Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 11/04/2022)

Rejs I Europa med tog er en af ​​de smukkeste, naturskøn, og kulturelle rejser i verden. Uanset om du er på udkig efter direkte tog mellem de større europæiske byer som den nye London til Amsterdam træne eller du er på udkig efter romantiske togrejser, Europæiske togrejser har det hele.

Antallet af mennesker interrailing gennem Europa årligt er 400,000 mennesker. Du kan besøge i løbet af 30 lande, der bruger interrailing-billetter. Da interrailing begyndte i 1972, millioner af mennesker har rejst gennem Europa ved hjælp af denne enkelt togbillet.

Rejs i hele Europa med en enkelt billet kommer med sine fordele og ulemper. Der er flere steder på nettet dedikeret til tips til rejsende der ønsker at se Europa med tog. Disse websteder omfatter rute planner apps og websites / blogs, der tilbyder dig tips om hvordan budgettet.

 

Rejser Europa alene

Rejser gennem Europa ved dig selv har en masse fordele. Når du er ved dig selv, du har fuldstændig kontrol over din rejse.

At være alene giver dig mulighed for at bestemme din egen rejseplan, spise hvad mad, du ønsker og når du vil, og undgå at have et argument med andre mennesker over din rejse,

En sådan frihed kan føre til mere selvopdagelse og muligheden for at møde nye mennesker og andre nomader, mens genopfinde dig selv. Dette solo oplevelse kan føre til selv-vækst.

Dortmund til Hannover Tog

Essen til Hannover Tog

Bonn til Hannover Tog

Luxembourg til Hannover Tog

 

Kvinden rejser europa alene sidder med et navigationssystem guide

 

have en ven med dig, når du rejser, giver dig nogen til del dine minder med, Hvilket er en stor del af rejser gennem Europa.

 

Tips

Når du rejser gennem Europa alene forsøger at bo på vandrerhjem.

Vandrerhjem er fyldt med mennesker, der er solo rejser gennem Europa, Så socialisere og mødes med mennesker.

Prøv at være så venlig og udadvendt, som du kan, når du rejser alene, og hvis du er en indadvendt person,, du bliver nødt til at sætte i ekstra indsats for at være venlig over for andre rejsende. Det kan tage et par dage at vænne sig til at være mere åbne og venlige, men det vil være værd at bruge tid, når du begynder at udvikle forbindelser med kolleger rejsende.

Det anbefales også at tilberede måltider i vandrerhjemmet, som vil give flere muligheder for at interagere med andre.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

 

Hvis du er mere interesseret i at møde lokalbefolkningen end andre rejsende, derefter Couchsurfing kunne være en god mulighed for dig.

Couchsurfing, som omfatter sine egne meetups i barer og pubber vil forbinde dig til den lokale kultur og er også en chance for at møde ex-pats.

Der er nogle europæiske byer, hvor der er mange lommetyve og andre typer kriminelle som måske søger at tage fordel af turister, Brug din egen sunde fornuft og læs også rejseforum eller andre relevante oplysninger for at se steder og folk at undgå.

 

Log ind for at finde de bedste priser at rejse gennem Europa vores hjemmeside nu. Tage 3 minutter at fuldføre en togbillet booking.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)