Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Hvis du bor i Europa og du har fået en weekend til overs (eller en hel uge!), sige “Ja” at Besøger Vatikanstaten via jernbane og nyde det fuld fart på!

 

Planlægger at besøge Vatikanet?

Siden 1929 Vatikanet har været en selvstændig stat, og den mindste i verden. stadig, der aldrig formindsket sin herlighed, skønhed, og dens uhyre inspirerende kulturelle og historisk betydning. Selvom der spænder over bare 0.44 kvadratkilometer, Vatikanet har masser af attraktioner at beholde turister travlt: fra St. Peterskirken til Det Sixtinske Kapel (og alt andet i mellem), du vil elske hvert sekund brugt i Vatikanet.

Så vidt Besøger Vatikanstaten via jernbane går, der er en moderne elektriske tog tilgængelig for alle Vatikanets entusiaster. Toget forbinder Vatikanstaten Jernbanestation med de pontifiske villaer.

Her er et par stjerne attraktioner i Vatikanet, du ønsker at besøge og få mest muligt ud af din Italien oplevelse.

 

 

St. Peters basilika er den mest kendte, når han besøger Vatikanet

Den storslåede St.. Peterskirken er kernen i Vatikanet, bygget på hvad der menes at være der, hvor St.. Peters gravsted.

St. Peter-basilikaen er praktisk talt summen af ​​berømte kunstneres arbejde. Absolut respektindgydende slående, teknikken i St. Peter’s Basilica, før du begynder indtast kirke. Du vil først se Berninis statue af Konstantin sammen med resterne af Giottos mosaik over den vigtigste døråbningen. De afdragsfri portico, og 185m lang og 46m tall skib stiger til en kuppel 119 meter over! Naturligt, der er også Michelangelos berømte Pietà, at du ikke vil tro dine egne øjne! Se den rigt dekoreret Kapel i nadveren, Berninis storslåede barok bronze Baldacchino, den pavelige alter og så meget mere.

Rimini til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Verona til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

sixstinske Kapel

Spektakulær i sin egen ret, Det Sixtinske Kapel er endnu et websted, du kommer til at se, hvis du besøger Vatikanstaten via jernbane. Bygget af Pope Sixtus IV i 1473-84 og restaureret fra 1980 til 1994, Sixtinske Kapel holder freskomalerier af mange kunstnere. Gør navne Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, og Signorelli betyder noget? Godt, de hjalp gøre væggene i det Sixtinske Kapel toppen af ​​renæssancen maleri. Michelangelos sidste dom malet inde i kapellet betragtes som den mest dramatiske og mest betydningsfuldt resultat af europæisk kunst.

Sixtinske Kapel er, hvor konklave for at vælge en pave afholdes. Daglige, hundredevis af turister beundre det, og - du kan være en for dem, også!

 

besøger Vatikanet syne seeings

Museo Pio Clementino, mens han besøger Vatikanet

En af de bedste ting ved Besøger Vatikanstaten med jernbane, er, at det giver dig mulighed for at se næsten alle væsentlige seværdigheder i Vatikanet.

Vatikanmuseerne har et systematisk arrangementskærm designet af pave Clement XIV og Pius VI fra 1769 til 1799. Disse gallerier er en skattekiste af væsentlige stykker og fremhæve blot et par er meget vanskeligt! Hver har noget unikt at tilbyde:

  • Sala en Croce Greca holder rigt dekoreret rød porfyr sarkofager af Konstantins datter, Constantia, og hans mor
  • Sala delle Muse viser Belvedere Torso, en første-århundrede-BC Michelangelo-beundret arbejde af Apollonius af Athen
  • Gabinetto delle Maschere har en glorværdig mosaikgulv af teatralske masker fra Villa Adriana i Tivoli
  • Cortile del Belvedere holder Apollo Belvedere, en af ​​de mest berømte statuer i Vatikanet
  • Galleria delle Statue har de fineste gamle lysestager – Barberini Kandelabre – også fra Villa Adriana i Tivoli

Milano til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Siena til Rom Tog

Lucca til Rom Tog

 

Pavelige Villa Barberini

pavens sommerresidens, Den pavelige Villas – Barberini Gardens har været åben for offentligheden siden marts 2014. Indgangen er slags svært at finde, da det ikke er afmærket. Haverne af dette storslåede sted er forbi 2000 år gammel, overfalder over tre niveauer. De er bedøvelse og veldisponeret, og det endelige niveau viser forseglinger af forskellige paver boxed i hegn.

 

At nyde din rejse, mens du besøger Vatikanstaten via jernbane, Søg i dit oprindelse og vælg Rom på Gem en Train hjemmeside for at booke en togbillet inden for få minutter og start din Vatikanet gys hurtigere, end du havde forventet!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dda- (Rul ned for at se Koden)