Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 28/03/2021)

Disse Top Tips til rejser med dit kæledyr bør hjælpe med at lette din angst. Fordi lad os se det i øjnene, rejser med dit kæledyr er stressende! Men hvad er mere stressende, er tanken om at forlade din dyr derhjemme eller i pleje af andre. Naturligvis, ingen passer på dem som du gør! Højre?

Der er mange muligheder for hvad man skal gøre når du rejser væk fra hjemmet. hoteller Hund, ansætte en vicevært, eller overføre byrden, omend en sød én, til din ven er blandt de valg. Disse er de mest almindelige, at folk ty til. Imidlertid, nogle gange er der ingen anden mulighed, og du er nødt til at rejse med dit kæledyr. Selv om det kan være en ganske vanskelig procedure, Gem A Train har nogle tips, der vil hjælpe dig, mens du rejse med kæledyr!

 

Pet Tips 1: Bringe A Treat!

hund lege med sin legetøj

Rejs til et nyt sted kan og sandsynligvis vil være stressende for dit kæledyr. Så sørg for, at han stadig er så afslappet som muligt, er nøglen til en behagelig rejse for alle involverede. Medbring hans eller hendes regelmæssige legetøj, dyner, og andre genstande, der kan gøre din hund eller kat behagelig. Var de rolig og gjorde ikke noget forkert? Sørg for at belønne dem til at gøre rejse med kæledyr mere komfortable i fremtiden.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Pet Tips 2: Men ikke Også Mange Behandler…

brudgom, før de rejser med dit kæledyr

Jeg har lyst til dette er indlysende, men jeg vil stave det for dig alligevel! Må ikke give dem en tungt måltid eller lad dem drikke for meget vand, så dit kæledyr ikke vil have lyst til at aflaste sig selv i en akavet plet! (Vi advarer om, at rejse med dine kæledyr kan være en vanskelig opgave!)

Firenze til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

Firenze til Pisa Tog

Rom til Venedig Tog

 

Pet Tips 3: Dyrke motion

løb og rejser med dit kæledyr

Uanset om du kan lide det eller ej, disse top tip til at rejse med dine kæledyr betyder, at du bliver nødt til at udøve en form for motion! Lige før du begynder at rejse, tage dem for nogle kraftig motion! På grund af den ekstra-lang gåtur eller en intens leg med din elskede fluffy ven, han eller hun kan være lige for træt til at bekymre sig om ting. hvis du har fået en kat, der ikke er så glad for at blive taget til en løbetur, forsøge at stimulere dem inde. Make-shift legetøj kan f.eks. Komme i form af støvmopper! Stol på mig… Jeg har erfaring i rejse med kæledyr!

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

Pet Tips 4: Forskning Embassy Krav

hund bonde

Forskellige lande har forskellige krav. Mange lande kræver karantæne perioder, så hvis du ønsker at tilbringe tid på at rejse med dine kæledyr, sørg for at dobbelttjekke dette! De fleste lande kræver skud for rabies, Bordetella (kennelhoste), og parvo. Ring til en ambassade og gøre din forskning online at se, hvad landets krav er, og sørg for at have dine papirer ved hånden, når krydser grænsen.

Du kan undersøge rejser med kæledyr og landets krav på PetTravel.com.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

5. Få et sundhedscertifikat

Vet kontrol på en hund

Sundhed certifikater er påkrævet ved flyselskaber, grænsemyndigheder, hoteller, PET-plejecentre, og andre, når du rejser med dit kæledyr. I mange tilfælde, når du rejser med kæledyr, du har brug for at få din sundhedsattest inden 10 dage efter start din rejse. Forskning de specifikke krav i din rejseplan før du besøger dyrlægen, så de kan indeholde alt det nødvendige i certifikatet.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

6. Hold en elektronisk kopi af dit kæledyr sundhed Certifikat

Mange hoteller, rejsearrangører, PET plejecentre, flyselskaber, og told og indvandring bureauer kræver en udskrift af dit kæledyr veterinærcertifikat. I stedet for udskrivning fra bunker af kopier for alle mulige instans, udskrive fra et par og holde en elektronisk kopi, når du rejser med kæledyr.

Myscha Theriault is a best-selling author and internationally-syndicated travel columnist who travels full-time with her science journalist husband and giant Labrador retriever. Med hendes elektronisk kopi handy, hun er altid klar til at producere sin hunds sundhedscertifikater efter behov.

“Hotellets forretningscenter printer tillader mig at udskrive en PDF-kopi af vores Labrador skud protokoller, som kræves, for eksempel når vi har brug for at bestille en eftermiddag med dagpleje til hende fra vejen. Det holder papiret rod ned dag for dag, mens de resterende forberedt til sidste-øjebliks- ændringer i vores tidsplan.”

Reggio Emilia til Firenze Tog

Genova til Florence Tog

Sestri Levante til Rom Tog

Parma til Florence Tog

 

7. Forskning Lokale Dyrlæger

Bare i tilfælde sker noget på vejen, du ikke ønsker at være travlt med at finde en velrenommeret dyrlæge. Optag kontaktoplysningerne for et par dyrlæger i området, du besøger, før du begynder at rejse med kæledyr.

Genova til Venedig Tog

Torino til Venedig Tog

Parma til Venedig Tog

La Spezia til Venedig Tog

 

Vi håber, at disse Top Tips til rejser med dit kæledyr har lempet dine nerver lidt! Lad os vide, hvis du har andre top tips til at dele med Gem A Train og vores samfund. Vi vil meget gerne høre fra dig!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Top tips til rejser med dit kæledyr” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)