Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 02/09/2022)

Eco venlige rejse er på forkant med vores sind, som vi træder ind i det nye årti. Med miljøaktivister som Robert Swan og Greta Thunberg, det budskab til verden bliver leveret med krystalklart. Vi er ved at løbe tør for tid til at lave en varig indvirkning på planeten og bevare hendes dyrebare ressourcer.

Forandring begynder i dag og med os, de beslutninger, vi træffer, der fremmer ansvarlig turisme. Efterhånden som vi bliver mere bevidste om vores indvirkning på miljøet og bæredygtige rejser initiativer, vi stadig en tendens til at tænke på øko venlige rejse i en for bred forstand. ansvarlig rejse er ikke længere noget, vi kan vælge at deltage i her og der. Det er noget, der skal være uløseligt vævet ind i vores dagligdag, bliver anden natur.

Denne positive udvikling gør progressive bølger i hele den globale rejsebranche. Rejser virksomheder er ved at indføre den magt af sol, vandrecirkuleringssystemer er blevet gennemført for at reducere forbruget og plast er ved at blive en beklagelig brug af fortiden. Der er en dyb global bevægelse i stigning, og en, der, med håb og beslutsomhed, vil echo positivt på de kommende generationer af umættelige rejsende. Her er vores bedste tips om, hvordan man rejser Eco Friendly:

 

Svunden Grace Of togrejser

Mange rejsende har valgt at reducere deres carbon footprint ved at flyve mindre eller ved at skære ud fly rejse helt, overvejende reaktion på det svenske buzzword Fly Skam (flyvning skam). Det er ingen hemmelighed, at flyrejser nu er en af ​​de hurtigst voksende bidragydere til klimaændringer. Selvom flyvende altid vil være en central spiller i, hvordan vi vælger at rejse, vi har brug for at blive mindet om, at andre former for rejser tilbud sensationelle helligdage eco.

Togrejser har en nostalgisk svunden nåde stemning og er en kraftfuld øko-venlige rejse initiativ. Det tilbyder en række fordele, herunder mere benplads, spisning i en spisesteder bil, mens du nyder den smukke natur, rejser med børn er langt nemmere, og for dem, der ønsker at forblive tilsluttet, der er ingen tilstand under flyvning. rejser Train svarer utvetydigt til rejser ansvarlig.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Train Travel Eco Friendly

 

Vær Eco Friendly, Lad Kun Footprints

rejse overalt vi, vi bør forlade kun fodspor. Som øko rejsende, vi allerede kender dette. Imidlertid, med disse tendenser presser os til at gøre mere, vi kan tage dette et skridt videre. Den mest positive ting at se, er rejsende slutter sig sammen og efterlader en destination bedre end vi fandt det. Det koster ikke noget at hente et par stykker af papirkurven, at vi ser på en strand eller i en skov. i øvrigt, at bortskaffe det korrekt betyder, at det ikke lander i havet.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Spise og drikke Local

At støtte lokale er ikke kun en øko venlige rejse initiativ, men det er også et fællesskab upliftment bidrag. At købe lokalt betyder, at ingen havde til at transportere disse varer. Endnu mere, lokale virksomheder har mulighed for at trives. Det er et reducerende CO2-fodaftryk, og lokalsamfundet vinder.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

Eat And Drink Local

 

Være en del af Eco venlig samtale

En tendens bliver en tendens, fordi det er en del af den globale samtale. Som en øko rejsende forpligtet til at øko venlige rejse principper, vi nødt til at engagere og være en del af denne fortælling. Vores stemmer har magt. Som vi kommunikerer med andre rejsende og som vi rejser til unikke hjørner af kloden. Vi er nødt til at holde sprede budskabet. Vi fører hinanden med et godt eksempel, og som vi gør disse nødvendige ændringer til vores eget liv, og hvordan vi bidrager til bæredygtig turisme, vi inspirere andre til at gøre det samme.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

Travel Eco Friendly

 

Bruge offentlig transport eller gå

Selv om det kan forekomme utiltalende ved første og forskning skal gøres med hensyn til sikkerheden for offentlig transport og destinationer, masse transit er en øko venlige måde at rejse rundt. Det bruger en drastisk reduceret mængde brændstof per passager i forhold til en bil.

En destination lokker en rejsende til at fordybe sig i alt, hvad den har at tilbyde. Der er virkelig ingen bedre måde at interagere med sine folk, opleve sin kultur, og svæl dig i det omgivende miljø. Tager den offentlige transport gør netop det, og gå er en endnu bedre alternativ.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pack Light og Øko venlig

Det er en stor misforståelse, at pakning lys er ubetydelig. Pakning lys uden tvivl er en øko princip venlige rejse Vi kan alle let vedtage og det har en enorm indflydelse. Den lettere vi pack, de lysere vores transportmidler vil veje og dette oversætter til mindre brændstofforbrug.

En anden måde at spille din del i bæredygtige rejser er at have et kig på den rejse kit. En øko venlige rejse kit vil bestå muligvis af en bambus tandbørste, shampoo barer, og sæbestænger i stedet for brusegeler. Miniatureshampoo og balsam og genanvendelige spildesikre tumblere. Aluminiums vandflasker er vitale såvel som metalhalm.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

Frivillig

De største tendenser rejse til 2020 viser, at erfaringsbaseret rejse er den nye måde at rejse. Flyt dig, det er klassikere. Dette giver plads til oplevelser, som udstillingsvindue kultur, aktiviteter, og en unik indsigt i destinationer.

  1. Vælg Leverandører Forpligtet til bæredygtig Travel.
  2. Overvej en destination i Need for turisme.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

Volunteer in the forest

 

Hvis vi tænker på miljøet, og vi elsker kunsten at rejse, Vi vil spare, beskytte, og gøre vores rejse til noget for det større kollektive gode for planeten og turisme øko. Start ved at bestille en togtur med Gem et tog, i dag!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Hvordan Rejser Til Eco Friendly In 2020?” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)