Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 11/12/2020)

Rejser gennem Italien med tog er en uforglemmelig oplevelse. Italiens togsnettet forbinder til næsten alle større byer i Italien, hvilket gør det nemt at komme fra sted til sted. At rejse rundt med tog er ikke kun en hurtig og effektiv måde at se Italien, men det giver også den mest spektakulær udsigt over dets natur. Her er et par enkle rejse tips for at udforske Italien med tog, der vil garantere dig rejsen for livet.

 

Travel Tips til Udforskning Italien – Book så tidligt som muligt

Sæderne og vogne er rene og komfortable, uanset hvor du vælger at sidde. Imidlertid, hvornår køber din billet, forsøge at book tidligt for at sikre, at du får den plads, der er rigtigt for dig.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Paris til London Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Save A Train (@saveatrain)

Afhængig af din destination har vi forskellige rejse tips til at udforske Italien med tog, du kunne være på rejse i flere timer, så tænk på dine behov. Er du glad for at sidde ved vinduet? tilbringe lidt tid afslappende og stirrede ud, mens du ser fantastiske natur passere, eller vil du hellere være i midtergangen sæde? hvor du kan flytte fra din plads mere frit, endnu stadig sætte pris udsigten fra den store kabine vinduer.

 

Udnyt din tid ombord

Den tid du bruger på lange togture kan være en mulighed for at få organiseret, indhente noget søvn eller lægge planer for din næste destination.

Det er ikke ofte, at du virkelig kan slukke og tage noget tid for dig selv. Uanset om du ønsker at læse en bog, arbejde på din italiensk eller lære om historie og steder af din valgte destination, det er dit valg. Nyd rejsen, og glem ikke at holde øje ud af vinduet for at tage i Italiens maleriske landskab.

Köln til Berlin Tog

München til Wien Tog

Frankfurt til München Tog

Prag til Wien Tog

 

Tal med lokalbefolkningen eller andre rejsende

En af de bedste tips i dette blog-indlæg, Rejse tips til at udforske Italien med tog er der rent faktisk rejser med tog er en stor mulighed for at møde lokale eller ligesindede rejsende. Det er utroligt, hvad du kan lære af andre. Lokale kan fortælle dig det bedste-skjulte perler at besøge, mens andre rejsende kan dele deres erfaringer og anbefalinger. Man kunne sidde overfor en tavs, men fascinerende og venlig person for en hel togtur, eller du kan bryde isen ved at stille et spørgsmål. Vær åben for samtale, du ved aldrig, hvad du kan lære eller hvem du kan møde på vejen.

Offenburg til Konstanz Tog

Stuttgart til Offenburg Tog

Leipzig til Dortmund Tog

Dortmund til Stuttgart Tog

 

 

Følg tog etikette – rejse tips for at udforske Italien med tog

Rejse rundt Italien med tog er en fantastisk oplevelse. Det er vigtigt at være respekt for andre passagerer på toget for at sikre alle har en behagelig rejse. Personalet vil altid sikre gæsterne bliver passet og føler sig trygge, imidlertid, det er op til alle på toget til at handle hensynsfuldt.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pompei til Rom Tog

Napoli til Pompei Tog

 

Vær opmærksom på støjniveauet i din vogn og forsøge at holde sig til denne. Afspilning af høj musik eller bruge sædet overfor dig som en fodstøtte aldrig er værdsat. Med manerer og respekt for andre, dette vil gøre din togrejse og alle andres rejse, meget sjovere.

 

Vil du gerne opleve Italien med tog og bruge vores rejse tips for at udforske Italien? Gå til SaveATrain Online at tjekke alle vores exclusives billetpriser og begynde at planlægge din næste eventyr!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)