Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 25/06/2021)

Farverig, eksotisk, og ekstraordinær i træk og sted for habitat, du finder disse 12 dyr de mest unikke dyr at se i Europa. beboer de dybeste oceaner, højeste alper, eller hvile i grønne europæiske skovområder, sørg for at være på udkig efter disse fantastiske vilde dyr på din næste escapade i Europa.

 

1. Unikke dyr at se i Europa: Europæisk los

Bor i Schweiz, Frankrig, Italien, og Tjekkiet, den europæiske los er en unik vildkat. Lynx har en kort hale, brun pels med pletter, så let at få øje på i den snedækkede vinterskov.

Du vil finde denne vilde kat en fascinerende race af en huskat, og den vilde plettede gepard.

Hvor kan jeg se den europæiske los i Europa?

Det bayerske Skov er et fantastisk sted at få øje på lynxer og deres afkom.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

European Lynx in the snow is a Unique Animals To See

 

2. Unikke dyr at se i Europa: Lunde

Du kan se disse smukke skabninger bedst fra midten af ​​april ved kystnære klipper. For eksempel, Skomer Island i det vestlige Wales er en vidunderlig destination for fotografering af vilde dyr og lundefugle. Desuden, Bretagnes kyst er et andet fantastisk sted at beundre den atlantiske havfugl.

Lundefugle når op til 30 cm i længden og 20 cm i højden. i øvrigt, med en orange næb og cirkler i øjnene, Du vil opdage, at de er meget lette at få øje på disse dejlige havfugle på klipper ved havet. Med 90% af hele den globale befolkning i Europa, du kan beundre hele kolonier ved Europas kyster det meste af året.

Hvor kan jeg se lundefugle i Europa?

Bretagnekysten i Frankrig og Skomer Island er gode steder, hvor du kan se lunden.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Puffin is a Unique Animals To See In Europe

 

3. Unikke dyr at se i Europa: Saiga

Saiga er en unik antilope, desværre, truet i dag. Saiga er en af ​​de 12 mest unikke dyr, du kan se i Europa. Med sin usædvanlige næse, dette unikke dyr kan let tilpasse sig kolde og varme klimaer, da næsens form tjener dette formål.

Derfor, Saiga har ikke et fast hjem og kan migrere op til 1000 km mellem sommer og vinter. i øvrigt, den kan gå snesevis af km om dagen og er for det meste aktiv i løbet af dagen. En interessant kendsgerning om Saiga er, at der ud over planter og græs, det spiser giftige planter til andre dyr.

Hvor kan jeg se Saiga i Europa?

Du kan se Saiga i de smukke Karpaterne og skovområder.

 

Saiga is the wild in Europe

 

4. Unikke dyr at se i Europa: Pine Marten

Hvis du tilfældigvis vandrer gennem de europæiske skove og skove, er du sandsynligvis mødt med den unikke Pine Marten. Pine Martens lever i træhuller og er ganske gode klatrere, så sørg for at kigge op, hvis du vil få øje på denne specielle skabning.

Pine Martens er i kastanjebrun farve, med en lysegul hagesmæk om halsen. Derfor også i skoven, det vil være svært at gå glip af dette fascinerende dyr på en trægren, med den gule hagesmæk.

Hvor kan jeg se Pine Martens?

Højlandet i Skotland og Irland, er de bedste steder at se Pine Marten.

 

The Pine Marten is among the Unique Animals To See In Europe

 

5. Unikke dyr at se i Europa: Europæisk grøn firben

På 40 cm i størrelse, det bliver virkelig svært at gå glip af den europæiske grønne firben. Denne unikke firben har en lysegrøn ryg og gul mave. Interessant, i parringssæsonen, hannerne skifter farve til lyseblå.

Den grønne firben bor i en høj højde af 2000 meter, så, mens du vandrer op i de østrigske bjerge, Sørg for at se dig omkring. Hvis du rejser fra efterår til vinter, så vil du sandsynligvis få øje på disse firben i huler og tørre skjulesteder. Imidlertid, om sommeren, startende fra marts, disse skønheder varmes op i solen.

Hvor kan jeg se den grønne firben?

Du kan se denne grønne firben sidde i solen på klipper, i hele Europa, Østrig, Tyskland, op til Rumænien, og Tyrkiet.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

the gorgeous European Green Lizard

 

6. Unikke dyr at se i Europa: Pink Flamingo

De smukke lyserøde flamingoer beboer en af ​​de bedste vilde naturreservater I Europa. De lyserøde flamingoer lever med fantastiske vilde heste i Camargue-reservatet i Frankrig. Den lyserøde flamingo er blevet symbolet på Camargue, i sine livlige lyserøde farver.

I lagunerne, sumpområde, eller flyver op, viser deres skønhed, den lyserøde flamingo er ret fantastisk. Når du går gennem 4 stier i Camargue, du vil hurtigt forstå, hvorfor denne fugl er en af ​​fuglene 12 mest unikke dyr at se i Europa.

Hvor kan jeg se den lyserøde flamingo i Camargue Reserve?

Camargue er et kæmpe naturreservat i Frankrig. For at se denne unikke fugl, gå til Ornitologisk park.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Dejligt at Toulouse med et tog

Bordeaux til Toulouse med et tog

 

Flying Pink Flamingo

 

7. Hvaler i Irland

Hvis du tilfældigvis sejler i det sydlige Irland, et eller andet sted i det fjerne, et knoblet hoved kan poppe op fra vandet. Dette kan være pukkelhvalen, den storslåede og enorme hval, der lever i havet omkring Irland.

På trods af deres imponerende og skræmmende størrelse, 12-16 meter, de er harmløse og blide. Disse smukke hvaler ankommer i det sene efterår, synger deres komplekse sange, varer mellem 10-20 minutter.

Hvor kan jeg se pukkelhvalen?

Skotland, Irland, England er gode til hvalsafari.

 

 

8. Unikke dyr at se i Europa: Ulve

Fascinerende og skræmmende, ulve er et af de truede dyr i Europa. Disse unikke dyr tilpasser sig let ethvert habitat, i deres camouflagefarver, og stor i størrelse. Der er mange ulveracer, men den gennemsnitlige ulv kan nå op til 70 kg.

Ulve lever i skove, i pakker, og betragtes som meget beskyttede dyr i Europa. Der er bevaringscentre og reserver, der beskytter ulvene og giver dem de bedste betingelser, så de ikke helt uddød.

Hvor kan jeg se ulve i Europa?

Liguria-regionen i Italien, den bayerske skov, og Polen er ulvene’ foretrukket habitat.

 

Special Wolves Animals To See In Europe

 

9. Unikke dyr at se i Europa: Delfiner

Sprøjt og sang i farvandene ved Italiens kystlinje, de dejlige delfiner er et vidunderligt syn. Mens alle sandsynligvis har set delfiner i billeder, vandlande, eller zoologiske haver i Europa, intet kan sammenlignes med at sejle og beundre disse dejlige skabninger.

Det bedste tidspunkt at se delfiner er om sommeren, når det er varmere, og du kan tage på en bådtur til delfinsafari.

Hvor kan jeg se delfiner i Italien?

Det smukke kyster af Cinque Terre og det liguriske hav er det perfekte sted at se vilde delfiner i Italien.

La Spezia til Riomaggiore med et tog

Firenze til Riomaggiore med et tog

Modena til Riomaggiore med et tog

Livorno til Riomaggiore med et tog

 

Dolphins in Italy jumping over water

 

10. Basking Sharks

Når de fleste mennesker hører “haj” den mest naturlige reaktion er skingrende og frygt. Imidlertid, den mægtige Basking Shark kan være enorm og skræmmende i størrelse, men denne haj spiser kun plankton.

Derfor, du kan føle dig helt sikker omkring disse 12 toner og 12 meter fisk. Basking Shark er den næststørste haj i Storbritannien, og det bedste set fra klipper om sommeren. Så, hvis du ser en stor trekantet finne og grå krop, vink derefter hej og forbered dit kamera til et Basking Shark snap.

Hvor kan jeg se Basking Sharks Inn Storbritannien?

ud for Cornwell-kysten, Isle of Men, og mange af vestlige Englands kyster, Du kan se solende hajer i deres naturlige habitat.

 

Basking Sharks looks similar to whales

 

11. Unikke dyr at se i Europa: jærv

Rod, Rod, er jervens kaldenavn på latin, oversat til gluten. Dette usædvanlige navn passer til det største medlem i Mustelidae-familien – perfekt, da de har en usædvanlig stor appetit.

Af denne grund, jerv rejser måske langt på jagt efter mad, og kan nu findes over hele Europa.

Hvor kan jeg se jærv?

Generelt, jervpopulationen er koncentreret i Rusland, Taiga, og Asien. i øvrigt, du kan også se jerv i Highland Wildlife Park i Storbritannien.

 

Wolverine is a Rare and part of the Unique Animals To See In Europe

 

12. Unikke dyr at se i Europa: Alpine stenbuk

Højt op kl 4000 meter, mellem de snedækkede bjergtoppe, til klippefyldte klipper, du finder Alpine Ibex. Med horn, der kan vokse op til 140 cm, denne bjergged er et af de mest imponerende og unikke dyr i Europa.

for det første, beboer de europæiske alper, Alpine Ibex, er ikke så let at få øje på i sammenligning med Basking Sharks og grønne firben. Udover, deres hov gør det let for Ibex at klatre op og undslippe rovdyr i de stenede Alper.

Hvor kan jeg se Alpine Ibex?

De italienske alper og schweiziske alper har et par fantastiske synspunkter til dyreliv og Alpine Ibex watching.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

Mountain Alpine Ibex

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper gerne med at planlægge en tur til de bedste steder for dyrelivsovervågning. En togtur gennem Europa er ideel til at rejse til de naturlige habitater for disse unikke dyr i Europa.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "12 mest unikke dyr at se i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)