Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

Europa er rigeligt i UNESCO World Heritage Sites, der tiltrækker millioner af turister. Der er en udvalg af seværdigheder at se - fra arkitektoniske og kulturelle monumenter til naturlige vidundere i det gamle kontinent.

Med så mange steder at vælge fra, Det kan være svært for en rejsende at træffe en beslutning om destinationen. For at hjælpe dig med at vælge hvilken UNESCO World Heritage Sites i Europa til at se først, Vi har samlet en liste:

 

UNESCO World Heritage Sites i Frankrig

Nogle af de mest bemærkelsesværdige UNESCO World Heritage Sites i Frankrig omfatter vidundere ligesom Versailles. Det er den mest berømte og strålende kongelige bopæl i Frankrig. En anden smukt sted at nævne, er Abbey Church of Saint-Savin-sur-Gartempe. Det er en romansk kirke fra det 9. århundrede i Poitou, ny Aquitaine.

For rejsende, der elsker at se religiøse genstande, der er også Chartres Katedral. Denne romer Katolsk katedral stammer fra 1200 -tallet, og du kan finde det sydvest for Paris. Endelig, der er Mont Saint Michel og dens bugt. Det er en ø med strategiske befæstninger stammer fra 8 AD, med en klosteret som dens overordnede struktur.

Paris til Lyon højhastighedstog

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

 

UNESCO World Heritage Sites i Italien

Italien er fuld af UNESCO World Heritage Sites, så vi vil nævne nogle af de mest kendte dem. Vores første stop er arkæologiske områder af Pompei, Herculaneum, og Torre Annunziata. Deres betydning ligger i det faktum, at de er de gamle rester af de byer, der blev begravet i udbrud af Mt. Vesuv i 79 AD. Der er også Castel del Monte, et slot fra det 13. århundrede. Da det blander de påvirkninger af EuropEAN cistercienserkloster gotisk og muslimske arkitektur, Det er et fascinerende syn.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

desuden, Også Italien er hjemsted for Piazza del Duomo i Pisa, det berømte skæve tårn. Endelig, der er den historisk centre i to større byer, Firenze og Rom. I Firenze, strukturer, der repræsenterer renæssancearkitektur stil er en must-see. Gå ikke glip Uffizi, Basilica di Santa Croce, og domkirken i Firenze. I Rom, du nødt til at udforske centrum af Romerriget og den katolske verden med et utal af monumenter og kulturelle seværdigheder.

Firenze til Pisa Tog

Firenze til Rom Tog

Bari til Florence Tog

Salerno til Florence Tog

Tyskland

Aachen Cathedral In Germany

 

Tyskland er et land med slotte, katedraler, og andre fantastiske UNESCO World Heritage sites. Aachen Domkirke er gravpladsen for Karl den Store og den første bygget hvælvede struktur siden antikken. Det mest populære vartegn i Tyskland er en anden katedral, dette en i Köln. Det tog århundreder at bygge startende fra 1248. desuden, det romerske imperiums grænser er også et besøg værd. Alle bør se Hadrians mur og Antonine Wall, som blev bygget i 122 AD og 142 AD, henholdsvis.

Udforskning Rhindalen bliver en uforglemmelig erfaring. Denne region er hjemsted for et stort antal slotte og historiske byer. Endelig, der er Würzburg Residence med Court Gardens og Residence Square. Det er en af ​​de største paladser i Tyskland, et godt eksempel på rokokostil.

Disse er blot nogle af mange vidunderlige UNESCO World Heritage sites i Europa. Med vores forslag, du kan ikke gå galt organisere din rejse. Du kan nå disse steder med tog fra forskellige større europæiske byer.

Berlin til Aachen Tog

Frankfurt til Köln Tog

Dresden til Köln Tog

Aachen til Köln Tog

 

Klar til at udforske, hvad Europa har at byde på? Planlæg dit besøg på bemærkelsesværdige UNESCO World Heritage sites og bestille dine togbilletter i dag!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funesco-world-heritage-sites-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)