Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Hvorfor er UK togtur priserne så højt?

Storbritannien Togpriser er steget for højt. Europa anses for at have de bedste togrejser i verden. miljøvenligt togrejser i Europa indeholder smukt landskab. Togpassagerer adgang overalt fra fjerntliggende landsbyer til store byer. I Europa, togrejser er konkurrencedygtige priser, sparer passagerer både tid og penge. I Det Forenede Kongerige, imidlertid, togrejser er meget dyre.

 

 

Uk togtur priser sammenligne tabel

 

Pendlere i Storbritannien

Prisen for pendling i Storbritannien er steget med gennemsnitligt £ 700 i det sidste 7 år ifølge en analyse af arbejdskraft. Rejsen, der er blevet hårdest ramt, er toget fra Birmingham til London. Pendlere, der bruger dette tog nu nødt til at betale togtur priserne på £ 10.567 for en sæson billet. Det stigning i priserne ved starten af 2018 har i nogle tilfælde tilføjet en ekstra £ 100 til nogle allerede dyre sæsonkort.

Amsterdam til London Tog

Köln til London Tog

Paris til London Tog

Luxembourg til London Tog

 

Sammenligning britiske tog priserne til Europa

Passagerer, der rejser i Tyskland, kan købe et BahnCard100, der dækker alle Tyskland til £ 3.795.

Passagerer, der rejser mellem Manchester og Liverpool løn £ 3152 og kan ikke bruge denne billet til at rejse andre steder i Storbritannien.

I Frankrig, årlige pendler til paris Train Ride priserne kan være så lavt som £ 750 og i Italien passagerer, der rejser mellem Velletri og Rom løn kun £ 442.

De britiske tog priserne er så høje, at en årlig billet til at rejse til London Waterloo fra 20 miles uden for London omkostninger 3,248.

De togselskaber, der er anlagt den højeste prisstigninger i 2018 var nordlige (4.7%), TransPennine Express (4.6%), På tværs af landet (4.1%), Merseyrail (3.6%), og Virgin Tog (3.1%).

En undersøgelse foretaget af vouchercloud viser, at passagerer på britiske togene betale en enorm 50 pence pr mile rejste. Sammenlign dette til resten af ​​EU, hvor omkostningerne pr mile er 19 pence.

London til Frankfurt Tog

Paris til London Tog

London til Köln Tog

London til Amsterdam Tog

 

Tips til at spare penge på britiske Tog

  1. Gå eller cykle

Fordi tog priserne gå efter forskellige linjer. Det kunne være, at der er en linje, der er en bedre pris for dig, men ikke løber gennem din lokale togstation. I dette tilfælde, du kan gå eller cykle 10-15 minutter for at komme til en station til en bedre pris, det samme gælder for at finde en station til din hjemrejsen.

 

  1. Opdel din rejse

På grund af den måde retfærdig togtur priser er i øjeblikket beregnet på britiske togene, det rent faktisk kan være billigere at købe to eller tre billetter at komme til din bestemmelsessted end at købe en direkte billet. Hvis du rejser fra Liverpool til London for eksempel, det er billigere for dig at købe en billet fra Liverpool til Crewe og derefter Crewe til London, end at købe en direkte Liverpool-London billet. For mere information om at dividere din rejse tjek split regnemaskiner.

 

3) Registrer med billet forhandlere

Når du registrerer dig med en billet forhandler kan du være berettiget til fordele synes godt om 25% fra din næste rejse eller en gratis varm drik.

 

Spar penge på Tog Overalt

Planlægger du en togrejse i Europa? Hvorfor ikke tage 3 minutter og finde billigere togbilletter på SaveATrain. Udfyld dato og klokkeslæt, som du gerne vil rejse, og vi vil give dig den bedste pris for din rejse, at du kan betale for på flere måder.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)