Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Gribe et kort over Europa og beslutte, hvor de skal gå kan være et mareridt! Ja, især hvis alt hvad du har er et par uger. På et kontinent så mangfoldigt og rigt på kultur, to uger kan synes alt for kort! Derfor, er det nok bedst at opdele og besøge bestemte regioner pr tur. På den måde du giver dig selv nok tid og rum til fuldt ud forstår, hvad hvert land har at byde på. Vesteuropa med tog et glimrende sted at starte, og hvilken bedre måde at rejse end med tog!

 

Hvorfor gå til Vesteuropa med tog?

Går til Vesteuropa med tog er en fremragende oplevelse, da forbindelsen via jernbane er fantastisk! Dette gør det vestlige Europa med tog erfaring en billig og praktisk valg til besøg i span af to uger. Denne gruppe af lande er kendt for sin arv nedsænket i historien, kunst, og utrolig arkitektur! Deres mad sortiment er så forskellige, at du vil finde det næsten umuligt at modstå at spise alt, hvad der kommer din vej. Vesteuropa er forskellige tilgang til det moderne liv vil forlade dig tryllebundet, som du mister dig selv i natteliv og tendenser.

Her er nogle af vores top picks for at få dig i gang.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Trier til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

Belgien

Kendt for sin øl, vafler, og chokolade, Belgien er en del af vores Vesteuropa Med tog rejse og er et uendeligt fascinerende sted at besøge. Fra sin livlige pubber, utallige museer, bemærkelsesværdige kanalrundfart til den indviklede arkitektur, dette land har så meget at byde på. Hvis du beslutter at besøge netop Belgien stedet for at gå rundt, besøger landets strande – de er fantastiske!

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

 

Vesteuropa Med Tog Frankrig

 

Frankrig

Hvor er det man selv begynder? Vinen, køkkenet eller teknikken? De altid poleret franske kvinder? Eller den charmerende herrer? med over 30 million udenlandske besøgende hvert år, byen Lights tilbyder en rejse oplevelse ulig nogen anden. Hvorfor ikke bruge tid på at udforske de mange museer, restauranter, og butikker? Eller flygte til landet, nyde den berømte franske strande, og tage en tur til at besøge deres maleriske bjergside? Ja! En bonus del? Jernbaneforbindelserne er fænomenal! Embrace Vesteuropa med tog, og du vil se, hvad vi taler om!

Nantes til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon lufthavn til Bordeaux tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

 

Vores lukke land til Vesteuropa med tog er Schweiz

Rejser til Schweiz er altid en god idé. Rejser til Schweiz med tog er en endnu bedre. Ikke alene er Schweiziske tog klassificeret som de bedste i Europa, det er også en af ​​de mest naturskønne lande at besøge med tog. Schweiz er hjemsted for nogle af Europas mest smukke søer, den mest berømte bjergtop, og chokolade behandler. Dens kulturelle mangfoldighed er fantastisk! med over 200 nationaliteter, dette er absolut et sted, der vil tilbyde nye indsigt og erfaring på hvert hjørne.

Vesteuropa med tog erfaring har været stigende i Vesteuropa i det seneste årti. Efter at have overvejet, hvad kun få lande fra denne region har at tilbyde, det er egentlig ikke svært at forestille sig, hvorfor. De hyppige og pålidelige forbindelser gør det nemmere at rejse og effektivt, virkelig. Så, det er nu bare op til dig at bestemme, hvor og hvornår de skal gå.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

 

Brug Gem-A-Train at bestille din togbillet til billige priser. Gå til enhver destination befriet for forfærdelige reservationsgebyr! Udforskning Vesteuropa med tog har aldrig været nemmere, og vi vædde disse to uger vil flyve med!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwestern-europe-train%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)