Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/05/2021)

Lettere end en bil og mere komfortabel end en bus, at tage toget er en af ​​de bedste måder at opleve Bedste Tog Ruter til Vinter sne i Europa. Læne sig tilbage, slappe af og beundre utrolig bjerge, floder, og søer mens undervejs til de mange vinter erfaringer Europa har at byde på med tog.

 

Togruter at se Vinter sne i Europa 2

Nordlys er den mest kendte af de togruter til vinter sne

hver vinter, luftrummet over Nordeuropa glitre med de psykedeliske farver aurora borealis (Nordlys). At opleve de utrolige farver, der bevæger sig på tværs af Arktis himlen er på mange rejsendes spand liste. Kun få steder på jorden tilbyde flere måder at vidne aurora borealis end Norge. Dette er absolut den Bedste Tog Ruter til Vinter sne i Europa, med en ekstra-ekstra bonus af nordlys. Fra Stockholm, nattog vil tage dig hele vejen til disse naturlige lækkerier.

 

ROVANIEMI FINLAND

Rovaniemi er kendt som hjemsted for Santa Claus. Det er et sted julen magi kan opleves året rundt. Besøg steder som Santa Claus Village og SantaPark. Rovaniemi er hovedstaden i Lapland. Det er hjemsted for Laplands Provincial Museum Arktikum, skoven tema Pilke Science Centre og Korundi House of Culture.

Det 9-timers togrejse fra Helsinki er værd at være på listen over Bedste Tog Ruter til Vinter sne i Europa.

 

 

Skiløb på et budget, Bulgarien vinder for den mest overkommelige togruter til vinter

Hvordan kan vi give dig en liste af Bedste Tog Ruter til Vinter sne i Europa uden at give dig et sted at stå på ski? Vi troede, vi ville give dig en ekstra spids ved at give vores anbefaling på stå på ski på et budget, også!

Book at togbillet til Bulgarien! Denne vinter plet har været den bedst bevarede hemmelighed af Europa et stykke tid. Det er hurtigt ved at blive Europas fedeste sted til vinter sport nu, selvom.

Vi anbefaler Bansko. som en god mulighed for steder at afslutte din togruter til vinter. En smuk alpine by, der er et besøg værd. Som resultat, Togturen der fra Plovdiv er en oplevelse i sig selv. score!

 

Vinter togrejser kan være en magisk oplevelse, der vil tage dig fra sne-lastet skråninger til eventyrlige landsbyer. Må ikke gå glip af disse spektakulære vinter vidundere. Med NUL reservationsgebyrer fra Gem et tog der er ingen undskyldning for ikke at opdage dem alle!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du kan her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-routes-winter-snow%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)