Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 11/04/2022)

Den polemik om tog versus bus i Europa er en uendelig emne, alle har deres egen mening. Men, vi selv taler om sikkerhed, og hvis vi er - er det nok? Sikkerheden ved vores valgte transport skal altid komme først, og vi løse det i dag. Som regel, folk har tendens til at nærme sig dette emne forskelligt, afhængigt af deres egne rejseindstillinger. Yderligere, de seneste nyheder, vi hører om ulykker rundt om i verden faktor i, såvel. Mens du sjældent hører, der var en togulykke et eller andet sted, det sker. Lige som det gør med luft, bil, bus og andre transportmidler. Ikke desto mindre, Statistikken er klare - officielt, toget er en af ​​de sikreste transportformer i disse dage! Det samme sikkerhedsniveau gælder for flytrafikken, mens alle andre transportmidler kommer efter.

 

Er tog en af ​​de sikreste transportformer i alle lande?

Ingen, det er ikke. Ikke alle skinner og tog er af samme kvalitet. Når vi taler om togrejser sikkerhed, vi normalt taler om det i forbindelse med et bestemt land. Generelt, togrejser er meget sikker, men det skader stadig ikke at tjekke tilstanden af ​​landets skinner og forbindelser, hvis du vil rejse med tog.

For eksempel, blot syv år siden den US. tælles 32,367 trafikdræbte, 570 jernbanen dødsulykker, og 485 luft dødsulykker. Disse er blot grove tal, men de gør male et temmelig indlysende billede, der viser, at togrejser og flyrejser er både betydeligt sikrere end vejkørsel.

Hvis du rejser rundt i Europa, tjek disse overraskende tog fakta.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Train er et af de sikreste transportformer 1

 

Hvad er den mindst sikre transportmidler?

Det burde være en motorcykel. spøgende (ikke, at der er noget sjovt der) læger sædvanligvis refererer til motorcykler (dvs., de ulykker forårsaget ved at ride en) som “donor cyklusser.” Tilsyneladende, disse ulykker er som regel så hyppige og dødelig, at de producerer masser af organdonorer. Rejser i nogle af de hurtigste tog i Europa ikke forårsager så mange ulykker.

München til Berlin Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

train car bike

 

Hvordan kan jeg være sikker på toget er en af ​​de sikreste transportformer Nu?

Her er nogle af de vigtigste grunde, hvorfor toget er en af ​​de sikreste transportformer:

Færre ulykker

Når begge jernbaner og tog er tilstrækkeligt taget sig af (dvs., regelmæssigt serviceret, opretholdes, udskiftes efter behov, etc.), vil du sjældent nogensinde vidne nogen ulykker med denne form for transport. En af grundene er, at, i modsætning til vejtransport, der er kun én vej og ét rejsemiddel (dvs., tog) efter en rute til det endelige bestemmelsessted. Ingen uventede køretøjer kommer din vej, gør du mister kontrollen over hjulet. Der er ingen pludselige skift og sving, eller andre stressende og potentielt farlige situationer. Dette kan være en af ​​grundene til, at transport med tog er forblevet en af ​​de sikreste transportformer hidtil.

Lille til Paris Tog

Luxembourg til Paris Tog

Frankfurt til Paris Tog

Geneve til Paris Tog

 

Train er et af de sikreste transportformer 3

 

Toget er et af de sikreste transportformer med Miljømæssige fordele

Hvis vi skulle sammenligne jernbane med vej- og lufttransport, vi ville let demonstrere, at toget er en af ​​de sikreste transportformer, men også meget mere bæredygtig end noget andet transportmiddel. Hvordan? Tog ikke producerer så mange CO2-udledning, og tog emissioner ikke frigives direkte i den øvre atmosfære. Plus, togene ikke forbruge for meget energi eller rum, og deres støjniveau er færre end andre transportmetoder. De fleste miljøbevidste pendlere vælger pendeltog som deres valgte transportmetode. Rejsende rundt om i Europa, også, elsker miljøvenlighed af tog sammen med deres sikkerhedsrapporter.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Sundhedsmæssige fordele

Bortset fra ovennævnte miljømæssige fordele som er, på samme tid, vores egne sundhedsmæssige fordele, ikke kun Train er et af de sikreste transportformer, men ridning tog er fremragende til vores generelle sundhed.

Vedrørende S-tog, de tillader dem, der ride dem til:

  • Flyt rundt vognen og gå gange af toget, mens du er på farten. Dette hjælper kroppen ophold mobil
  • Gå ned til deres kontorer eller hjem, efter at de forlader stationen. Det er fantastisk for deres fysik
  • Tag en lur på vej til arbejde og tilbage fra arbejde uden at risikere at komme ind i en bilulykke. En vigtig forebyggelse sikkerhed
  • god fornøjelse fritidsaktiviteter mellem punkt A og B. En fantastisk måde at slappe af og få dig ud af et dårligt humør

Disse dage, når alles overbebyrdede og hoppe fra deres autostol til deres stol på arbejdet og omvendt, at have lidt chill tid imellem er afgørende. At have mulighed for at hvile på et tog, som du pendler er afgjort en af ​​mange grunde til, at folk vælger tog.

 

Train er et af de sikreste transportformer co2-udledning

 

Apropos fjerntog, de er en fantastisk mulighed for at rejse da de tillader nogle nedetid. Kom fra punkt A til punkt B i 2 timer med fly er effektiv, men er det sikkert for dit helbred? Er det udfordrer vores blogindlæg “Train er et af de sikreste transportformer”? kan din krop og sind behandle den pludselige ændring af klimaet, atmosfærisk tryk, og alt andet i mellem? Næsten. Dette er grunden til rejser med træne rundt i Europa giver din krop mulighed for at vænne sig til forandringerne og bearbejde dem i en sund måde.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

Bagage (Sikkerhed) Fordele

Ikke netop en sundheds- eller en sikkerhed fordel, men bagage sikkerhed spiller en temmelig stor rolle for nogle passagerer. Uanset om du pack lys til rejser eller ikke, du vil have din bagage i ét stykke. De fleste rejsende er samlere af ædle artefakter, figurer, Dokumenter, etc. og de vil have deres minder med dem. desværre, luftfart er kendt for mistet og beskadiget bagage, som sjældent sker, når du rejser med tog. Plus, din bagage er altid med dig, så ingen kan rive det på bagage påstand. Er det grund til at sige toget er en af ​​de sikreste transportformer? Vi tror det.

 

 

Togrejser er ikke alles kop te, men det er helt klart en af ​​de sikreste kopper, og mest charmerende dem, også. Næste gang du er planlægning din ferie destination, mener, at Train er en af ​​de sikreste transportformer, og tøv ikke med at give togrejser en chance. Det er behageligt, det er sikkert, det er super charmerende, og en oplevelse du vil huske for evigt. Hvis du er rejser rundt i Europa, kontakte os på https://www.saveatrain.com at bestille din billet på mindre end tre minutter, og begynde at nyde din sikker rejse på skinnerne!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)