Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 31/03/2021)

Frustrationerne og det tidsspildende element ved lufthavnens check-in køer og trafikpropper til lufthavnen er alt for velkendte for forretningsrejsende. Uanset om du går på en kort Forretningsrejse med tog eller en længere en, der vil tage flere timer eller dage, rejser Train Forretning er ofte billigere og hurtigere end andre former for rejser. Men hastighed og omkostninger er ikke de eneste fordele af jernbanetrafikken. Se alle fordelene under.

 

Kvinden smiler mens du gør Train Rejsebureauer

Spare penge:

Forskning viser, at den mest populære business-relaterede rejse metode er med tog, mod luft- og billeje. Tog Forretningsrejse er hurtigste transportform for over halvdelen af ​​rejserne (enkelt gang air check-in og ankomsttider blev taget i betragtning) og koster næsten en femtedel af pris af flyvende og en tredjedel af kørsel til din destination.

Forretningsrejsende og erhvervsrejser købere har mulighed for at reducere rejseomkostningerne endnu videre og bestille billetter på en måde, der gør rejsen så bekvemt som muligt for passageren. Prøve Online togbilletter booking med SaveATrain og forudgående planlægning er den bedste måde at få fantastiske tilbud!

Rimini til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Torino til Milano Tog

Venedig til Milano Tog

 

Maksimer din tid, når togs forretningsrejser:

Når du rejse med tog, vil du have mulighed for at reservere en tabel sæde på forhånd, hvilket betyder, at du kan fortsætte med at arbejde, mens du er på rejse, maksimere din tid ud af kontoret!

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

Forsinkelser:

Tjek din seneste om rejsen online eller tilmelde dig sms-beskeder. Du vil få besked om eventuelle forsinkelser eller problemer undervejs før de forlader til station.

Salerno til Florence Tog

Lecce til Florence Tog

Bari til Rom Tog

Genova til Florence Tog

 

Tog Business Travel Lounges:

Nogle togstationer tilbyder business class lounges, hvor prioriterede kunder kan slappe af og adgang wifi og arbejdsrum. Ankommer til din rejse lidt tidligt? Udnyt disse rum til at få lavet noget arbejde, mens du venter.

Köln til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

TRÅDLØST INTERNET:

Train travel can offer many facility-based advantages for its forretningsrejsende. Et eksempel på dette kunne omfatte in-station og on-tog Wi-Fi. Dette gør det muligt for passagererne at forblive tilsluttet mens du er på farten. Noget, der er ikke mulig, hvis du rejser i bil.

Schiphol til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

En af de bedste måder at starte lige dit tog forretningsrejser er ved at købe dine togbilletter online ved hjælp af Gem-A-Train !

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)