Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

Tog tips til rejser rundt i Europa er afgørende for rejsende. for det første, der er mange forskellige grunde til at rejse til Europa. Du ønsker måske at se smukke broer, jernbanestationer, and equally betagende sceneri. Eller måske er du på rejse for at se den fantastiske kultur Italien. På den anden side, du er måske rejser for erhvervslivet. Eller alt det ovenstående og gør både forretningsrejser og sjove rejser – Mens grunde til rejser er altid anderledes nødvendigheden af tips og hacks til rejser forbliver de samme.

 

tog tips og hacks
Uafhængig rejsende i Europa.

 

Bedste Tog Tips & Hacks for traveling Europe by train

rookie fejl

for det første, gør ikke den rookie rejse fejl af at prøve at se alt i Europa på en tur. Ud over det faktum, at Europa er for stor at se på én tur, byer i Europa er også for store til at se på én tur. I virkeligheden, det er bedre at vælge et fokus for din rejse og holde sig til det. I tilfælde af at dette er dit første tur til Europa, bør du overveje befolkningen ligesom Frankrig, Italien, Spanien, og Tyskland.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

Tog tips til Europa ruter

 

Planlæg og bestil i forvejen

Toget tips til booking fremad er, at ikke kun reservere billetter forud for tid hjælpe dig budget det kan også hjælpe med at sikre du har reserveret pladser til hele din rejse. I lyset af tidlig booking billetter værende af maksimalt udbytte, Vi anbefaler at logge ind for at bestille billetter, så snart de bliver tilgængelige (2-3 måneder før rejse). Derudover, planlægning af din rejse uden for sæsonen kan sikre, at du undgår skarer og får endnu bedre priser. For ikke at nævne, at booker tidligt kan hjælpe dig med at undgå store menneskemængder og store køer. desuden, hvis du bestiller for at gå til turist hotspots I højsæsonen tider som juli / august, you are less likely to encounter local people and more likely to be surrounded by tourists. So although you may still be able to see all the sights at these times you will miss out on the authentic experiences. I tilfælde af at du rejser som et par eller i en gruppe har du muligvis ret til nedsatte priser til dine rejser. Men husk disse rabatter vil kun være gyldig, hvis du bor sammen som par / gruppe for hele rejsens varighed.

Zürich til Paris Tog

Geneve til Paris Tog

Montpellier til Paris Tog

Rart at Paris Tog

 

Rejsedokumenter

Første tog tips til rejsedokumenter, er, at: lande i Europa har en tendens til at have en aftale mellem dem, der gør det muligt for turister at gå på tværs af grænserne uden at vise rejsedokumenter. Lande i Den Europæiske Union, i særdeleshed, tillade passagerer at forlade og komme ind uden at skulle vise pas. Imidlertid, ikke alle EU-lande, der deltager i denne åbne politik grænse like Croatia, Bulgarien, og Rumænien. I modsætning, there are countries that are not part of the European Union that do participate in the agreement like Switzerland and Norway.

Lyon til Geneva Tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Bern til Genève Tog

 

 

Brug dine tog tips med vores fremragende billetpriser

Gem A Train ønsker at spare dig så mange penge som muligt. So our search engine finds you the cheapest tickets. Browse to our Save A Train site now and take 3 minutter at finde din næste togbilletter. Du kan betale med kreditkort, og 10 andre muligheder.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)

  • Hvis du ejer et websted, du kan oprette forbindelse til vores RSS Feed.