Bestil en togbillet NU

Rejsefirmaer Aktier

Rejsefirmaer Aktier – Rejsefirmaer – Rejsebeholdninger – Rejsebeholdningsfirmaer

 

Rejsefirmaer Aktier

Dette er ikke en almindelig side, da vi er inden for rejse- og togrejsebranchen, Vi besluttede også at lave en dynamisk side om rejsebestanden i verden, så du kan måske også investere i rejseselskaber og øge din egen formue og samtidig øge dit niveau af lykke ved at rejse af disse rejsebureauvirksomheder.

Vi har samlet værdifulde oplysninger om nedenstående rejseselskaber, så ved at læse denne side, kan du lære mere om deres profil, aktieværdi, og mål, hvilket i sidste ende vil forbedre dine chancer for at foretage en rentabel investering.

 

 

Rejse Lagerdiagrammer

Hvad er rejsebureauvirksomhedernes data værd, hvis du ikke kan se deres historiske forestillinger, så her er alle ovenstående aktiesymboler, nu i historiske diagrammer pr. firma og pr. symbol.

finviz dynamisk diagram for BKNG finviz dynamisk diagram for EXPE finviz dynamisk diagram for ABNB finviz dynamisk diagram for MAR finviz dynamisk diagram til TRIP finviz dynamisk diagram for TCOM finviz dynamisk diagram for MMYT finviz dynamisk diagram for CCL finviz dynamisk diagram for RCL finviz dynamisk diagram for RYAAY

 

Rejse Aktier Nyheder

Data er gode, men hvad er data uden de oplysninger og nyheder, der fører til det, så her er den del af rejsebureauvirksomhedens nyheder fra børsrapporteringssystemerne og også fra uafhængige nyhedsforretninger og analytikere. Dette er de seneste tilgængelige data:

 

Booking Holdings Aktienyheder

Expedia Group aktienyheder

AirBnB Inc Aktienyheder

Marriott International aktienyheder

Tripadvisor aktienyheder

 

Trip.com (Ctrip) Group Aktie Nyheder

 

MakeMyTrip Nyheder

 

Carnival Cruise Stock Nyheder

 

Royal Caribbean aktienyheder

 

Ryanair Holdings Aktienyheder

 

Større aktiemarkedsinformation

Selvom rejser er en stor industri, er de også påvirket af andre markedsindikatorer, så vi forberedte dette korte aktiemarkedskapitel, så du kan se store verdensomspændende børsindekser samt andre gode oplysninger, vi har leveret ovenfor.

 

 

Vores personlige syn på rejsebeholdningerne

Se nedenfor vores syn på hver af aktierne.

 

BKNG – I betragtning af at det er det største rejsefirma i verden, vi er bullish på Bookingbeholdninger (BKNG).

EXPE – Var nødt til at fyre en masse mennesker under Covid19, og dermed er dens kultur skrøbelig, så vores opfattelse er naturlig på Expedia Group (EXPE).

ABNB – Afhænger virkelig af værdiansættelsen, Vi mener den rigtige vurdering for Airbnb (ABNB) skal være halvdelen af ​​værdien af ​​Booking Group (BKNG)

MAR – Til 2021 vi er bullish på Marriott International (MAR-symbol) fordi rejsebranchen vil se et kæmpe løft, så snart rejser er tilladt igen.

REJSE – TripAdvisor forsøger at vende sin indtægtsmodel, og generelt synes vi, at indholdet er konge, og TRIP er fremragende i sit eget indhold og brugergenereret indhold på sin platform, vi er bullish.

TCOM – I betragtning af at Ctrip (TCOM) er kinesisk første forretning, de nød Kinas hurtige tilbagevenden, imidlertid, TRIP Group har også globale rejsevirksomheder, der vil nyde rejsen, Bullish er det.

MMYT – Det er svært for os at give råd om MakeMyTrip, på grund af Kinas spændinger, men på den positive side, Indiens økonomi er i god form og burde være meget god efter Covid19.

CCL – Carnival Cruise-bestanden vil stige, så snart det første skib vender tilbage til land uskadt, disse dage er ikke langt, indtil da er vi naturlige på CCL.

RCL – Royal Carribian ligner meget Carnival Cruise og normalt begge virksomheder’ resultaterne er ens, imidlertid, opadrettede på RCL er mindre end CCL, men også her forbliver vi naturlige på Royal Caribbean.

RYA – Ryanair er et af de største, hvis ikke de største budgetflyselskaber, så snart de europæiske begrænsninger er ophævet, denne bestand vil gå meget højt, men selv nu, vi synes, at denne RYA-aktie er fantastisk til din portefølje, Bullish.

 

Vi får et almindeligt spørgsmål om Save A Train-operation, Save A Train er faktisk en togbilletter hjemmeside, men vi har også et separat blogafsnit, som er helt gratis, og det er kun for at fremme rejse- og togrejser specifikt.

 

Nu har du et bedre overblik over rejsevirksomhedernes værdiansættelse og lageroplysninger, dette behøver ikke at afskrække dig fra at rejse, og når du gør det, Vælg venligst Gem et tog. som dit websted til togrejser.

 

 

Har du lyst til at integrere denne side på dit websted, bare klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !