Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 28/01/2022)

Luxembourg By er en magisk kombination af antikke og moderne kombineret med lokale og globale, enkelhed og luksus. Det er sikkert at sige, at med alle disse eklektiske muligheder, der er ingen chance for, du ville kede sig. Det er derfor, det var svært for os kun at nævne Top 5 ting at gøre på et kort besøg i Luxembourg. Men, vi vil give det en go!

 

1. Historie, Kunst & Kultur

Denne dejlige by byder på en spændende blanding af historie, kultur, kunst, og naturligt landskaber. Med mange af de EU-kontorer og afdelinger hostet i Luxembourg By, der er en reel multikulturel perspektiv til denne by.

Med sine mange udstillinger og museer, slotte, og fæstninger, Luxembourg kombinerer en utrolig sort af interessante kulturelle steder. Kulturen og kunsten Luxembourg er et sandt billede af sin befolkning, mangfoldigt og multikulturelt. Luxembourg kan være stolt af sin verdensomspændende unikke kulturelle aktiviteter varierende fra kunst og traditioner til shows og festivaler. For at gøre det nemmere for dig at opdage kunst og kultur i Luxembourg, Luxembourg for turisme skabte Luxembourg-kort: fri adgang til mere end 60 kulturelle steder i Luxemburg og den omkringliggende region.

Som en del af toppen 5 ting at gøre på et kort besøg i Luxembourg, bør du helt sikkert besøge Letzebuerg Bymuseum. Museet har til huse i fire historiske bygninger. Den permanente udstilling ”Den luxembourgske Story” illustrerer den mere end tusind år lange historie af kapitalen i storhertugdømmet. Ved siden af ​​mange oprindelige objekter, præsenterer udstillingen udviklingen af ​​byen ved hjælp af en række bymodeller. Midlertidige udstillinger afholdes regelmæssigt på to andre niveauer af museet. Vær sikker på at tjekke, hvad de er, når du besøger!

Antwerpen til Luxembourg Tog

Bruxelles til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

 

2. Bock Casemates – Bock Casemates

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Casemates du Bock er ganske let tilgængelige under den tidligere borg, Montée de Clausen. Den Bock Casemates er en 17 kilometer lang tunnel, oprindeligt skåret ud af klippen ved den spansk mellem 1737 og 1746. Kasematterne er kendt for deres historiske betydning i Luxembourg, være en ly for mere end 35,000 lokale og tusindvis af soldater under Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig. Bestående af atmosfæriske passager og imponerende klippeformationer trapper, den historiske tunnel af Casemates er en UNESCOs verdensarvssted. Oplad disse mobiltelefoner og pakke tasken. Dette er et must-see på din top 5 ting at gøre på et kort besøg i Luxembourg!

Köln til Luxembourg Tog

Frankfurt til Luxembourg Tog

Amsterdam til Luxembourg Tog

Rotterdam til Luxembourg Tog

 

3. Religiøse arv i Luxembourg

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

Der er interesseret i religiøse arv skal besøge Quirinus kapel. Et gotisk pilgrimskapel blev opført i 1355 og dels hugget i klippen. På sin hjemmeside, Der var oprindelig en hedensk helligdom som romerne senere tilbedt som en tidlig kristen helligdom. En sten kilde overspænding her. Folk tilskrives en gavnlig kurere strøm til sine farvande i tilfælde af øjet lidelser.

Siden det 11. århundrede, lokaliteten er indviet til Sankt Quirin og fra begyndelsen af ​​det 13., Der blev afholdt tjenester i de to huler i kapellet.

Den gotiske pilgrimsrejse kapel blev opført i 1355, mens taget og de små klokketårne ​​blev tilføjet bagefter, i slutningen af ​​det 19. århundrede.

St Michaels Kirke er den ældste kirke i Luxembourg byen og blev ødelagt og genopbygget flere gange i de seneste århundreder. Saint Michel Kirke er en af ​​de ældste religiøse bygninger i Luxembourg. Bygningens historie går tilbage til 1987 når Greven af ​​Luxembourg rejst et lille kapel i hans slotsparken. Den nuværende kirke kombinerer en romansk facade med gotiske strukturelle elementer og barokke interiør dekorationer. Læg mærke til de spidse buer i kirkeskibet. Store blyindfattede ruder. En række religiøse skulpturer. Og den enorme antagelse af Jomfru maleri monteret på barok alter.

 

 

4. Palais Grand-Ducal på et kort besøg i Luxembourg

Hvis arkitektur er dine ting, så skal Palais Grand-Ducal være en del af toppen 5 ting at gøre på et kort besøg i Luxembourg. Da den oprindelige bopæl storhertugen og den kongelige familie, Storhertugpaladset i Luxembourg By er en spektakulær stykke arkitektur, bygget i det 16. århundrede under den flamske renæssance. Slottet interiør design synes at være en udsøgt kombination af en række forskellige stilarter. En delikat samspil mellem romantisk og middelalder-gotisk stil, og industrielle lys design af den tysk industriel designer – Ingo Maurer.

 

5. The Chocolate House i Luxembourg By

Chocolate house in Luxembourg

The Chocolate House i Luxembourg er kendt for sin chokolade selvfølgelig. Men udover søde bid og en bred vifte af kager, du kan også nyde deres krydrede tærter og salater. Når terrassen er fuld, du kan altid sidde inde i stueetagen eller ovenpå.

The Chocolate House er beliggende foran Grand Ducal Palads. Så tag din plads og nyde en Hotchocspoon. Vi er sikker på du vil gøre Chocolate House din foretrukne mødested. en uforglemmelig, superlativ oplevelse, på alle punkter.

*ekstra tip:

For en ekstra mængde af sjov, gå ikke glip af Sommer i Byfesten. Den finder sted fra slutningen af ​​juni til begyndelsen af ​​september. I denne periode kan du nyde gratis koncerter, markeder, udstillinger, og sport arrangementer i hele byen.

 

Fang et tog til Luxembourg hjælp SaveATrain! Den hurtigste og nemmeste sted at bestille dine eventyr rundt om i Europa.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)