Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 13/05/2022)

Brisbane er Queenslands hovedstad og er velsignet af A-liste attraktioner ligesom havet verden, de fine græsplæner og haver i South Bank, og Story Bridge, og mange flere - Australiens længste cantileverbro.

Det er også en kreativ by, med kunst museer og gallerier og smarte cafeer rigeligt, plus det er den perfekte springbræt for Gold Coast strande, hav, og surfe.

 

 

Hvis du er delvis til at træne rejse, rail-systemer er centrale for byens transportinfrastruktur og kulturel historie.

Så hvis du ønsker at se Brisbane med tog, her er fem tips.

 

  1. Hovedbanegården

Beliggende på nordkysten linje, Hovedbanegården er byens netværkets hovedbanegården og er beliggende bang i hjertet af Brisbane centrale forretningsdistrikt.

Åbnede tilbage i 1889, sin klassiske facade udsigt Anzac Square, og det er den vigtigste arterie for ruter, der betjener Queensland og resten af ​​Australien.

Hvis du gerne vil logi tæt ved, Oaks Charlotte Towers Hotel er et fantastisk pick - det er ikke uoverkommeligt dyre og overdådige suiter har udsigt til byens skyline.

 

  1. Metro Brisbane

Brisbane Metro er endnu ikke operationelt - men massen hurtig transit system er fuldt finansieret, byggeriet indledes for alvor i år, og det skal åbne for offentligheden på 2023.

På 21 kilometer lang, det vil tjene 18 stationer i hele byen, og beboere og turister både vil være i stand til at hoppe af og på som de vil.

Det koster en $ 944 millioner, men fordele omfatter reduceret trængsel og mindre pres på Brisbanes betrængte busser.

 

  1. Steam Train søndag

Hvis du ønsker et SUS fra fortiden (på mere end én måde), hoved til Brisbanes Roma Street Station til regelmæssig Steam Train søndag begivenhed.

Træd ind de stiligt træ vogne, og du vil straks blive transporteret tilbage til en mere elegant æra, som du og din familie tøffer sammen forbi Brisbanes mest naturskønne steder.

Det er sjovt for alle aldre, men børn og ældre er særligt betaget af sin charme.

 

  1. Den Workshops Rail Museum

Ipswich ligger sydvest for hovedstadsområdet Brisbane, og det er her, du finder det vidunderlige Workshops Rail Museum.

Det er en interaktiv og inspirerende arv erfaring til huse i Australiens ældste jernbane workshops og er spækket med sjældne damplokomotiver, kæmpe industrimaskiner, og multi-media udstillinger.

Når du vil have en lærerig og hyggelig udflugt for hele familien, stop med at lede.

 

  1. højbane

Brisbane lufthavn er et travlt samlingspunkt, der er forstærket af cafeer som Fonzie Abbot, barer som Transit Tavern, og parkeringsudbydere.

Men for mange eventyrere, der ankommer med fly, det bedste ved det er højbane, det 13 kilometer pendlerbanelinje, der siden har været en hurtig stimulering af rejsende fra lufthavnen til hovedbanegården 2001.

Efter en trættende flyvning, Airtrain transporterer dig til byens centrum på bare 20 minutter - temmelig imponerende.

Følg vores fem tips til at navigere Brisbane med tog, og du vil holde på sporet til en fantastisk ferie.

 

Har du tips til Brisbane togrejser? Del dem i kommentarfeltet, og hvis du brug for et tog Gem Et tog.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)