Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

Når en rejsende nævner besøger Frankrig, de fleste mennesker ville øjeblikkeligt tænke på Paris. Imidlertid, Frankrigs hovedstad er ikke den eneste by værd at besøge i dette smukke land, Rejser til Strasbourg er den nye IN. Mange andre steder er lige så værdig til påskønnelse for alle smukke seværdigheder og erfaringer, de kan tilbyde.

Strasbourg er en af ​​dem byer at vi kunne sætte pris på mere, både for sin skønhed og overflod af ting at gøre der. At rejse med tog til Strasbourg fra større europæiske byer kommer til at tage pusten fra. Lad os få et nærmere kig på, hvordan du kan rejse til dette fantastisk destination og hvad du kan se og gøre der:

 

Når du rejser til Strasbourg Visit The Strasbourgs domkirke

Katedraler fra middelalderen er fortryllende, respektindgydende, og simpelthen fantastisk at udforske. Og Strasbourg domkirke står højt blandt dem - bogstaveligt talt, som det plejede at være den højeste bygning i verden, indtil 1874! Nogle dele af det dato så langt tilbage som 1100, der er et sandt bevis på, hvor længe denne historiske struktur har stået. Uanset om du vælger at udforske inde eller holde sig til at observere facaden, du kommer til at blive imponeret.

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

Tag billeder af La Petite France

Rejser til Strasbourg til La Petite France

 

At træde ind i La Petite France føles næsten som at gå tilbage i tiden. Med maleriske sorte og hvide bindingsværk strukturer stablet i distriktet, der bruges til at tilhøre købmænd af alle slags, brostensbelagte gader, og traditionel restauranter, det er et sted, du skal opleve. Tag billeder og forestille dig selv i tider længe forbi.

Marseille til Strasbourg Tog

Dijon til Strasbourg Tog

Antwerpen til Strasbourg Tog

Lyon til Strasbourg Tog

 

Forkæl dig i det lokale køkken

Til fødevarer turister, der er en særlige gastronomiske oplevelse der skal udtages prøver under rejser til Strasbourg: alsacisk mad, og exceptionel vin og øl. Strasbourg regerer over Alsace-regionen, hvor vine er for det meste sorter, og de vigtigste to til at prøve er Gewurtztraminer og Riesling. Par sidstnævnte med pandestegt karpe eller Choucroute garnie, kendte Alsace klassikere, og glæde din gane.

Köln til Strasbourg Tog

Lille til Strasbourg Tog

Zürich til Strasbourg Tog

Metz til Strasbourg Tog

 

 

Tag en sejltur rundt Strasbourg

Petite France

 

En anden glimrende måde at udforske Strasbourg er via en bådtur. Det er en smuk chance for at tjekke nogle af byens smukkeste seværdigheder og lære om sin historie på samme tid. Der er masser af bådtur muligheder at vælge imellem, og du kan få et par idéer til, som hotspot at besøge næste.

 

At rejse til Strasbourg med tog

Strasbourg har den næststørste Jernbanestation i Frankrig, lige efter Paris. Nå det med tog er relativt ligetil, og du har mulighed for at tage den højhastighedstog TGV (lyntog) Det kan tage dig fra Paris til Strasbourg i kun 2 timer og 20 minutter, stedet for den sædvanlige 4 timer i bil.

Det betyder også, at rejsetiden fra andre europæiske storbyer er også betydeligt kortere. Hvis du er ude at rejse til Strasbourg fra Schweiz, Belgien, Holland, Tyskland, og andre europæiske lande og byer, du kan komme til Strasbourg nemt og hurtigt. Lede efter nat tilslutninger hvis du er på en strammere budget fordi disse billetter er normalt billigere.

 

Klar til at have tid af dit liv at udforske den charmerende by Strasbourg? Bestil dine togbilletter nu, og nyde både turen og destinationen.

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-strasbourg-train%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden)