Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 11/12/2020)

Tyskland har majestætiske bjerge, betagende landskab, og kosmopolitiske byer, der gør togrejser dertil til en fængslende oplevelse. Der er mange fantastiske steder at se herunder Berlin, München, Hamborg, Köln, og Frankfurt, og mange andre. Disse hotspots og mindre byer er alle indbyrdes forbundet med et velorganiseret hi-speed togsystem. Dette gør togrejser i Tyskland så let. Her er en guide for turister til togrejser i Tyskland at sikre, at du har den mest underholdende rejse muligt.

 

De forskellige tog til rådighed

Den tyske jernbanenet drives af Deutsche Bahn. Dette giver en række togtyper at transportere dig både dag og nat. Den vigtigste jernbanenet i Tyskland består af de regionale tog (såsom regionale express) og intercity-tog. Intercitytog opererer nationalt og internationalt mellem centrale byer.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

natur Togrejser i Tyskland

 

Der er også andre måder at træne rejse i Tyskland som indenlandske højhastighedstog, Det IS (InterCity Express). Dette er den mest populære toget i Tyskland, forbinder de vigtigste byer med høj hastighed. Disse tog højhastighedstog rejse med hastigheder på op til 200 mph (320 km / t).

 

Har jeg brug for at gøre pladsbilletter på tyske tog?

Den bedste udnyttelse af Togrejser i Tyskland er i løbet af dagen, herunder hurtig Intercity Express, kræver ikke pladsbilletter. Imidlertid, hvis du planlægger din rejse er der ingen skade i booke din pladser på forhånd. Fastgør et vindue sæde for kulisser eller bare vælge dit sæde for at sikre, du oplever maksimal komfort.

Nogle Internationale tog og én overnatning såsom til Paris, Bruxelles, Venedig, eller København kræver, at du har forbehold før boarding. Når du bruger Gem A Train websted for at bestille dine togbilletter, det vil oplyse, hvorvidt du er forpligtet til at foretage en reservation.

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

Brug stationen garderobeskabe – Togrejser i Tyskland

De fleste tyske togstationer har flere bredder af skabe i forskellige størrelser. Dette er for at rumme både små og store bagage. Hvis du har en time eller så før dine forbinder toget blade, put din bagage i et skab, gå for en drink, eller har en kort kig rundt det omkringliggende område.

Frankfurt til Hannover Tog

Bruxelles til Hanover Tog

Wien til Hannover Tog

Köln til Hannover Tog

 

Togrejser i Tyskland, togstation, bahnhof

 

Prisen på skabene bestemmer deres pris. Dette betyder at hvis du har brug for mindre lagerplads til bagage, du vil betale mindre og omvendt. Prisen vifte af stationen skabe i Tyskland er mellem € 1 – € 5 for 24 timers brug.

 

Børn kan togrejser i Tyskland for fri

Tyskland er et godt sted at rejse med familien. På tysk jernbanetog, børn under en alder af seks rejse gratis med ingen billet nødvendig. Børn over 6 men på under 15 også rejse gratis når de ledsages af en betalende voksen.

 

 

Tænker på at tage et tog omkring Tyskland? Gå at spare A Train Online for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr! Følg os på Facebook, Twitter, og Gem A Train Instagram Side at også se vores nyeste tilbud og flere!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)