Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 02/10/2021)

På taget af berømte gader i Paris, eller midt i det skotske højland eller Alperne, disse er de mest ønskede feriesteder i Europa. i øvrigt, Disse 10 topdestinationer med tennisbaner giver dig energi fra den første brise og dit spil op til et nyt niveau. Solo eller par, du vil elske disse fantastiske steder og deres tennisbaner.

 

1. Bedste destination i Frankrig med stor tennisbane: Mouratoglou Tennis Academy

Den Franske Riviera er en af ​​de bedste feriedestinationer i Frankrig, endsige Europa. Alpine bjergudsigt, de blå laguner, og sandstrande, kun få skridt væk fra Mouratoglou tennisbane. Med udsigt over Det Ioniske Hav, denne topmoderne tennisbane er et vidunderligt sted at øve din backhand med nogle af de bedste tennisinstruktører i Europa.

Mouratoglou tennisakademi byder alle typer spillere velkommen på alle niveauer. Mouratoglou tennisbaner er åbne hver dag. Under dit ophold på hotellet & udvej, du kan bestille en domstol på en time om dagen. Den fantastiske Mouratoglou tennisbane er en del af den verdenskendte Mouratoglou Akademi og fik nogle af de bedste tennisspillere i verden til at øve sig her og fortsætte hotellets spa eller strand for afslapning og afslapning.

 

man serving on a clay tennis court in Mouratoglou Tennis Academy

 

2. Fantastisk feriedestination i Italien med tennisbane: San Pietro Di Positano

Denne store tennisbane er eksklusiv for Il San Pietro -hotellets gæster. Positano 5-stjernede tennisbane tilbyder Middelhavet og den smukke Amalfikyst. San Pietro tennisbane ligger i Positano, en af ​​de 10 mest fantastiske destinationer at besøge i Amalfikysten, og Italien selvfølgelig.

At rejse til Amalfi er alles drøm. Stranden, det maleriske landsbyer, hav liv, og postkort visninger komplimenteret med store udendørs grunde til sport og tennis, kan nogen bede om mere? Hvis du bliver træt af at øve dit spil, du kunne gå ned til stenstranden, eller gå på en eksklusiv bådtur sammen med den betagende Positano.

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

Holiday Destination In Italy With Tennis Court: Il San Pietro Di Positano

 

3. Than bedste tennisbane i England: Næs, Cornwall

Rocky bugter, sandstrande, det blå Atlanterhav, og engelske sommerhuse i grønt hedeland, Cornwall er et af Englands mest maleriske feriedestinationer. Den fantastiske halvø er perfekt til afslapning på kysten, og fantastisk udendørs aktiviteter, som tennis eller vandsport.

I Cornwall, du kan vælge imellem 4 tennisbaner for at spille en god kamp. For eksempel, Penzance Tennisklub er åben for alle besøgende og spillere på alle niveauer. Imidlertid, den bedste tennisbane er på Headland Hotel i Newquay. Med udsigt over Fistral -stranden og Atlanterhavet, The Headland er et luksuriøst hotel, med fantastiske udendørs faciliteter til at forblive aktiv på din ferie i den fantastiske engelske kyst.

 

Tennis Field In England: Headland, Cornwall

 

4. Top tennisferiedestination i Schweiz: Gstaad -paladset

Mange turister kender måske byen Gstaad som et vinterunderland, men det er også et ganske sommer eventyr. Det schweiziske alper er fantastiske om foråret, med gode vejrforhold til vandreture, cykling, og en tenniskamp. Gstaad er en fantastisk destination for en aktiv ferie i Schweiz, med sprudlende udsigt og frisk alpinluft i naturen, der vil øge dit energiniveau.

Som nævnt ovenfor, Gstaad er en top destination for en tennisferie i de schweiziske alper. Fra de 5-stjernede tennisbaner i Gstaad Palace resort hotel til Swiss Open J. Safra Sarasin tennisbane, og Gstaad klubs sportscenter, valget er op til dig, Alpinsynene venter på hver eneste bane for at øve dine træk med nogle af de bedste tennisspillere i verden.

Basel til Interlaken med et tog

Genève til Zermatt med et tog

Bern til Zermatt med et tog

Lucerne til Zermatt med et tog

 

 

5. Spil tennis i Lake Geneve, Schweiz

Fredfyldt, grøn og blå, betagende naturlige skønhed, Genevesøen er et magisk feriemål. Det alpine landskab i baggrunden tiltrækker besøgende året rundt, til en skiferie weekend, eller afslappende forårsferie. Her, Du kan vælge mellem vandreture i de alpine enge eller slappe af ved søen, fra at forblive aktiv eller chille, på den ene eller anden måde, du vælger får dig til at føle dig sundere og energisk.

Da Genevesøen er den ideelle destination for udendørs sjov, tennisbanerne her øger charmen og tiltrækker tennisspillere fra hele verden. Hotellerne og feriestederne her tilbyder fantastiske tennisbaner, og weekendgæster kan også nyde en enlig eller par’ kamp i en af ​​tennisklubberne i Genfersøen. Denne schweiziske perle byder spillere velkommen på alle niveauer og til ethvert budget.

Lyon til Genève med et tog

Zürich til Genève med et tog

Paris til Genève med et tog

Bern til Genève med et tog

Tennis rackets And Picnic In Lake Geneva, Switzerland

 

6. Top destinationer med tennisbaner: Tennisferie i Paris

Lidt vidste du, at verdens smarte og romantiske hovedstad har Europas bedst bevarede tennisbaner. En af disse pletter er skjult i 12. arrondissement, Paris’ central tennisklub. Da klubben er gemt på en gammel parisisk gade, denne moderne tennisbane forvandlet til en stor tennisbane fra en stald. Hvis du har svært ved at tro, så kom og se det selv, da denne tennisklub er åben for alle.

Da alle drømmer om at komme til Paris, og mange opfylder deres livslange drøm om at rejse til Paris eller flytte permanent, byen er super overfyldt. Derfor er det ingen overraskelse, at nogle af de mest berømte virksomheder i Paris flytter op på taget. Dette er også tilfældet med tennisbaner, mens det i mange lande er udendørs marker, i Paris, du kan øve dine træk videre øverst på en togstation, på Atlantic Garden, med udsigt over Tour Montparnasse.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

City center tennis in Paris

 

7. Spil tennis på Pikes Hotel Ibiza

Den spanske ø er berømt takket være de fabelagtige fester, luksushoteller, og strande. Du vil blive overrasket over at erfare, at Ibiza har nogle af den mest betagende udsigt i Spanien. Den stenede ø, gyldne strande, og uberørt hav skaber et billede, der får alle til at glemme alt om dans. I stedet, de stiger med solen, at byde endnu en fantastisk dag velkommen på Ibiza.

i øvrigt, den spanske øs store udendørs gør øen til en perfekt destination for en aktiv ferie. Hotellerne tilbyder fantastiske sportsfaciliteter, som fantastiske tennisbaner. Et af de bedste steder for et solotennisspil er Pikes Hotels lyserøde bane. Denne sjove tennisbane har udsigt over havet med grønne bakker rundt omkring og den blå himmel ovenover. Perfekt til singler, eller fordobles, hvis du er en tennisentusiast, så er Pikes i Ibiza et must.

 

Coastline At Pikes Hotel Ibiza

 

8. Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Toscana

Meget få ferieboliger på Elba Island har ikke en tennisbane. Elba -øen i Toscana ligger ved havet, ud for vingårdens stier og italienske villaer, men lige så drømmende. Elba Island er en af ​​de bedste snorkeldestinationer i Europa, og du vil blive enig, når du går under og endda før, mens han beundrer den største skærgård i Italien.

Derfor, Elba Island er en fantastisk udendørs feriedestination. Tilføjelse til stranden sjov, du kunne spille solo eller glitre din power -par fordel på en af ​​de bedste feriesteder’ tennisbaner. Som nævnt ovenfor, hver feriebolig i Elba tilbyder private tennisbaner, Svømmepøler, eller private strande. Når du kan hoppe fra banen til havet i et enkelt trin, du lever det gode liv, helt sikkert.

Rimini til Firenze med et tog

Rom til Firenze med et tog

Pisa til Firenze med et tog

Venedig til Firenze med et tog

 

Tennis court in Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Tuscany

 

9. Top destinationer med tennisbaner: Tennisferie i Skotland

Slotte, sommerhuse, Skotsk karakter af klipper og højland, at rejse til Skotland går tilbage til tider med riddere og legender. Mens de stråtækte hytter og storslåede slotte er uberørte af tiden indenfor, det store grønne udendørs rummer fuldt ud rejsende i dag. Fra swimmingpools til tennisbaner, hver detalje er designet til at give de besøgende alt, hvad de har brug for hjemmefra.

Så, hvis du har lyst til en kamp tennis, eller vandre op til storslået udsigt over landskabet, Skotland er en fantastisk destination. Ord formidler ikke fuldt ud oplevelsen af ​​en ferie i Skotland, før du selv ser skønheden. Når du er i sådan en naturlig pragt, du vil værdsætte hvert minut af udendørs sjov og afslapning.

 

Scotland Tennis Vacation

 

10. Tennisferie i Salzkammergut Østrig

Du kan skrive digte ved søen, ser solnedgangen, med Strudel. På den anden side, du kan tage Schafberg -bjergtoget til den herlige Wolfgang -sø i Salzburg. Salzburg -søområdet er bemærkelsesværdigt smukt og et fantastisk feriemål i naturen. Søudsigt, Alpine græsarealer, pilgrimsvandringsrute mellem St Gilgen og St Wolfgang er fantastiske måder at forynge dine styrker på.

Mens de fleste besøgende kommer til Wolfgang Lake for at slappe af, det er faktisk en fantastisk aktiv feriedestination. Bortset fra de store vandreture, du kan gøre, den østrigske region er fantastisk for tenniselskere. Hotellerne i Salzkammergut har vidunderlige tennisbaner med udsigt over alpine og søer. Så, hvis din langtidsdrøm er en tennisferie i Østrig, Salzkammergut er det bedste sted.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Salzkammergut Austria

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge en god aktiv ferie. Disse 10 top destinationer har fantastisk udsigt og fantastiske tennisbaner. Så, du kan øve dit solospil eller i en kamp mod dine venner, skabe sjove minder på din smukke ferie.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “10 topdestinationer med tennisbaner” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Ftop-destinations-tennis-fields%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)