Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Togene er den bedste måde at rejse i Italien uanset årstiden. Imidlertid, de viser sig at være den sikrere og mere komfortabel løsning, især om vinteren. Vinter togrejser i Italien er ikke kun sikkert, men det er også hurtig og effektiv.

 

De højhastighedstog linjer såsom Trenitalia køre lige ned midt i Italien. Trenitalia kaldes Frecciarossa, Frecciargento eller Frecciabianca Afhængig af linjen. Togene link næsten hver eneste by eller by i Italien, tager dig til centrum af hver destination. De vigtigste stopper Salerno - Napoli (Napoli) - Roma (Rom) - Firenze (Firenze) - Bologna - Milano (Milano) - Torino (Torino). Rom til Venedig er en glat 3 time og 45 minutters tur, mens en tur fra Firenze til Rom er en simpel 1 time og 32 minutter.

Fordi hastighed og bekvemmelighed er nøglen til vintertog i Italien, du kan besøge alle landets bedste destinationer hurtigt og bekvemt. Her er de fem bedste byer at rejse til med tog i Italien denne vinter.

 

Travel Venice Vinter Train i Italien

 

1. Napoli – er Vores åbner for Vinter togrejser i Italien

Napoli er ideel for dem, der ønsker at komme væk fra kulden. Det er altid solrige i Napoli! Når det kommer til Jul festligheder, Napoli skinner over alle andre byer i Italien. De har Jul krybbespil, der vil tage pusten fra. Du vil se dem over hele byen. Mange vil enige om, at det smukkeste man er på Via San Gregorio Armeno.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Bari til Napoli Tog

Rom til Napoli Tog

 

 

2. Toscana

Rom til Toscana er en top rute i Winter togrejser i Italien, fordi det er en kort og en time og en halv togtur væk. Du kunne starte dagen i Italiens hovedstad nyder ferie salg og besøger Vatikanets museer. ved frokosttid, du kunne hoppe på et tog og på mindre end to timer, finde dig selv i maleriske Toscana. Tag et dip i den termiske vand kurbade til hætten din dag.

Milano til Siena Tog

Firenze til Siena Tog

Perugia til Siena Tog

Rom til Siena Tog

 

3. Palermo

Hvis du finder vinteren kedelige og hader koldere vejr; derefter tog rejse til Palermo. Sicilien er din flugt fra kølig nordlige Europa, fordi den giver en atmosfære, der føles tættere på sommer eller forår. Du kan heller ikke lade være med at forelske sig i byens julemarkeder, krybber, og middelalderlige charme.

Messina til Palermo Tog

Syracuse til Palermo Tog

Sicilien til Palermo Tog

Catania til Palermo Tog

 

4. Torino

Hovedet op nordpå til byen Torino, hvis en kold stå på ski flugt er din idé om vinter sjov. Torino er din Winter Train Travel i Italien porten til Alperne. Gå ikke glip af Luci d'Artista. Det er den årlige samtidskunst udstille der lyser op i byen med spektakulære lysinstallationer.

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

5. Venedig

Vinter i Venedig betyder ren, sprød luft og færre skarer til at distrahere dig fra sin skønhed. Nyd en gondoltur eller nip kaffe kl pladsen. Der er altid mulighed for lys snefald til at gøre din Venedig oplevelse endnu mere magisk.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Rejser Vinter Train i Italien, ikke behov for flyvemaskiner

 

Sådan køber billetter til Vinter togrejser i Italien

Køb billetter på forhånd gør dit liv mindre stressende. Til tog langdistance- såsom Frecciarossa, Frecciargento, frecciabianca, reserverede siddepladser er obligatorisk.

At købe en billet i person på stationen er altid en mulighed. Imidlertid, være forberedt på lange linjer og besvær, og højere priser. På denne dag og alder, det er blevet normen at reserve tog sæder online. Når det kommer til, hvordan lang tid i forvejen, kan du købe dine billetter, Svaret vil afhænge af, hvilken type italiensk tog.

Frecce tog er tog højhastighedstog at køre mellem Italiens store byer. Du kan købe dine billetter så tidligt som fire måneder før din rejsedato. For nylig, Trenitalia meddelte, at den ville øge sin bestilling horisont til 6 kommende måneder.

 

Bestil dine pladser på forhånd, og du vil endda nyde nogle betydelige rabatter. Det er bedst at købe dine billetter, hvis du er sikker på dine rejsedatoer som diskonterede og forhånd billetter er typisk ikke-foranderlige og kan ikke refunderes. Kontakt Gem A Train for eventuelle spørgsmål om vinteren togrejser i Italien.

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-train-travel-italy%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)