Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 22/10/2021)

Hvis du planlægger din første rejse til Europa, der er et par ting, du skal vide mest om smukkeste byer i verden. Vi har designet den perfekte guide til 10 rejsefejl, du bør undgå i Europa. En tur til slottslandet, udsøgte køkkener, nationalparker, og naturskønne landsbyer, kan være en af ​​de mest mindeværdige ferier, du får. Tværtimod, det kan også blive til en ond legende og have en dårlig afslutning, hvis du ikke er ordentligt forberedt.

Uanset om du rejser til Europa for første gang eller kommer tilbage, disse tip gør din rejse sikreste, mest behagelige, og bestemt episk.

 

1. Ikke at besøge små byer og steder, der ikke er slået fra sporet

Hvis det er din første tur til Europa, så er du bestemt på vej til de steder, som alle taler om. Imidlertid, hvis du vil opdage et særligt Europa, så er det ikke en af ​​rejsefejlene at undgå i Europa at besøge små landsbyer og kendte byer. Du skal planlægge din tur til de mest uforglemmelige steder uden for alfarvej i Europa.

Selvfølgelig, hvis du vil se og have de samme billeder som de andre millioner af turister, der trænger sig sammen i Paris, Milano, og Prag, følg derefter folkemængderne. Men, hvis du har sjælen til en opdagelsesrejsende, og leder efter de skjulte perler, derefter planlæg din rejse rundt de små og unikke landsbyer i Europa.

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser for Venedig til Milano

 

woman walking on grass

 

2. Rejsefejl, du bør undgå i Europa: Brug ikke offentlig transport

En af de første ting, der kommer til at tænke på, når du hører offentlig transport, er overfyldt og varme busser, køer, og trafik. Imidlertid, offentlig transport i Europa er ikke kun busser, men også sporvogne og tog. Nogle turister vil hellere leje en bil, end pendler, men offentlig transport i Europa er meget behagelig, punktlig, billig, og anbefales.

Du kan nemt nå de fjerneste dele af Europa, fantastiske naturreservater, slotte, og betagende udsigt, med tog. Der er ingen bedre måde at rejse rundt i Europa end med tog, det er den absolutte tidsbesparelse.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Får ikke rejseforsikring

Ja, europæiske byer er en af ​​de mest udviklede og sikreste byer i verden. Men, du er stadig menneske, og klipperne i Europas nationalparker er stejle og nådesløse. Mens du kan være den mest erfarne vandrere og rejsende, du kan stadig forkøle, drej en ankel, eller få dit kamera stjålet.

Rejseforsikring i Europa er vigtig af sundhedsmæssige og andre årsager. At få rejseforsikring i Europa er et must, og du skal ikke spare på en sådan nødvendighed. Ikke at få rejseforsikring er en fejl, du bør undgå, når du rejser til Europa, fordi det kan koste dig en lille formue.

Marseille til Lyon togpriser

Paris til Lyon togpriser

Lyon til Paris togpriser

Lyon til Avignon togpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Rejsefejl, du bør undgå i Europa: Ikke at købe billetter på forhånd

Europa er dyrt. Selvom du rejser til de mest overkommelige steder, museer og attraktionskort vil koste dig en lille formue. Ikke at købe billetter på forhånd er en af ​​de største fejl at undgå i Europa, de millioner af turister, der besøger Europa hvert år, vil garantere dig det.

Så, du kan finde gode tilbud til Europas ikoniske steder, seværdigheder, og aktiviteter, hvis du undersøger og bestiller på forhånd. Nogle gange kan du få rigtig gode tilbud simpelthen ved købe billetter online, og det sparer dig så meget dyrebar tid på din rejse. Desuden, hvis det er din første tur til Europa, du skal være forberedt på de lange køer. Så, køb af rejse- og attraktionskort online sparer dig for at stå i den hældende regn, varme sommerdage, og giver dig tid til det synspunkt og picnic.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

woman laughing next to flowers

 

5. Udveksling af penge i lufthavnen

At rejse til et fremmed land kan være stressende, ikke taler sproget eller finder vej rundt i byen. Håndtering af dit budget og fremmed valuta kan også være stressende. Mens det er meget behageligt og pålideligt at udveksle penge i lufthavnen, det er en af ​​rejsefejlene, der skal undgås i Europa.

De gebyrer, du får betale og udveksle valuta vil koste dig, derfor er det bedst at lave din forskning online på eudskift punkter. Også, du kan altid spørge i dit hotels reception, de vil med glæde anbefale pålidelige penge point i området. Det anbefales at bytte nok til rejsen fra lufthavnen, og et beløb, der dækker det første 1-2 dage af din rejse.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Reservation af plads i det forkerte kvarter

Placering er en af ​​de vigtigste faktorer i skabelsen den perfekte ferie I Europa. Ikke at undersøge den bedste del af byen, kvarter, eller landsby at bo i, er en fejl at undgå, når man rejser i Europa. At vælge stedet for din bolig er lige så vigtigt som at vælge indkvarteringstype. At bo i den forkerte del af byen kan koste dig rejsetid, Trafik, pris, og sikkerhed.

Bruxelles til Amsterdam togpriser

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

Accommodating on a mountain

 

7. Rejsefejl, du bør undgå i Europa: Spise i den første restaurant, du ser

Hvis du er en typisk turist, så går du til de populære fastfoodkæder til frokost eller den første restaurant på din vej. Imidlertid, du går måske glip af fantastiske restauranter, med fantastiske lokale retter og synspunkter, der tager pusten fra dig.

Hvis du kun bruger lidt tid på at undersøge forud for din rejse, du forkæler dig selv med en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Udover, prøver lækker mad, du kunne spare et par dimes, i stedet for at splurging i den første restaurant omkring. God kaffe, bagværk, lokale retter, og sensationelle retter til sjove priser, kan være lige rundt om hjørnet.

Togpriser for Firenze til Rom

Togpriser for Napoli til Rom

Firenze til Pisa togpriser

Rom til Venedig togpriser

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Holder sig til vejledning snarere end gratis byvandringsture

En guidebog er en stor kilde til inspiration til en rejse til Europa, og for at have en generel rejseplan. Imidlertid, at holde sig til din guidebog er en af ​​de største rejsefejl at undgå i Europa. Det betyder, at du vil besøge de samme steder som millioner af andre turister, og som en turist.

Opdage byen på en gratis vandretur er den bedste måde at nyde de mest fantastiske byer i Europa på. En lokaltalende engelsk guide fører dig rundt i byen. Ud over at vise populære og berømte steder, byvandringsguiden fortæller dig byens bedst bevarede hemmeligheder og giver dig masser af anbefalinger og tips til byen. Dette omfatter madanbefalinger, gode tilbud, skjulte pletter, og vigtigst af alt, hvordan man holder sig sikker.

ENAmsterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Berlin til London Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til London

 

 

9. Rejsefejl, du bør undgå i Europa: Pakker ikke til Europa

Solrig, regnfuld, køligt, eller fugtigt, en af ​​de mest specielle ting ved Europa er, at du kan opleve alt 4 årstider på en dag. Så, ikke at pakke specifikt til Europas vejr er en rejsefejl at undgå for enhver pris.

T-shirts, regn- og vindjakke, komfortable sko er simpelthen essentielle at pakke til din rejse til Europa. Det er bedst at pakke og bære lag, på denne måde vil du være behagelig i al slags vejr, og vil ikke bære rundt på en hel garderobe.

Togpriser fra München til Zürich

Berlin til Zürich Togpriser

Basel til Zürich Togpriser

Wien til Zürich Togpriser

 

eiffel tower black and white

 

10. Opbevaring af dine kontanter ét sted

Europæiske byer er kendt for at være fantastiske, men også til lommetyveri, turistfælder, og forskellige ordninger for at narre turister. Dykning dit rejsebudget mellem din dagstur taske, sikker, og et kreditkort er den bedste måde at rejse sikkert og nyde.

Det er bedst at være på den sikre side og undgå at opbevare dine kontanter og kreditkort ét sted. Så, at have din dyrebare tilhørsforhold på dig på alle tidspunkter og steder, er en rejsefejl, du bør undgå i Europa.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

Konklusion

For at konkludere, der er mange vidunderlige steder at opdage i Europa. Du kan tilbringe en fantastisk weekend eller planlægge en lang eurotur, mulighederne er uendelige. Men, når du rejser til et fremmed land, spillereglerne varierer fra by til by. Det eneste, der forbliver det samme, er de fejl, turister laver hver eneste tur. Vores 10 rejse fejl at undgå i Europa, vil holde dig sikker og gøre din rejse virkelig unik.

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til Europa efter eget valg med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 rejsefejl, du bør undgå i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)