Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 02/09/2022)

Fredelig og behageligt. To ord, du sjældent hører forældre bruge, når de fortæller deres rejse ferie historier med børn. Så, Vi har besluttet at give dig de vigtigste tip til at rejse med tog med børn i Europa.

Der er bare noget ved tog, der beroliger børn på en måde, som fly- eller bilrejser ikke gør. (Vi skrev en hel blog om, hvorfor togrejser er bedre hurtigste og Bedre end Kørsel Hvis du har brug for mere overbevisende). Det samme gælder for voksne! Familie borde, passerer landskaber, plads til at gå rundt, cafe faciliteter, tid til at chatte og indhente og, glæden ved glæderne, ingen bagage restriktioner. Går med tog er sikkert, komfortabel, og overkommelig, når planlagt på forhånd. Lær dine børn glæden ved togrejser fra en tidlig alder, og de vil være levetid konverterer. I mellemtiden, Her er tips til at rejse med tog med børn i Europa.

 

Tips til rejser med tog med børn i Europa: Bring Aktiviteter til at besætte børn

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Mens ridning et tog er sjov i sig selv og kigger udenfor kan holde børnene underholdt i timevis, vi også foreslår at bringe nogle aktiviteter også. Book i forvejen og sikre et vindue sæde med en tabel, der giver dig mulighed for at sprede malebøger og snacks!

Nogle anbefalede tog aktiviteter omfatter:

  • Tabletter: Svarende til en flyvemaskine, en tablet kan være en god måde at fordrive tiden. En masse af tog i Europa tilbud gratis Wi-Fi, men tjenesten er ikke altid garanteret, så sørg for at downloade film og spil derhjemme. På de fleste tog, næsten hver eneste sæde har et udløb at holde din elektronik opladet, men oplade dem derhjemme, uanset – og bringe hovedtelefoner!
  • malebøger: Farvning bøger og farveblyanter er en favorit uanset hvilken alder.
  • Spil: Hvis du kan få fat i sæder med et bord, der er masser af plads til at spille kort eller andre rejse spil. I modsætning til flyrejser, du behøver ikke at bekymre sig om turbulens, så vælg din families foretrukne spil og gå spille. Dette kunne være den perfekte mulighed for rent faktisk afslutte et spil Matador!
  • Afspil legetøj: Afhængigt af dit barns alder og interesse, bringe nogle Matchbox biler eller andre figurer (tror Polly Pockets). Min søn foregiver bordet er en racerbane, mens min datter opstiller sine små dukker til at juble dem på.

 

Paris til Lille Tog

Rom til Milano Tog

Hamburg til Berlin Tog

Geneve til Paris Tog

 

Tips til rejser med tog med børn i Europa: Vær hensynsfuld til andre passagerer

Langt de fleste mennesker vil være meget forstående, hvis du har en grædende baby eller en forstyrret lille barn, der tager tid at falde til ro. Ikke planlægning videre og lade din lille én dykke ned kedsomhed på grund af manglende planlægning kan ikke få så meget sympati. Plan underholdning, der er ikke påtrængende eller kan gnist argumenter. Vi ønsker ikke at have til at skrive Tips til rejser med tog med børn i Europa, der ikke tilhører dig…laver bare sjov!

Firenze til Levanto Tog

Firenze til La Spezia Tog

Rom til La Spezia Tog

Rom til Levanto Tog

 

Tips til rejser med tog med børn i Europa: Rejs natten over?

Altid forsøge at booke et rum på et sovekabine toget. Tage tog overnight er awesome, og søvn er normalt stor på grund af den naturlige vuggende af toget. Det er også så spændende at gå til at sove og vågne op i et andet land. Sleeping rum varierer fra land til land, men hvis du kun er tre og ikke ønsker en fremmed deling med dig så vil du sandsynligvis har brug for at budgettet at købe en ekstra seng for at holde din sovende rum privat.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Tips til rejser med tog med børn i Europa: Tillad jer selv masser af tid, når man rejser ud

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

De fleste tog vil kun stoppe for et par minutter maksimum ved hver station, så omkring fem minutter, før du ankommer, du bør være pakning tingene op, inciterende sovende børn, tage frakker på, og at bringe poser ned fra hylden. Dette niveau af organisationen giver en masse ro i sindet, især hvis du har en masse børn eller en masser af bagage. Hvis platformen er optaget, sikre, at dine poser gå ud først ud af vejen af ​​dørene, så bring børnene ned bagefter for at forhindre nogen i at fare vild.

Bruxelles til Rotterdam Tog

Antwerpen til Rotterdam Tog

Berlin til Rotterdam Tog

Paris til Rotterdam Tog

 

Tips til rejser med tog med børn i Europa: Bring din Klapvogn On Board

Kids Stroller On Board A Train

 

En anden grund til at bruge tog i stedet for flytrafik er, at du kan spænde dine børn lige ind i klapvogn og rul dem til højre ind på toget, uden hovedpine af at skulle afmontere og derefter samle klapvognen. Du kan nogle gange endda parkere din klapvogn i snack-området eller andre åbne pladser i toget (såsom tilgængeligt område så længe det ikke er besat af en person i en kørestol), hvilket er nyttigt for unge børn, der vil sove i deres klapvogn. Dette er en kæmpe fordel i forhold til fly rejse som jeg finder at få et barn til at sove på et tog meget lettere.

Bremen til Nürnberg Tog

Leipzig til Nürnberg Tog

Hannover til Nürnberg Tog

Hamburg til Nürnberg Tog

 

Tips til rejser med tog med børn i Europa: Ankomst Om 30 minutter Tidligt

En af de vigtigste fordelene ved at rejse med tog med børn i Europa eller andre steder i verden for den sags skyld. Er at give dig selv tid til at ankomme! I modsætning til flyrejser, du behøver ikke at nå frem til togstationen for langt før tid. Når du rejser med børn, Vi foreslår ankommer om 30 minutter tidligt at få dig selv beliggende, måske lidt tidligere, hvis badeværelse stopper og snack pauser er på dagsordenen. typisk, ombordstigning starter ikke, før 10 minutter før afgang højst, men du ønsker ikke at kryptere og finde dig selv løber gennem en travle station.

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

 

Pak snacks!

Muligvis den vigtigste tip af alle. SNACKS! Mange af langdistanceruterne har fuld-service spisevogne med masser af børnevenlig mad – tror fransk toast, grillet ost, kødboller med penne. På kortere ruter, tog har snackbarer tilbyder sandwich, bagels, chips, og andre snacks. Du ønsker måske at pakke nogle af dit barns yndlingssnacks uanset! Rejse med et spædbarn? Bring babymad eller formel og bede maden service personale til at varme det for dig. Du kan foretage reservationer til spisevognen kort efter boarding. Som altid når man rejser med børn, bør du altid medbringe snacks og drikkevarer, i tilfælde af at du ikke få en reservation eller snackbaren beslutter at lukke ned lige når dine børn meddele, at de sulter.

 

Klar til at trodse en togtur med børnene, nu hvor du er bevæbnet med vores Tips til rejser med tog med børn? Store! Bestil dine billetter med Gem et tog, problemfri!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst eller bare give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travelingy-train-kids-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)