Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 08/10/2021)

Hvilket sted er bedre at nyde pizza end landet, der opfandt den, højre? italienerne kærlighed, elsker, elsker denne lækre snack-slået-måltid! Ikke underligt pizzaer i Italien er forvandlet til en ren form for kunst, og endelig UNESCO-godkendt!

Roaming omkring Italien, finder du pizzeriaer åbnet i det 18. århundrede, men også de nye, med en helt ny tilgang til bagning. Der er hundredvis af sorter af uædle muligheder, toppings, størrelser, og varianter. I bund og grund, du kan ikke springe have pizza mindst én gang i løbet af dit besøg på dette smukke Middelhavet Land… okay? godt. Selv hvis du ikke er en pizza fan, Italienske kokke vil få dig til at skifte mening

Vores liste giver dig førsteklasses restauranter i Rom, Milano, Firenze, Napoli, og Verona. Her er toppen 8 pizzaer i Italien.

BEMÆRK: Glem ikke at hente alle de super nyttige rejse apps før du starter din rejse.

 

  1. Da Vittorio i Trastevere, Rom: Pizza med en eventyrlig Twist

På dette pick af pizzaer i Italien, du kan deltage i prøveudtagning ”Tre Colori Pizza.” Tre forskellige krydrede ingredienser gøre for en rød, hvid, og grøn pizza, ligesom italiensk flag. Prøv ikke at lade jalapeno peber, krydret siciliansk pølse, og tangy hvid ost brænde din mund. Hvis du er færdig med hele pizza i 10 minutter eller mindre du vinder en præmie. Ud over denne regel, du kan heller ikke drikke mere end 16 ounces vand eller øl. Vinderen får sit måltid gratis, en t-shirt, og et foto lagt på berømmelsesvæggen. Og, hvad der sker, hvis man ikke gør det? Du kan altid prøve igen, så husk dette sted, når du rejse til Rom.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Salerno til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

lunch is served

 

  1. Pizzeria Da Attilio, Napoli: Den sande slags pizza

Lad os starte vores historie om pizzaer i Italien med nogle grundlæggende. Mange italienere overveje Margherita den eneste sande form for pizza. Bare et par friske og hjemmelavede ingredienser skal gøre for en vidunderlig fad, tilsyneladende. Og når det kommer til Da Attilio s Margherita, de har ret. Hjemmelavet dej, frisk tomatsauce, olivenolie, og frisk mozzarella er alt hvad du behøver. Hvis din mund vandes som du læser dette, Da Attilio er stedet for dig. Sørg for at tjekke det ud, mens udforske byen Napoli.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Bari til Napoli Tog

Rom til Napoli Tog

 

https://www.youtube.com/watch?v = QyWLTQx–uc

 

  1. smag, Verona: Kunsten at gøre Doe

Sapore er et sted, hvor du kan finde den bredeste vifte af høj kvalitet dej på bare en restaurant. Renato Bosco, hjernen af ​​denne pick af pizzaer i Italien sted, betragtes som en af ​​Italiens bedste brødfremstilling eksperter. Da du kan finde masser af forskellige stilarter af pizzaer her, det ville være dejligt at bede om en degustation menu. Det anbefales også at forhøre sig om forskellige base-muligheder, før du foretager en endelig beslutning. veganere normalt elsker Sapore tilbud, da det har en overflod af pizzaer der matcher deres præferencer.

Milano til Verona Tog

Rom til Verona Tog

Firenze til Verona Tog

Venedig til Verona Tog

 

Veggie pizza in Verona

 

  1. Brandi Pizzeria, Napoli: Blandt de bedste pizzaer i Italien siden det 18. århundrede

Pizzeria Brandi er efter sigende ansvarlig for opfandt udtrykket Pizza Margherita. De tog dette navn til ære dronningen af ​​samme navn. Selvfølgelig, pizza med de samme ingredienser eksisterede før, men denne moniker gjort det ikoniske i pizza univers. Pizzeria Brandi går tilbage til 1870 når det opererede under navnet Pizzeria di Pietro. Traditionen og historien bag dette sted har gjort det populært blandt italienerne og turister. Det er derfor, skarer stadig samles her sulten for et udsnit af en queen-navngivet glæde.

Rimini til Napoli Tog

Siena til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

 

  1. Gourmet-værtshuset, Milano: En moderne Gourmet Pizza

EN bit dyrt for en pizza sted, men dets indre og placering gør begrunde en stor regning. Ikke desto mindre, pizza er for lækker. Dette pizzeria er for dem, der tænker uden for boksen. Ekstravagant ingredienser vil udfordre dig til at prøve noget nyt og ekstraordinært, ligesom en pizza med figner eller med fisk og skaldyr. En gang til, en degustation menu er et godt valg her, da det ikke er let at afgøre, hvad de skal vælge. Derudover, modsætning til de fleste andre pizzaer i Italien, dette er virkelig let at fordøje.

Rimini til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Torino til Milano Tog

Venedig til Milano Tog

 

friends eating together in italy

 

  1. Trapizzinoen, Rom: Noget lidt anderledes

Il Trapizzino er en reel overraskelse for enhver pizza elsker. Kontrastfarve til andre pizzaer i Italien, pizzaer her ligner mere trekantede sandwich. Nogle kalder dem fyldte pizzaer. Inde i disse fyldte trekanter kan du finde ingredienser som dampet kylling, aubergine, og rød blæksprutte. Dejen er meget lys, som giver dig mulighed for at spise to eller tre stykker. Denne lille, hyggeligt sted i kvarteret af Testaccio er altid fyldt med mennesker. Så du bedre foretage en reservation på mindst et par timer i forvejen.

Trieste til Rom Tog

Siena til Rom Tog

La Spezia til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

 

  1. Pizza AM, Milano: Et sted hvor du kan spise i Cue pizzaer i Italien

Dette er en af ​​de bedst kendte pizzaer i Italien, og det er i Milano. Dermed, ikke blive overrasket, hvis du ser en linje af mennesker venter uden for butik. Stikord er en regelmæssig ting i Pizza AM. Da de ikke vil have dig til at gå et andet sted, ejere vil tilbyde dig små pizza udsnit, mens du venter. Du kan få et glas italiensk hvid vin også. De har en lille menu, med kun 3 typer af pizza. Hej, behøver du ikke bekymre dig – de er alle vidunderlige, så du vil ikke føle, at du mangler ud på alle.

Genova til Milano Tog

Trieste til Milan Tog

Perugia til Milan Tog

Lecce til Milano Tog

 

veggie pizza in milan

 

  1. Symbiose Økologisk Pizza, Firenze: En sund Tag på pizzaer i Italien

Hvis du er på udkig efter en glutenfri-pizzaer i Italien, Symbiose i Økologisk Firenze er det navn, du skal huske. Der er også flere veganske muligheder, men generelt, hver pizza smager fantastisk! Alt er lavet af økologiske råvarer, hvilket gør denne pizza lidt sundere end andre. Dejen er meget tyk, som kunne være efter alles smag. Men – alle vil elske den rige fyldning, der udfordrer dig til at spise en hel pizza! Hvis du ikke kan spise det hele, pack hvad der er tilbage, og gem den til i morgen. Det vil stadig smage lækker.

Salerno til Florence Tog

Lecce til Florence Tog

Bari til Rom Tog

Genova til Florence Tog

 

 

Så der har du det. Dette var vores valg af de øverste pizzaer i Italien. Så mange restauranter til at besøge, og så mange forskellige varianter til smag! Imidlertid, disse var kun forslag. Du kan sikkert finde mange flere steder med velsmagende pizzaer omkring Italien dig selv. Hvis du har brug for hjælp beslutte, hvilken vej er den bedst til rejser til Italien, besøge os på www.saveatrain.com. Vi vil være mere end glade for at hjælpe! Pak dit tog rejser pre-trip Essentials, give os et opkald, og lad eventyret begynde!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link(www.saveatrain.com) til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-8-pizzas-italy%3Flang%3Dda/ – (Rul ned for at se Koden)