring politikker først og fremmest i, at det ikke giver dækning for omkostninger i forbindelse med aflysninger, forsinkelser, eller afbrydelser.

• Med rejsesygeforsikring, du kan have dækning i tilfælde af en uventet sundhed nødsituation. Disse kan spænde fra en knækket tand eller bout af fødevareforgiftning til livstruende skader og hjerteanfald.

• En af de primære fordele ved disse politikker er, at de giver dig 24/7 flersproget støtte til at hjælpe dig med at koordinere med sundhedspersonale i et fremmed land.

• Disse politikker typisk give dækning for, hvad der generelt anses for nøglen medicinsk udgifter. Disse omfatter skadestuebesøg, evakueringstjenester, og transportmidler omkostninger til at nå en passende medicinsk facilitet.

• De mest almindelige planer dækker en enkelt tur, men de kan også købes til at dække perioder, så længe 12 måneder. Langsigtet sygesikring for dem, der rejser ofte eller i længere perioder også kan købes i de månedlige forhøjelser.

 

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Klar til at starte gennemgå dine muligheder? Book en togbillet nu, mens det varme vejr varer, med hjælp fra Gem et tog!

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Det mest spektakulære universiteter i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)

 

Hent her PDF til denne artikel, som blev givet for at gemme en Train af Senior Services i Illinois