Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 22/10/2021)

Gamle romantiske byer, charmerende haver, smukke firkanter, tiltrække millioner af turister til Europa hver dag. Rejsende fra hele verden besøger Europa for at udforske dets historie og charme og finde sig selv lure af smarte tricks i de berømte europæiske vartegn. Vær sikker under din fantastiske rejse ved at følge disse tips for at undgå lommetyve i Europa.

 

1. Tips til at undgå lommetyve: Kend farezoner

At vide, hvor du skal hen, spiller en stor rolle i at have den bedste tid i dit liv. Så, når du planlægger din ferie i Italien eller Frankrig, du bør undersøge de steder, du skal se, samt de farlige steder. Der er ingen grund til bekymring, du vil ikke finde dig selv i en bandekamp, men hver destination har følsomme steder, hvor turister skal være særligt opmærksomme på deres ejendele og passe på lommetyve.

Generelt, de steder, du skal være forsigtig på, er steder som loppemarkeder, travle populære pladser, og offentlig transport pletter. Fælles for alle disse steder er, at de er meget overfyldte, så mens du kigger på Eiffeltårnet eller Milano -katedralen, lommetyve kan let støde på dig, og inden for få sekunder er din tegnebog væk. At være opmærksom på dine omgivelser og folkemængderne er et godt tip til at undgå lommetyver i Europa.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

The front of milan cathedral

2. Undersøg pickpocketing -tricks og fidus

Den smukke fremmed eller støde ind i trick er 2 af de mest almindelige lommetyveri i Europa. Ligesom hver by i Europa har sine magiske og betagende vartegn, det samme med karakteristiske lommetyveritricks. Derfor, hvis du vil beholde dine dyrebare ejendele, forskning på forhånd for almindelige lommetyve-svindel på din destination.

Yderligere eksempler på lommetyveri er den smukke fremmed, der beder om tid eller vejvisning. Mens du tjekker dit kort, eller se, de kommer tæt på og griber alt, hvad der er i dine lommer eller tasker. Så, vær opmærksom og fald ikke for en af ​​de 12 store rejsesvindel i verden.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Tips til at undgå lommetyve: Efterlad værdigenstande på hotellet

Forlader passet, kreditkort, og smykker i hotellets pengeskab er et af de bedste tips til at undgå lommetyver i Europa. Som nævnt før, lommetyve har et talent for at vide nøjagtigt, hvor de kan finde dyrebare ting, uden at turister opdager det. i øvrigt, i dag, når du kan have en kopi af dit pas i din e -mail eller telefon, eller book online sightseeingbilletter, der er ingen grund til at medbringe alle dine kontanter eller kreditkort.

Så, før du tager afsted for at vandre i en af de bedste loppemarkeder i Europa, tage kun en del af kontanterne. Der er heller ingen grund til at bære alle dine kreditkort, men hvis du insisterer, sprede kontanter og kort i forskellige inderlommer el pengebælter.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

An old Couple On A Bridge

4. Opbevar vigtige værdigenstande i indre lommer

Pengebælter på sommerdage eller indre jakkelommer er en god måde at holde dine værdigenstande sikre. Dette rejsetrick er let at gøre, når du har lag på, om efteråret eller vinteren og kan være ubehageligt, når vejret er varmt og fugtigt.

Du kan købe pengebælter i enhver rejse- eller souvenirbutik derhjemme eller under turen, for eksempel i centrale togstationer eller lufthavne. Fordelen ved at holde ting i inderlommer er indlysende, pickpocketers kan støde på dig, men vil aldrig nå at nå ud over dine jeanslommer. Denne måde, du kan med glæde fortsætte med at vandre rundt og udforske de vidunderlige vartegn i Europa.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Medbring en cross-body taske, Ikke en rygsæk

Når man vandrer i de charmerende europæiske gyder, eller stå i kø til Louvre, skal du være komfortabel. At have behagelige sko på er lige så vigtigt som at have en cross-body taske, når du rejser. En cross-body taske betyder bekymringsfri rejser, da du ikke behøver at blive ved med at kigge dig over skulderen for at se, om nogen svæver over dig i overfyldte køer.

i øvrigt, du kan bare tage vandflasken eller tegnebogen fra cross-body tasken. Så, at bringe en cross-body taske er ideel for at undgå lommetyveri i Europa, samt sightseeing nemt og komfortabelt.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Tips til at undgå lommetyve: Klæd dig på og opfør dig som en lokal

En af de ting, der giver en turist væk til ekspertlommetyve, er meget unik turistmåde: poser, sporty slid, og opfører sig som en turist. Katedralerne, gamle pladser, og mange af vartegnene i Europa er så betagende, at turister oftest stopper op og bare stirrer, eller tag hundredvis af billeder.

Det bedste tip til at undgå lommetyveri i Europa er at blande sig med den lokale skare. Derfor, ligesom du tjekker forud for de bedste steder at besøge i din rejsedestination, tjek de lokale tendenser og kultur.

Lyon til Genève med et tog

Zürich til Genève med et tog

Paris til Genève med et tog

Bern til Genève med et tog

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Tips til at undgå lommetyve: Har rejseforsikring

At få rejseforsikring før turen er vigtig. I dag kan du også få dine dyrebare ejendele og bagage forsikret, bare hvis det er tabt eller i dette tilfælde, stjålet. Rejseforsikring kan være en livredder, hvis din tegnebog og kort bliver stjålet, i et fremmed land, hvor ingen kan komme til undsætning.

Afslutningsvis, rejser er en fantastisk måde at udforske kulturer på, lande og opdag en fantastisk udsigt. De fleste rejseoplevelser er fantastiske, og det er meget sjældent, at turister støder på lommetyverier i Europa. Imidlertid, det er altid bedst at være forberedt og tage forholdsregler, som at følge vores tips til, hvordan du undgår lommetyveri i Europa.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge en sikker og uforglemmelig ferie til ethvert rejsemål i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “Tips til at undgå lommetyve i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-avoid-pickpockets-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)