Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

For rejsende, der tilfældigvis være interesseret i sport, touring England til Premier League kampe kan være en særlig erfaring. Mens et par hold stige til og falde fra ligaen hver sæson, hvilket betyder at det er aldrig præcis det samme to gange i træk, det er altid rigtigt, at det er spredt ud over hele England og Wales. Dette gør Premier League faktisk til en slags naturlig rejseplan for dem, der måske vil udforske landet. Det involverer de mest fremtrædende byer, nogle af de mest lidenskabelige skærme af lokal kultur, og nogle virkelig utrolige stadioner. Plus, rides fra én by til den næste kan give dig smukke glimt af den berømte britiske landskabet!

Sandfærdigt denne slags tour kunne være udformet på alle mulige forskellige måder, betragtning af, at Premier League består af 20 hold pr sæson. Det er noget af en prøve, selvom, af de forskellige ruter, du kan tage, og den byer, stadions, og hold du kan se.

 

 

London til Brighton

Det er bedst at starte denne form for tur i London af to grunde. Først, det er, hvor du er mest sandsynligt, at flyve ind alligevel. og for det andet, Det er hjemsted for flere Premier League-klubber, hvilket betyder at det er et rart sted at begynde og ende din rejse til en dejlig løkke rundt i Storbritannien. Du kunne starte med flere klubber, men jeg vil anbefale at se Chelsea på Stamford Bridge. Stedet er fremragende, med en rangordning af Premier League stadions citerer 140 års historie og karakter som elementer, der holder det blandt de bedste. Og holdet er næsten altid konkurrencedygtige (og bør være i 2018 såvel).

fra London, en logisk vej til at starte med, er syd mod Brighton. Det er en meget hurtig tur, der ender på en af ​​Englands bedste badebyer i Brighton. London Victoria Station, London Bridge Station, og London St. Pancras station har alle direkte forlystelser, der tager cirka en time.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Brighton til Cardiff

En gang i Brighton, du kan strække benene ved at gå rundt nogle virkelig specielle områder. Byens mole er berømt (og meget underholdende takket være sin fair-lignende atmosfære), og der er et par gamle butikker og restaurant distrikter værd at udforske. Fodbold-wise, du vil blive ledet til Falmer Stadium, som er en af ​​de nyere i ligaen. Brighton & Hove Albion er ikke et kraftcenter i den øverste flyvning af engelsk fodbold, men dens fans kan være lidenskabelig og en kamp er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag eller aften i en varm strand by i efteråret.

 

Lille til London Eurostar Train

Lyon til London Eurostar Train

Rotterdam til London Eurostar Train

Eurostar-tog fra Antwerpen til London

 

efter Brighton, du bliver nødt til at begynde kredser op mod vest, og der er få muligheder. Du kunne rejse til Bournemouth eller Southampton i den sydvestlige, for eksempel, som begge byer har Premier League-hold. Men fordi fodbold er bedre op nord (og så er de byer, velsagtens), er det bedst at begynde at bevæge sig nord samt. Så jeg vil anbefale overskrift til Cardiff, Wales. Tog fra Brighton station til Cardiff Central kan køre fra omkring fire til fire og et halvt timer, med alt fra en til tre ændringer. togene på denne rute køre mere eller mindre hele dagen.

 

Cardiff til Liverpool

I Cardiff, du vil se Cardiff City på Cardiff City Stadium, hvilket er en temmelig intim mødested for dette niveau. Og hvis du tilfældigvis tid din tur til at se en rivalisering kamp mod Swansea City, vil du være i for en reel behandling. Dette skal i sidste ende være en temmelig hurtig stopper dog på vej til de større fodbold byer længere mod nord. de tre- til fire timers tog fra Cardiff Central til Liverpool Lime Street er min anbefaling. Det er en forholdsvis almindelig og ligetil rute, typisk med blot en eller to ændringer, og tager dig lige ind i hjertet af engelsk fodbold. For ikke at nævne toget tager dig lige langs Cotswolds, en fantastisk naturområde, der er en turistattraktion i sig selv.

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

London til Lyon Tog

London til Amsterdam Tog

 

Liverpool til Newcastle

I Liverpool, du måske ønsker at afsætte tid til at udforske, som det er virkelig en autentisk og vidunderlige by. Men fodbold er stadig den vigtigste attraktion. Anfield, hvor Liverpool spiller, er kendt for at være blandt de bedste Premier League stadions, og mange mener dette kunne være det år for holdet at genvinde Premier League herlighed og fange et mesterskab. Det er bare at sige, at stadion, allerede kendt for sin energi, skal summe til det næste års tid, og kunne godt gøre for den bedste fodbold oplevelse i hele Storbritannien.

Fra dette punkt, Der er et par muligheder. Hvis din tid er begrænset, kan det være bedst at tage den meget korte tur til Manchester før overskriften tilbage til London. Hvis der er tid, imidlertid, Jeg vil anbefale at gå forbi Manchester og mod nord, på hvad der skal være en cirka tre timers tur fra Liverpool Lime Street til Newcastle. Du kan få en direkte ride, og mens dette ligner den længste strækning af hele denne skitse på kortet, det er virkelig ikke en dårlig tur.

 

Newcastle til Manchester

St. James’ Park i Newcastle kan være den pæneste stadion i ligaen, selv om det ikke helt kan matche den historie af et sted som Anfield. Det er en smuk, enkelt kom, og en hvor der kan være en hel del af lidenskab. Ja, forud for en nylig liga åbner, Det blev foreslået, Newcastle kunne forstyrre Tottenham Hotspur på grund af den nye sæson brummer på Tyneside og den lidenskab og overbevisning, der kan komme fra denne menneskemængde. Det ked kom ikke til at være, men det er stadig et inspirerende sted at se sport for de samme grunde citeret. Det gør det en meget værdig omvej.

Efter en hurtig kamp i Newcastle, du kan fange toget tilbage til Manchester, eventuelt samme dag, hvis planlægningen værker ud. Newcastle hovedbanegården til Manchester Victoria bør være en to og en halv time tur uden mere end en ændring.

 

Manchester til London

Der er flere muligheder i Manchester, som to af ligaens mest prominente hold – Manchester City og Manchester United – kalder byen hjem. Hvis du er særligt i fodbold, og du ikke bruger det som et middel til en god rejserute, du skal prøve at fange begge hold på én gang, hvis tidsplan tillader. Ellers, du kan lige så godt vende en mønt. Man Utd. S Old Trafford er en historisk stadion og en med utrolige fans; Man Citys Etihad Stadion er mere state-of-the-art, og By har været det bedste hold af sene.

Når du er færdig i Manchester er det en glat, to og en halv eller tre-timers tog ride tilbage til London fra Manchester eller Manchester. På det tidspunkt, turen er en wrap! Selvom du måske ønsker at bruge din resterende tid i London for at se en af ​​de klubber, har du ikke se i starten af ​​rejsen. Som sagt, der er flere gode muligheder.

 

Er du klar til at udforske Togrejser og nyde nogle fodbold? den bedste hjemmeside at Bestil Trains billetter er Save A Train

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-the-english-premier-league-by-train%2F%0A%3Flang%3Dda- (Rul ned for at se Koden)