Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 14/01/2022)

Hvis du spekulerer på, hvordan man kommer til Tomorrowland med tog, så ser ingen yderligere. Bestil dine togbilletter til Tomorrowland på forhånd med os! Hvis du er påe af de heldige mennesker at have billetter til Tomorrowland i år, Sørg for, at du ikke forlader rejseoplysningerne til sidste øjeblik!

 

Hvornår er Tomorrowland?

Det vil ikke vare længe, ​​før den festival skydes i gang, så sørg for du er forberedt med Tomorrowland ved Togbilletter. Tomorrowland finder sted på to weekender til 2018. Det er de sidste to weekender i juli: 20-22nd og 27th- 29th. Forsamlingen, som er den før-lydbegivenhed for campister i Dreamville, finder sted den 19. juli og derefter 26 juli til weekenden 2.

 

Tomorrowland med tog indendørs arena

 

Adgang Til Tomorrowland med tog:

Adgang til festivalen er kun mulig, hvis du har et gyldigt Tomorrowland-armbånd registreret i dit navn.

Bruxelles til Boom Tog

Antwerpen til Boom Tog

Liège til Boom Tog

Charleroi til Boom Tog

 

Indtjekning:

På fredag & lørdag, check-in er åben indtil 22.00. Adgang vil blive nægtet efter dette tidspunkt.
På søndag check-in lukker kl 21.00. Adgang vil blive nægtet efter dette tidspunkt.

Tomorrowland er uden tvivl den bedste musikfestival i verden. Flere lande er på Tomorrowland end ved OL. Det er virkelig en unik oplevelse og den perfekte måde at føle sig forbundet. Hvert år den vokser endnu større, så du skal ikke blive overvældet med folkemængderne ved at være uforberedt, komme til Tomorrowland med tog.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Sådan kommer man til Tomorrowland Med tog:

Tomorrowland finder sted på det rekreative område, de Schorre, i Boom. Byen Boom ligger i Belgien, mellem Antwerpen & Bruxelles. Denne lille by forvandler sig til en fest scene. Normalt en stille by, de vise Tomorrowland flag på deres vinduer under festivalen.

Den bedste vigtigste station at komme til Tomorrowland med tog er at komme til Antwerp Central. Når du er her, du vil ønsker at få et andet tog til Boom.

Stå af ved Boom station og tage den gratis bus shuttle til Tomorrowland / Dreamville. Efter hver festival dag, tre ekstra nattog vil køre til Antwerpens hovedbanegård.
NY: På hverdage, der er nu 2 tog i timen mellem Antwerpen-Central og Boom. På lørdag og søndag: 1 tog i timen.

Rotterdam til Boom Tog

Paris til Boom Tog

Maastricht til Boom Tog

Amsterdam til Boom Tog

 

Hvad er Tomorrowland Ligesom?

Nu, hvor vi har givet dig de finere detaljer om Tomorrowland med tog, er det tid til den sjove del! Hvis det er din første gang kommer til Tomorrowland, du formentlig undrende, hvad det kommer til at være ligesom. Tomorrowland er bestemt den hype værd, der er blevet skabt omkring det. Tomorrowland er blevet kåret den ubestridte største EDM musikfestival i verden for flere år i træk. Besøg i hvert fald én gang i ens liv er blevet et must for enhver musikfan, part goer, eller festival entusiast. Tomorrowland 2018 ser ud til at være den største i festivalens historie. Det har en virkelig forbløffende række fantastiske internationale kunstnere, der er til at lyse op den 16 utrolige etaper.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

 

Ud over at have en utrolig lineup, arrangørerne synes at have troet på alt, herunder garderobeskabe du kan leje, steder at oplade din telefon, og endda deres egen valuta kaldet Pearls. Du har forskellige muligheder for at top-up din Armbånd med Perler: Du kan tilføje Perler online på din Tomorrowland konto, på fanen ’Min Armbånd’ før festivalen med dit kreditkort (VISUM, Mastercard), Bancontact, Sofortüberweisung, eller iDeal. Dette er virkelig bliver et sted, hvor du kan lade alle dine bekymringer!

 

Vi anbefaler, at du følger Tomorrowland på Facebook at få opdateringer om lineup og festivalen generelt, og du kan også følge Gem A Train Twitter

 

For enhver Europæiske togbilletter, og især for Tomorrowland med tog fra hele Europa, bare Enter Gem A Train hjemmeside og nyd din togtur.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)