Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 28/05/2021)

Uanset om du har været gift i år, eller er stadig i de tidlige faser af et forhold, hvert par kan drage fordel af kvalitetstid brugt sammen. Det er især rart at gøre en indsats for Valentinsdag. Rejser med tog er den perfekte måde at begynde en romantisk og bryllupsrejse flugt med din elskede. Hastighed roligt gennem landskabet eller over bjergene. Traverse fortid charmerende, gamle byer eller langs bredden af ​​en iskold . Her er top 5 mest romantiske togrejser i Europa. Hver tilbyder noget særligt for Valentinsdag.

 

London til Venedig er vores første romantiske togrejser

Venice, Italy

 

Dette togrejse vil bringe dig og din elskede gennem den frodige landskabet. Så vil du ruller forbi de imponerende bjerge i Schweiz og Østrig. Næste, du vil opleve det smukkeste landskab i Italiens Verona med tog, før du endelig når bredden af ​​den venetianske Canal Grande.

 

Paris til Pæn, Frankrig

Provence, France Romantic Train Journeys

 

Taler toget gennem Frankrig vil du blive udsat for den berømte farve og lys af landet. Fra lilla lavendelmarker til Cote d'Azur blå vand. Marvel på den måde, som det gyldne sollys magisk fordyber det hele, du er i for en godbid. Starter i den mest romantiske by alle, Paris, din togrejse vil passere drømmende kyster dramatiske strande. Det skal du også se maleriske landsbyer og solsikken og lavendelmarker i Provence.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

Firenze til Rom, Italien

Rome, Italy

 

Oplev tusinder af års kultur og to ikoniske italienske perler, alt i en romantisk eventyr. Se mesterværker og toscanske delikatesser af Firenze. Også, besøge kronjuvelen i Rom, Vatikanet. Hvad kunne være bedre?

Du og din elskede kan rejse med tog mellem to vidunderlige byer, mens det storslåede italienske landskab folder sig ud forbi dit vognvindue. Dette er helt sikkert en af ​​de mest romantiske togrejser i Europa.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Levanto til La Spezia – top 5 mest romantiske togrejser i Europa

Cinque Terre, Italy Romantic Train Journeys

 

Denne lille del af jernbane tjener fem italienske Riviera landsbyer i Fem lande på dramatisk vis. Toget tur er mindre end en time hver vej, så tage toget én måde. Derefter kan du bruge den dag vandreture de fantastiske landsby-tilslutning stier tilbage til hvor du startede. Dette togrejse er virkelig spektakulær med udsigt over det Liguriske Hav, pastel landsbyer, vinmarker samt levende felter.

Milano til Levanto Tog

Milano til La Spezia Tog

Siena til La Spezia Tog

Siena til Levanto Tog

 

Zürich til Innsbruck

Innsbruck, Austria Romantic Train Journeys

 

Begynd din romantiske togrejse i Zürich. Besøg Bahnhofstrasse, en af ​​de mest attraktive indkøbsgader i verden, og købe et memento. Marvel på de bemærkelsesværdige værker af Van Gogh og Monet på den meget elskede Kunsthaus kunst galleri. Der er så meget for par at gøre i Zürich, inden de smyger sig ind i det naturskønne togtur til Innsbruck. Rejser langs bredden af ​​Lake Zurich mod den bemærkelsesværdige alpine landskab. Du vil også passere gennem smukke bjerg enge og vidunderlige perspektiver. Hvad kunne være mere romantisk?

Zürich til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Wien til Innsbruck Tog

Köln til Innsbruck Tog

 

Tænker på at tage en romantisk togrejse med din elskede? Gå til Gem et tog for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-5-romantic-train-journeys-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)