Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/04/2021)

Togrejser om vinteren til Paris kommer med mange frynsegoder. Først og fremmest, det er den mest behagelige måde at rejse. Sæderne er rummelige, så du mere benplads end du ville gøre på en fly. Går med tog er også en af ​​de sikreste måder at komme til din destination, især om vinteren.

 

Husk, at vintermånederne er brutale i andre dele af kontinentet. Sne, slud, og frysende temperaturer gøre det udfordrende og skræmmende for bilister at navigere i veje. At rejse med bus eller bil betyder trodset det kolde vejr og iskolde motorveje. Vejene er glatte, og en bil eller bus kan glide ud af kontrol.

Uanset den kedelige, frostvejr, Paris er stadig en drøm destination året rundt. Der er ingen grund til at gå glip af alt det, Paris har at tilbyde netop på grund af det koldere klima. Her er hvorfor du bør besøge Paris om vinteren og hvorfor togrejsen er den bedste måde at komme dertil:

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

Cold weather Train Travel in Winter to Paris

 

Vinter i Paris

Vinter i Paris falder mellem december og februar. Mange vil hævde, at de bedste tidspunkter at besøge Paris er mellem April og juni. Imidlertid, der er ingen tvivl om, at Paris om vinteren er magiske.

Hvert år, byen Lights omdannes til en Winter Wonderland. Så tidligt som i november, byen bjælker lysere med spektakulære vinduesudstillinger og mousserende jul træer. Forestil øjeblik lys glitrende i modsætning til den grå himmel. Skøjteløb i Paris er også en drøm. Du vil endda finde en domstol oprettet ved Eiffeltårnet.

Januar og februar er også de bedste tidspunkter at besøge Paris museer. I vintermånederne, nyde museets skarer, der er lettere og linjer, der er kortere. Og hvis du er alt om nattelivet, Paris er kendt for det året rundt. Også, hvis du er en erfaren shopper der ønsker at få de bedste shopping tilbud, Vinter Salg i Paris løber fra januar til midten af ​​februar. Vintermånederne er også den billigste gang at bo på hotellerne som de tilbyder diskonteret værelsespriser i løbet af denne tid af året.

Lyon til Paris Tog

Geneve til Paris Tog

Montpellier til Paris Tog

Rart at Paris Tog

 

Dress up Train Travel in Winter to Paris

 

Togrejser til Paris med hastighed og i stil

Hvis du leder efter den bedste måde at komme til Paris, du opdage, at togrejser er, hvordan man gør det komfortabelt og bekvemt. Hvis du bor i Europa eller er ledes til Paris fra en europæisk by, mange tog højhastighedstog gå ind og ud af Paris hver dag. Den følgende liste viser, hvor hurtigt du kan ankomme i Paris fra nogle af Europas storbyer, når du vælger en af ​​de mange højhastighedstog til rådighed:

  • London til Paris på Eurostar – 2 timer og 23 minutter
  • Amsterdam til Paris på Thalys – 3 timer og 20 minutter
  • Bruxelles til Paris på IC - 1 time og 35 minutter
  • Utrecht til Paris på IC - 3 timer og 32 minutter
  • Rotterdam til Paris på Thalys - 2 timer og 40 minutter

 

Hvis du ønsker at rejse til Paris for mindre, kontakt os for de bedste billetpriser. Køb dine billetter på forhånd betyder at få bedre tilbud. Vores mål er at hjælpe dig spare penge og tid med vores forenklet booking proces, Det eneste du skal gøre nu, er at bestille dine togbilletter på SaveATrain.com

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-winter-paris%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)