Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 03/02/2023)

Du har masser af muligheder, når du beslutter dig for, hvordan man rejser. Ligesom navnet på den berømte film, du kan gå via fly, tog, og biler. Når det kommer til at tage en rundtur i Italien, imidlertid – der er nogle klare fordele ved at tage togtur.

 

TOG kørekomfort

barn nyder en togtur

 

Flysæder er notorisk korte på benplads, og du er ikke tilladt at anvende elektronisk udstyr under start og landing. Det betyder kortere flyvninger, du er begrænset til din lille sæde for størstedelen af ​​flyvningen uden forstyrrelser, der tilbydes af smartphones og teknologi, dette er virkelig anderledes end en togtur.

Biler giver ofte lidt mere plads, men turen kan være ujævn og nogle mennesker lider af bil sygdom – især på en lang rejse når du måske ønsker at læse eller spille spil. en togtur, på den anden side, giver komfortable sæder og en jævn kørsel – uafbrudt ved lange start og landing gange, igen en anden oplevelse fra en togtur.

Når du rejser med tog turen i Italien, du kan prøve det ekstremt komfortable ergonomiske sæder og lydisolerede kabiner i den nye højhastighedstog Rød pil 1000 tog.

Napoli til Genoa Tog

Torino til Genova Tog

Rimini til Genoa Tog

Siena til Genoa Tog

 

Togtur VISNINGER

Flytransport tilbyder spektakulær udsigt fra luften, men kun for en kort tid, indtil flyet stiger langt over landskabet. Mens motorveje er normalt ikke maleriske, veje mellem byer kan tilbyde smuk udsigt. Imidlertid, føreren skal koncentrere sig om vejen, så kun de andre passagerer kan beundre de bølgende bakker eller smukke hav. Toget ride tillader alle rejsende til at nyde den naturlige skønhed uden for vinduerne.

En af de ting, du hører fra folk, der rejste til Italien med tog er, hvor fantastisk det er at togrejser under solnedgang.

Togrejser i Italien er særligt smukke så sørg for at rejse langs Cinque Terra mellem Levanto og La Spezia eller tage en tur ned østkysten fra Rimini til Catania.

Messina til Palermo Tog

Syracuse til Palermo Tog

Sicilien til Palermo Tog

Catania til Palermo Tog

 

 

KOSTE

Tog tur rejser er langt mere overkommelig end at flyve. Biludlejning kan være omkostningseffektive, men når du tilføje forsikring, gas, og tid (mere tid drivorganer mere nætter for overnatning) din rejse kan blive dyrt hurtigt. Du kan også tage en overnatning togtur, på den måde, du betaler for indkvartering og transport i et.

Rom til Levanto Tog

Siena til La Spezia Tog

Rimini til La Spezia Tog

La Spezia til Levanto Tog

 

MILJØET

solnedgang tid over bjergene

 

Togene udsender langt færre kulstofemissioner end fly eller biler. Ifølge en undersøgelse, biler udsender dobbelt så meget mængde CO2 som tog gør.

Planes forårsager den mest miljømæssig påvirkning. Når du vælger mellem at flyve eller tage toget, overveje dette: fly bruge størstedelen af ​​deres brændstof til start og landing. Mens dette udjævner over længden af ​​langdistanceflyvninger, det betyder, at der bruges meget mere brændstof pr. kilometer kortere flyvninger, såsom rejser inden Italien.

Hertil kommer, at, de fleste mennesker rejser til lufthavnen i bil eller taxa, tilføje flere kulstofemissioner til deres samlede. Det betyder at det gør mere miljømæssig mening at tage et intercity togtur end en kort flyvning eller et drev.

Bortset fra benzin og diesel brug, der er også støj og luftforurening, samt behovet for parkering biler i byer, der allerede mangler grønne områder.

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

TOG køre sikkert

Ved måling af dødsfald pr. Passagermil, flyvning er meget sikrere end kørsel. Her er grunden: der er mindre chance for menneskelige fejl, og det er meget sværere at blive pilot end at få et kørekort. Under hensyntagen til vejforhold og træthed på lange køreture, er det nemt at se, hvorfor du vælger et fly er sikrere end en bil.

Sammenlignet med tog, imidlertid, fly er ikke helt så sikker. Togene rejse langs sporet ved lavere hastigheder, betyder, at der er mindre chance for at styrte ned i forhold til fly. I tilfælde af en afsporing, de langsommere hastigheder betyde mindre risiko.

Firenze til Rimini Tog

Rom til Rimini Tog

Milan til Rimini Tog

Venedig til Rimini Tog

 

REJSETID

En gennemsnitlig motorvejen bane bevæger sig rundt 2,500 mennesker i timen – mens en typisk tog linje kan bære 50,000 mennesker i timen. Dette gør togtur rejse væsentligt hurtigere end kørsel, især når du faktor i langsom trafik, stoppe gader, trafiklys og de uundgåelige forkerte drejninger. Oven i købet, føreren skal fokusere på vejen, så de vil være ude af stand til at læse, undersøgelse, søvn, eller arbejde.

At flyve lange afstande kan være hurtigere end at rejse med tog, men for korte afstande, flyrejser ikke spare tid. Først, du har brug for at komme til lufthavnen – ofte ligger langt fra boligområder. Du skal også være der mindst en time før din start tid til at tjekke ind og gå gennem sikkerhed. hvis du tjekke din bagage, du bliver nødt til at vente på det på karrusellen. Og det er alt, før eventuelle flyforsinkelser eller gåtur eller bus mellem lufthavnens terminaler og porte.

Genova til Venedig Tog

Torino til Venedig Tog

Parma til Venedig Tog

La Spezia til Venedig Tog

 

TILGÆNGELIGHED

sol og togstation

 

Lufthavne ligger ofte uden for byen, hvilket betyder, når du lander, vil du stadig nødt til at tage en bil, bus, eller træne ind i byen. Når det kommer til at se seværdighederne, veje i bycentre kan være overbelastet og vanskeligt at få adgang med bil, så tager toget gør en god mening i storbyområder.

 

Ønsker du at købe togbilletter uden reservationsgebyrer? Besøg SaveATrain.com to adgang til de billigste tog satser.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-a-train-ride-is-the-best-way-to-see-italy%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)