Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 22/10/2022)

jernbanetransport er den mest miljøvenlige måde at rejse. Drivhuseffekten af ​​drivhusgasser per kilometer om jernbanetransport er 80% mindre end biler. I nogle lande, Mindre end 3% af al transport af drivhusgasser kommer fra tog. De eneste metoder mere miljøvenlige end togene er til fods og cykling. der er mange grunde til, at du vælger at rejse med tog er miljøvenlig og vi vil gerne dele dem med dig!

En typisk tog linje kan bære 50,000 mennesker i timen. Sammenlign dette med en motorvej vognbane, som kun kan bevæge sig 2,500 mennesker i timen.

 

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Nigel C Williamson (@therealnigelcw)

 

Når kontrasterende motor transport med jernbane, eksterne omkostninger, støj, luftforurening, ulykker, og forringelse infrastruktur, og overbelastning er langt lavere på tog end at bruge en privat køretøj.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Støjforurening – Hvorfor det er miljøvenligt at vælge at rejse med tog

Støjforurening er den negative virkning af støj på både mennesker og dyr. Det er et direkte resultat af dårlig byplanlægning. Problemer fra støjforurening dato tilbage til det gamle Rom! I dag, støjforurening fra biler kan forårsage skade på menneskers psykiske tilstand. Symptomer indbefatter hypertension, høj stressniveau, tinnitus, søvnforstyrrelser, og andre skadelige virkninger.

I øjeblikket, der er foranstaltninger til at begrænse konsekvenserne af vejbanen støj. foranstaltninger omfatter støjskærme, begrænsende køretøjets hastighed, skiftende vejbane tekstur, samt trafik kontrol, der giver en jævn strøm køretøj. Det betyder, at biler i trafikken styresystemet bliver nødt til at bruge deres bremser og acceleration mindre.

Toget er miljøvenlig, og det er kritisk. Indien er at se salget af biler stigende på årsbasis. Kina forudsiges at have 300 million biler på vejen ved 2030. Luftfart og rejse skib er også tilføje til den globale CO2-udledning. Det fremgår, at ud af alle de transportformer, kun tog holder emissionerne lave og bæredygtig for fremtiden.

El- og hybridbiler er naturligvis bedre for miljøet end traditionelle biler, men problemet i dag er, at disse biler er for dyre til at blive solgt til et niveau, der vil balancere de negative konsekvenser af biler.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Firenze Tog

 

 

Dieseltog og elektriske tog

Der er en forskel mellem diesel tog og elektrisk tog. tog Electric udsender 20-35% mindre kulstof end dieseltog. Et tog er miljøvenlige især Elektriske tog, der er drevet af vedvarende energi og tilbud kulstoffrie rejser. Emissioner fra tog i Europa vil reducere med yderligere 50% ved 2030. Disse tal er stor, da togene tegner sig for 8.5% af al rejseaktivitet.

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Dave Wheeler (@davewheelerstudio)

Tog eller fly – hvorfor vælger at rejse med tog er miljøvenlig

En vigtig vigtig ting, hvornår sammenligning tog til fly er, at flyene skal bruge en utrolig mængde af brændstof til både start og landing. Også, når mennesker rejser med fly, de har tendens til at komme til lufthavnen i bil. Dette øger CO2-emissionerne for deres rejse. Dette gør at tage en intercity tog en no-brainer for miljøet.

Der har været nogle af de seneste udviklinger, især for mennesker rejser for erhvervslivet der er informeret af rejsebureauer af kulstof virkningen af ​​deres flyvninger. Også, bort fra miljøet, det er meget vanskeligt at nå bycentre med bil, hvorimod, hvis du er på et tog, du har direkte adgang til de storbyområder. Dette, oftere end ikke, betyder også, at der er meget hurtigere at rejse med tog end nogen anden metode.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Verona til Milano Tog

 

Afslutningsvis, et tog er miljøvenligt og den mest miljøvenlige måde at rejse på og giver også bekvemmelighed for folk, der rejser for både forretning og fornøjelse. Stigningen i biler på vejene betyder, at overbelastning og forurening er i stigning og tog er transporten svaret for at beskytte miljøet.

 

Søger du at købe togbilletter uden reservationsgebyr? Gå til www.saveatrain.com at få adgang til de billigste tog satser.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)