Bestil en togbillet NU

Billige CFL-togbilletter og rejsepriser

Her kan du finde alle oplysninger om Billige CFL-togbilletter og CFL rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. CFL med tog højdepunkter
2. Om CFL 3. Topindsigt for at få en billig CFL-togbillet
4. Hvor meget koster CFL-billetter 5. Rejseruter: Hvorfor er det bedre at bruge CFL-tog, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem kort tid, og dagbilletter på CFL 7. Er der et CFL-abonnement
8. Hvor længe før CFL's afgang skal jeg ankomme 9. Hvad er CFL-togplanerne
10. Hvilke stationer betjenes af CFL 11. CFL ofte stillede spørgsmål

 

CFL med tog højdepunkter

  • Med en høj punktlighed på 96%, CFL (Det officielle luxembourgske jernbaneselskab) er en af ​​de mest pålidelige jernbanevirksomheder i Europa.
  • Hvert år, CFL tager 25 millioner mennesker og 105 millioner tons varer over til deres destinationer i Luxembourg og i hele Europa.
  • CFL er meget miljøvenlig, CO2-fri, og 100% af al deres elektricitet stammer fra vedvarende energi.
  • CFL er Luxembourgs største mobilitetsudbyder.

 

Om CFL

CFL, Luxembourg National Society of Railways, er et andet navn for Luxembourgs nationale jernbaner. Siden det blev etableret i 1946, CFL har leveret mobilitetstjenester til luxembourgske borgere.

CFL tilbyder jernbanetjenester i Luxembourg og over hele Europa. Med den rigtige billet, du kan besøge alt det bedste ferie steder i Europa. Med forskellige kategorier af billetter, CFL imødekommer alles behov.

CFL tog hyppige jernbanelinjer er, Luxembourg – Bruxelles, Luxembourg – Paris, Ettelbruck – Liege, Wasserbillig - Düsseldorf. Du kan komme til nabolandene i Europa ved hjælp af CFL-tog: Frankrig, Tyskland, og Belgien.

På tværs af selskabet, 3,090 medarbejdere arbejder på jernbanen for at sikre, at nogle millioner passagerer sikkert når deres destinationer hver dag.

 

CFL train heading to luxembourg

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter togbilletter til CFL:

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topindsigt for at få en billig CFL-togbillet

Nummer 1: Book dine CFL-billetter på forhånd så meget som muligt

Prisen på CFL togbilletter stiger, når rejsedagen nærmer sig. Du kan spare penge ved at booke dine CFL-togbilletter så langt ud som muligt fra afrejsedagen (Normalt 3 måneder fremad er det maksimale). Tidlig reservation sikrer, at du får de billigste CFL-togbilletter. De er også begrænset i antal, så jo hurtigere du bestiller, jo billigere for dig. For at spare penge på CFL-togbilletter, køb dine billetter tidligt.

Nummer 2: Rejs med CFL i perioder uden for spidsbelastning

Som med alle jernbaneoperatører, CFL togbilletter er billigere i off-peak perioder, i begyndelsen af ​​ugen, og i løbet af dagen. Du kan være sikker på at få billigere billetter tog inden for ugen. På tirsdag, onsdag, og torsdag, CFL-togbilletter er de mest økonomiske. På grund af volumen af forretningsrejsende pendler til arbejde om morgenen og aftenen, togbilletter koster mere i det meste af tiden. Det er langt billigere at rejse når som helst mellem morgen- og aftenpendlingen. Weekender er en anden spidsperiode for tog, især på fredage og lørdage. Priserne på CFL-togbilletter stiger også helligdage og skoleferier, og skoleferier i Europa kan vare 3 uger hver gang.

Nummer 3: Bestil dine billetter til CFL, når du er sikker på din rejseplan

CFL tog er i høj efterspørgsel, og med minimal konkurrence, de er i øjeblikket det bedste valg for tog i Luxembourg. De har råd til at indstille togbilletbegrænsninger som den, de har, der forbyder billetudveksling eller refusion, medmindre det er forretningstypen med tog. Selvom der stadig er websteder, hvor du kan sælge dine billetter brugt til folk, CFL tillader ikke brugt billetsalg. Hvordan hjælper dette dig med at spare penge? Bestil din billet, når du er sikker på, at din tidsplan sparer dig for at reservere en billet to gange, fordi der opstod noget, og du ikke kunne bruge den originale købte billet.

Nummer 4: Køb dine CFL-billetter på Save A Train

Save a Train har det største, bedst, og de billigste tilbud på togbilletter i Europa. Vores gode forhold til mange jernbaneoperatører, hvilke er togbilletkilderne, og vores viden om de involverede teknologialgoritmer, give os adgang til de billigste togbilletter. Vi tilbyder ikke kun billige togbilletter til CFL alene; vi leverer det samme til andre alternativer til CFL.

Priserne fra Luxembourg til Colmar

Togpriser for Luxembourg til Bruxelles

Antwerpen til Luxembourg Togpriser

Metz til Luxembourg Togpriser

 

onboard the CFL train

 

Hvor meget koster CFL-billetter?

Offentlig transport indenfor Grand Douchy i Luxembourg er undertiden gratis og nogle gange ikke, afhængig af ruten og om du er borger. Imidlertid, 1første klasse på CFL-tog, koster altid penge, men de er heller ikke et dyrt valg. CFL-togbilletter starter fra € 3 til € 6 for en enkelt togtur. Det prisen på en CFL-togbillet afhænger af, hvilken type billet du køber, og hvornår du vælger at rejse:

Pris
Kort tid 3 €
Dagsbillet 6 €

 

 

Rejseruter: Hvorfor er det bedre at bruge CFL-tog, og ikke rejse med fly

1) Du ankommer altid til centrum. Dette er en fordel ved CFL-tog sammenlignet med fly. CFL tog og alle anden togrejse fra hvor som helst i byen til centrum af den næste by. Det sparer dig tid og omkostningerne ved en førerhus fra lufthavnen til byens centrum. Med togstop, det er lettere at komme til hvor som helst i byen, du er på vej til. Det betyder ikke noget, hvor du rejser fra, Bruxelles, Nancy, Paris, eller Amsterdam, centrum stopper er en stor fordel ved CFL tog! For eksempel, Luxembourg lufthavn er 20 minutter væk fra byens centrum.

2) Rejse med fly kræver, at du mindst er i lufthavnen 2 timer før din flyvetid. Du skal gennemgå sikkerhedskontrol, før du får lov til at gå ombord på flyet. Med CFL-tog, du skal bare være på stationen mindre end 30 minutter i forvejen. Når du også overvejer den tid, det tager dig at pendle fra lufthavnen til centrum af byen, vil du indse, at CFL-tog er bedre i vilkår for den samlede rejsetid.

3) CFL-togbilletter er billige, selvom du sammenligner dem med flybilletter. i øvrigt, når du sammenligner alle involverede afgifter, CFL-togbilletter har endnu en bedre prisaftale. Med andre omkostninger som bagagegebyrer, som du ikke behøver at betale på tog, rejser med CFL er det bedste.

4) Togene er miljøvenlige. I sammenligning mellem tog og fly, tog ville altid komme på toppen. Flyene forurener stærkt atmosfæren med de høje kulstofniveauer, de afgiver. Tog til sammenligning giver ud Kulstof 20x mindre end fly.

 

Hvad er forskellene mellem kort tid, og Day Ticket på CFL?

CFL har forskellige typer billetter til forskellige budgetter og rejsetid: hvad enten det er forretning eller fritid. Du kan være sikker på, at en af ​​disse billetter ville være ideel til din 1. klassetur gennem Luxembourg med CFL-nationale tog.

Kort tid CFL-billetter:

Korttidsbilletten gælder kun for 1. klasse for 2 timer fra valideringstidspunktet. Du kan rejse på CFL-tognetværket uden nogen begrænsninger, men tage hensyn til togets ankomsttid til dets destination, i henhold til tidsplanen. Hvis du skal rejse med kort varsel, du skulle få denne billet. Du er ikke begrænset til et bestemt tog, og du har tilladelse til at vælge din forbindelse.

CFL Endagsbilletter:

CFL-dagskort er langvarige billetter til 1. klasse, og de er gyldige fra tidspunktet for udgivelsen til 4 er den næste dag. Du kan købe CFL-togbilletter fra en billetmaskine, billetkontor, eller Gem et tog.

 

 

Er der et CFL-abonnement?

Offentlig transport, herunder udvalgte CFL-togtjenester, inden for Luxembourg, er ledig. Derfor, der er ikke behov for et CFL-abonnement, medmindre du foretrækker at rejse 1. klasse. Luxembourgs borgere, der ofte rejser grænseoverskridende til Frankrig, kan nyde et Flexway 1. klasses månedskort, til 85 €. Desuden, Luxembourgs borgere kan nyde lave priser på månedlige billetter til Tyskland. Så hvor du kan få yderligere oplysninger om dette?

– CFL-billetdisker.

– Hos CFL-kundeservicetelefonen 2489 2489

 

Hvor længe før CFL's afgang skal jeg ankomme?

Det er vanskeligt at sige nøjagtigt til det andet, men Save a Train råder dig til at ankomme omkring 30 minutter før din afgangstid. Med denne tidsramme, du har også tid nok til at købe ting, du har brug for lav din togtur så let som muligt.

 

Hvad er CFL-togplanerne?

Du kan finde ud af det i realtid på vores hjemmeside på Gem et tog. Skriv blot din aktuelle placering og den ønskede destination, og vi vil vise dig informationen.

Luxembourg til Köln Togpriser

Luxembourg til Koblenz togpriser

Paris til Luxembourg Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Luxembourg

 

old style CFL trains

 

Hvilke stationer betjenes af CFL?

Den luxembourgske station for CFL er placeret på Place de la Gare, som er i centrum.

I Troisvierges, CFL tog afgang og ankommer fra Troisvierges station, der er placeret online 10, forbinder Luxembourg by med den nordlige del af landet. Troisvierges er hjemsted for to af de højeste bakker i Luxembourg.

CFL-tog afgår og ankommer til Nancy by i Frankrig. CFL-tog afgår fra Luxembourgs hovedbanegård til Nancy hver 1 time.

Du kan opdage Flandern i Belgien med togrejser fra Luxembourg til Gent og / eller Bruxelles. CFL-tog afgår hver time fra Luxembourg til Belgiens fantastiske byer og charmerende gamle byer i Europa.

 

 

CFL ofte stillede spørgsmål

Er der tilladt cykler om bord på CFL-tog?

Cykler er tilladt gratis på CFL-tog, og så længe du gemmer dem på bestemte pladser til cykler. Du kan finde de cykler, der gemmer pladser ved den grønne markering på CFL-døre.

Rejser børn gratis på CFL-togene?

Ja, men kun op til en alder af 12 flere år. Børn yngre end 12 flere år, kan rejse gratis, hvis de ledsages af en person, der er ældre end 12, med en gyldig billet og identifikationskort.

Er kæledyr tilladt på CFL-tog?

Ja, CFL elsker hunde i alle størrelser og disse 4 benede mennesker kan rejse gratis på CFL-tog. Hunde skal være i spidsen og må ikke sidde på sæderne.

Hvad er boardingprocedurerne for CFL?

Hver passager skal fremvise en gyldig billet og identifikationskort. Hvis du har mistet din togbillet eller har travlt, og købte ikke en billet på forhånd, du kan gøre det på toget, fra CFL-repræsentanter.

Mest anmodede CFL FAQ – Skal jeg bestille et sæde på forhånd på CFL?

Ingen, der er ingen pladsreservation på CFL nationale eller internationale tog, du sidder, hvor du har et frit sted, og du har altid et ledigt sted, hvis du har købt en togbillet på forhånd.

Er der trådløst internet på CFL-tog?

Ingen. Du kan nyde Gratis trådløst internet på udvalgte CFL-togstationer, men Wi-Fi er ikke tilgængeligt på CFL-tog.

Luxembourg til Ettelbruck togpriser

Ettelbruck til Junglinster togpriser

Mersch til Luxembourg togpriser

Clervaux til Luxembourg Togpriser

 

Brand new CFL Train

 

Hvis du har læst til dette punkt, du ved alt hvad du behøver at vide om CFL-tog og er klar til at købe din CFL-togbillet til din kommende rejse videre Gem et tog.

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains
Intercity-tog
SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Ønsker du at indlejre denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !