Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 03/03/2023)

Betagende bjergtoppe, blomstrende dale, vandfald, søer, og forskelligartet dyreliv, Europas hjemsted for verdens mest uforglemmelige naturreservater. Udgifter over enorme grønne lande, der blomstrer om foråret, 5 af de smukkeste naturreservater i Europa er beskyttede nationalparker, der byder rejsende fra hele verden velkommen. Hvis du er ivrig efter vandreture, trekking, eller nyder naturens fristed, så vil du elske vores 5 top uforglemmelige naturreservater i Europa.

 

1. Belluno Dolomite naturreservat i Italien

Belluno naturreservat blev grundlagt i 1990 for at beskytte den smukke vilde natur af Dolomitterne. Beliggende i udkanten af ​​Dolomitten i det nordlige Italien, Belluno naturpark er betagende om foråret. Det grønne bakker og spektakulære bjerg toppe er dækket af tæpper af blomster. Uanset dit fitnessniveau, vil du have en god tid på at udforske dette naturreservat, da der er en række stier. Belluno naturreservat i Europa er perfekt til både begyndere og erfarne vandrere.

32000 hektar sjælden flora og kalkstenstoppe, naturreservatet Belluno strækker sig fra Cismon-dalen til Piave-dalen. Den rige mangfoldighed er både i fauna og kultur takket være de mange landsbyer i området omkring Piave-dalen. Således når du besøger Belluno naturreservat i Europa, du får chancen for at få en fantastisk udforskningsrejse af naturlige vidundere og kulturperler.

Sådan kommer du til Belluno naturreservat?

Belluno naturreservat er mindre end 3 timers togrejse fra Venedig.

Hvor kan jeg bo omkring Belluno Park?

Der er mange bjerghytter, B&B, og hoteller.

Hvor mange dage skal jeg tilbringe i Belluno naturreservat?

Belluno Dolomites reserve er en af ​​de største og 5 mest uforglemmelige naturreservater i Europa. Også, Belluno er en smuk naturpark, så du skal bruge mindst 3 dage udforske og nyde lagunerne, bjerge, og naturlig pragt.

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser for Venedig til Milano

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Hohe Tauern naturreservat i Østrig

Det største naturreservat i de europæiske alper ligger i Østrig. Hohe Tauern reserve er hjemsted for 10,000 dyrearter, 1,800 planter, og Grossglockner, Østrigs højeste top, på 4,798 meter over havets overflade. Denne fremragende top ligger blandt 200 andre toppe, grøn fauna, bjergsøer, og vandfald.

Hohe Tauern-naturreservatets dale er fulde af storslåede gletschere, gammel og naturskøn landsby visninger, tæpper af blomster, og skove. Denne europæiske naturpark er et fristed for sine besøgende og heldige beboere i de omkringliggende regioner. I særdeleshed, Umbalfalle Nature Trail af vandfald og floder, hvor du kan se nogle af de mest fantastiske vandfald I Europa.

Sådan kommer du til Hohe Tauern naturreservat?

Hohe Tauern naturreservat er meget tæt på Mallnitz by. Wien til Hohe Tauern med tog handler om 5 timer.

Hvor kan jeg bo omkring Hohe Tauern Park?

Mallnitz er en berømt by i Hohe Tauern med mange indkvarteringsmuligheder.

Hvor mange dage skal jeg tilbringe i Hohe Tauern?

Der er mange forskellige vandrestier i Høj Tauern naturreservat, så planlægning en 4-5 Dages tur er bedst. På denne måde kan du udforske parken og i nærheden af ​​byer.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Ecrins naturreservat i Frankrig

Når du vandrer gennem dette fantastiske naturreservat i de franske alper, sørg for at holde øje med ørne, stoats, pil rype, og mange andre vilde dyr det kalder det hjem. Dette fantastiske reservat i de europæiske alper er et af de smukkeste nationalparker du får chancen for at opdage.

Med gletschere, høje bjerge, alpine grønne lande, og frisk luft, Ecrins 'natur og landskab vil fange din sjæl.

Sådan kommer du til Ecrins Nature Reserve?

Du kan nå Ecrins nationalpark fra hvor som helst i Frankrig. Naturreservatet ligger nær den franske grænse med Italien. Det er tæt på Lyon, Marseille, og Genève i Schweiz, så togrejser over Frankrig til Ecrins er en god mulighed.

Hvor kan jeg bo i nærheden af ​​Ecrins Park?

Fra familievenlige hoteller til ferieudlejning, der er en bred vifte af indkvarteringsmuligheder omkring Ecrins naturreservat.

Hvor mange dage skal jeg bruge i ecrins?

Det er op til dig. Uanset om du beslutter dig for at dedikere 7 dage eller tag en weekendferie, du får en helt drømmende tur.

Marseille til Lyon togpriser

Paris til Lyon togpriser

Lyon til Paris togpriser

Lyon til Avignon togpriser

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Saksisk Tyskland og det bøhmiske Schweiz naturreservat i Tjekkiet

Det vidunderlige naturreservat Saksiske Schweiz strækker sig fra Tyskland til Tjekkiet. Elbe-kalkstensbjerge og den verdenskendte Pravcicka Brana-klippeformation har allerede vist ”Løven, heksen, og garderobefilmen. Dette betagende naturreservat er et af de mest uforglemmelige naturreservater i Europa med mange Instagram-venlige udsigtspunkter øverst i kløften.

Sommer eller vinter, de grønne stier, og stier er markeret godt og let at skelne i den grønne vegetation langs begge sider af kløften og floden. Saksiske Tyskland, eller det bøhmiske Schweiz, afhænger af din oprindelige rejse eller endelige destination, som er en vidunderlig oase og vandreture paradis for rejsende fra hele verden.

Sådan kommer du til det saksiske Tyskland eller det bøhmiske Schweiz naturreservater?

Du kan komme til dette fantastiske naturreservat i Europa efter dagstur fra Prag eller Dresden.

Hvor kan jeg bo i nationalparken?

Da naturreservatet ligger på grænsen til både Tyskland og Tjekkiet, indkvarteringsmulighederne er uendelige.

Hvor mange dage skal jeg tilbringe i det bøhmiske Schweiz?

En dagstur er et absolut must, og hvis du kan bruge et par dage, så anbefales det stærkt.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

 

5. Ordesa Og Monte Perdido Naturreservat I Frankrig

Placeret midt i mellem Spanien og Frankrig, Ordesa og Mount Perdido er nogle af de mest fantastiske naturreservater i Europa. Selvom den ligger på den franske side med et topmøde på 3,355 m. navnet Monte Perdido-bjergkæden fik sit navn, fordi det ikke var synligt fra den franske side af grænsen.

Spektakulær Ordesa er begge en UNESCOs verdensarvssted i Europa og et biosfærereservat af dyreliv og fauna. Det er hjemsted for Ordesa-dalen, vandfald, forskelligartet dyreliv, inklusive kongeørnen, og 32 arter af pattedyr. Når du vandrer og beundrer udsigten over Pyrenæerne, sørg for at holde øje med marmoter, Hawks, og ugler, såvel. Derfor, Ordesa og Monte Perdido naturreservat er et fantastisk fristed og destination i Europa for enhver type rejsende.

Fra 3 timer 'til 2 dags vandretur, Ordesa tilbyder forskellige vandrestier, til forskellige niveauer af fitness.

Sådan kommer du til Ordesa naturreservat?

Ordesa og Monte Perdido reserve kan nås fra både Frankrig og Spanien. Fra Zaragosa til Torla-Ordesa handler det om 5 timer eller 3 timer fra Barcelona. Hvis du rejser til Frankrig, så er Toulouse det 7 timer væk.

Hvor kan jeg bo i Ordesa Park?

Du kan finde gode overnatningsmuligheder i Torla, fra gæstehuse og hoteller.

Hvor mange dage skal jeg tilbringe i Ordesa naturreservat?

Ordesa og Mount Perdido er også kendt som Yosemite-parken i Europa. Derfor, du burde blive mindst 3 dage, herunder vandreture og afslapningstid.

5 af de mest uforglemmelige naturreservater i Europa byder på episk udsigt og vandrestier til verdens fantastiske vandfald. Derfor, vandreture over de grønne dale, at beundre blomstermarkerne og bjergtoppene er den største gave, du kan give dig selv. Der er intet mere afslappende og inspirerende end den vilde natur i Europas mest fantastiske lande.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

Ordesa And Monte Perdido

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din ferie til naturreservaterne efter eget valg med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "5 mest uforglemmelige naturreservater i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)