Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 08/01/2021)

Den coronavirus udbrud har været en stor årsag til bekymring for mennesker over hele verden, men måske en af ​​de største problemer er, at står over for rejsende. Fordi rejseplaner er vanskelige at ændre, og billetter ofte allerede er reserveret, det kan være mere fornuftigt for dig at fortsætte med dine planer i stedet for at annullere. Hvis du vælger at gøre det, drage fordel af disse tips at sikre, at du rejser sikkert under coronavirus udbruddet og få alle de Corona seneste opdateringer.

 

Hvad er coronavirus?

Først, hvad der præcist er coronavirus? Det er en stamme af den virus, der omfatter sådanne luftvejssygdomme som Mellemøsten Respiratory Syndrome (MERS) og Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS). Årets roman Coronavirus kaldes COVID-19 og menes at have sin oprindelse i Hubei-provinsen Kina, i byen Wuhan. Det er en meget smitsom sygdom med forkølelsessymptomer, herunder feber, ondt i halsen, hoste, og en løbende næse. Da det først kom til indregning i januar, sygdommen har spredt sig over store dele af Asien og resten af ​​verden, påvirker lande som Japan, Sydkorea, Italien, De Forenede Stater, og Iran. Dette har resulteret i rejserestriktioner eller rejse varsler i mange steder, selvom mange flere er stadig levedygtige til rejser.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Hvordan Rejser Til Sikker Under coronavirus Outbreak?

Mens Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) har advaret mod unødvendig rejse til de lande, mest berørt, store dele af verden oplever begrænset, hvis nogen tilfælde. Det Verdens Sundhedsorganisation har anset COVID-19 en folkesundhedsmæssig krisesituation af international betydning, i stedet en pandemi, hvilket betyder at du kan holde på med disse rejseplaner, hvis du er omhyggelig. Bare tage ekstra pleje for at bevare dit helbred ved hjælp af disse tips:

Marseille til Lyon Tog

Paris til Lyon Tog

Lyon til Paris Tog

Lyon til Avignon Tog

 

 

Tip 1: Få alle dine Vacciner

Selvom det kan virke indlysende, er det vigtigt at sørge for, at du har fået alle dine vacciner før du begynder din rejse. For at finde ud af hvad skud du har brug for, før du går, kontrollere CDC hjemmeside for information om sundhed. For, at du er beskyttet fra så mange forebyggelige sygdomme som muligt, er nøglen til at holde dit immunforsvar stærkt.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Tip 2: Bring Desinficering Wipes

Nogle af de værste udbrud er blevet set på steder med tæt kontakt, såsom karantæne Diamond Princess krydstogtskib i Japan, som forbliver forankret lige uden for Tokyo. Hvis du også er ude at rejse blandt mange andre passagerer, såsom på en plan, være sikker på at holde dit område rent. Bring og antibakterielle klude og rense dit område, når du ankommer. Dette omfatter tørre dine armlæn, kopholdere, bakkeborde, og ethvert område, du besætter.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Tip 3: Hold hænderne rene, hvis du ønsker at rejse til Sikker Under coronavirus Outbreak

Mens mange mennesker forsøger at styre uden om virussen via ansigtsmasker, i virkeligheden, læger har fundet dem gøre meget for at noget at holde dig sund. I stedet, vaske hænder ofte viser sig at være mest effektiv i sund og rask. Hvis du rejser et sted, hvor du ikke ofte være i stand til at vaske dine hænder, bringe hånd sanitizer stedet og bruge det ofte.

I samme ånd, holde fingrene fra dit ansigt, og væk fra din mund og øjne. Disse er de højere risikoområder for dig at få en infektion.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Tip 4: Få Rejseforsikring

Hvis du er amerikansk baserede, masser af kreditkort tilbyde indbygget rejseforsikring, selvom du bliver nødt til at tjekke med din kortudsteder for at se, om den nye coronavirus udbruddet er dækket. For alle andre, imidlertid, skal du købe rejseforsikring, hvis bekræftede tilfælde af virussen begynde popping op og breder sig i det land, rejse.

Dette tip omfatter også refunderes rejse, såsom togbilletter, hoteller, og ture. Selv om det kan koste mere forhånd til bog, fleksibiliteten i at have refunderes rejseplaner kan betale sig stor i tilfælde af aflysning.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Tip 5: Bo væk fra skarer!

Sundhed eksperter har advaret om, at virus spredes via fællesskabet kontakt, hvilket betyder at du bør holde sig væk fra overfyldte steder så meget som muligt. Dette minimerer din eksponering for syge mennesker. Selvfølgelig, turistattraktioner har tendens til at tiltrække skarer, men du bør stadig være i stand til besøg i løbet af off-peak perioder når besøgende er lav. På steder som Paris, dette kan betyde besøger Louvre i museets åbning eller lige før tæt i stedet for midt på dagen, hvor turist spidsbelastningsperioderne.

Selvfølgelig, det kan være umuligt at undgå skarer helt, især på festivaler. Mens en stor del af Europa har proaktivt aflyst festivaler såsom Italiens Carnivale og endda Mobile World Congress Expo i Spanien.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

soccer crowd

 

Tip 6: Pas på dig selv

Travel er hektisk, Vi ved alle, at. Imidlertid, den høje hastighed go karakter af rejse betyder ikke, at du har brug for at køre dig selv ujævn. Det kan lyde tiltalende at vågne ved daggry og hovedet ud indtil forbi midnat, men det er vigtigt at sikre, at du tager vare på dig selv midt i alt det sjove. Hvorfor? Fordi tilstrækkelig søvn og en sund kost betyder, at din krop kan forsvare sig mod sygdomme. Dette er især vigtigt for dem, der er mere modtagelige for sygdomme, såsom ældre eller dem med omfattede immunforsvar.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Rejse sikkert i løbet af coronavirus Outbreak – Bundlinie

Mens der er helt sikkert en bekymring for dem, der har bestilt rejse i løbet af denne tid, der er måder for dig at rejse sikkert under coronavirus udbruddet. Det COVID-19 smitsom, men mange lande endnu ikke påvirket og er stadig sikkert for rejser. Hvis du planlægger at fortsætte med din ferie, bruge disse tips til at holde dig sund. Sørg for at du sover nok og spise godt, få alle dine nødvendige vacciner, rengøre områderne omkring dig med desinfektionsmiddel, og holde dine rejseplaner fleksibel. Køb rejseforsikring og undgå overfyldte områder så meget som muligt, og frem for alt holde klar. Hold dig virkelig forberedt i tilfælde af coronavirus udbrud poppe op i dit land.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

travel safely and use trains

 

En af de bedste måder at rejse sikkert under coronavirus udbruddet er via tog – nyde den bekvemmelighed og sikkerhed for rejser med tog og brug Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Hvordan Rejser Til Sikker Under coronavirus Outbreak?” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)