(Paling Keri Dianyari On: 05/11/2019)

Top Rated dina kanggo lelungan Njupuk Saka Berlin sing kudu senadyan Berlin dhewe kang panggonan Fantastic kanggo ngunjungi! Ana cukup wisata gedhe ing ibukutha Jerman njagi dikuwasani kanggo dina. Nanging, dina kanggo lelungan saka Berlin menyang kutha tetanggan lan deso bisa kurban respite banget saka wong akeh. Saka kraton apik banget lan taman murni saka Potsdam kanggo kaluhuraning alam kali Havel lan Spree, Berlin sakcedhake kurban kathah wisata lan apa iku. Kutha alur lan transportasi umum jaringan wis gampang metu lan, and organized tours make it easy to travel further if desired.

 

Day Trip Saka Berlin: potsdam

Ora uwal saka Berlin nemu manungsa waé liyane saka potsdam. Supaya kita ora bisa duwe dhaftar dina kanggo lelungan saka Berlin tanpa iku. Alesan punika prasaja. Kalebu 40 menit sampeyan bakal perdagangan ing metropolis kanggo dina strolling antarane Kebon lan palace kutha Prusia kraton iki.

Mulai trip dina kanggo Potsdam perantauan menyang Old Dutch Quarter. The bricked arsitektur gaya Walanda abang Potsdam Walanda Quarter unik, ora mung ing Jerman nanging ing kabeh Eropah. Malah ing Walanda, seeking outbuildings sing cocog Jan Bouman gaweyan abad kaping 18 ing Potsdam mokal.

Berlin kanggo Trains Potsdam

Dresden to Trains Potsdam

Magdeburg kanggo Trains Potsdam

Hanover kanggo Trains Potsdam

 

 

Day Trip Saka Berlin: Muskau

Paling wong teka kanggo nglampahi wektu nggandhol metu ing Warisan Dunia situs, Muskauer Park karo Kebon Inggris nggumunke lan kastil Neo Renaissance diubengi dening lake cilik. Soko khusus babagan taman iki sing geografi sawijining ngluwihi kanggo loro Jerman lan Polandia! Dadi mate liwat taman klebu neng rong negara ing siji dijupuk. Kita kaya efficiency! Ana ora akeh apa aside saka iki, supaya riko kanggo Bad Muskau paling dipasangake karo wisata toko kaya Devils Bridge.

Berlin kanggo Trains Bad Maskau

Dresden to Trains Bad Maskau

Potsdam kanggo Trains Bad Maskau

Magdeburg kanggo Trains Bad Maskau

Muskauer Park Germany

 

Day Trip Saka Berlin: Bremen

ok, ok! Aku ngerti iki dicokot saka babagan minangka dina trip. Nanging yen sampeyan wis ana, sampeyan bakal ngerti sebabe aku ora bisa ninggalake iku mati kita dina kanggo lelungan saka dhaftar Berlin! Iku apa ing Bremen kalebu dhahar ing bir Taman ing prau, hanging metu ing nggantheng Schnoorviertel, lumampah ing jarak cendhak saka 100 meter Bottcherstrasse, lan sayah karo warung lan cake ing dasar windmill. Sampeyan kudu kudu ndeleng iku dhewe!

Berlin kanggo Trains Bremen

Hamburg kanggo Trains Bremen

Hanover kanggo Trains Bremen

Potsdam kanggo Trains Bremen

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

Choice final: Dresden

Dresden ndadekake apik tenan dina trip saka Berlin! Kutha iki kira-kira rong jam dening Sepur saka ibukutha Jerman. Dumunung halfway antarane Berlin lan Prague, lan iku cukup cilik lan gampang kanggo navigasi, tegesé malah karo mung siji dina sampeyan bakal bisa ndeleng cukup sing dicokot.

ing kali Elbe mérang kutha; ing sisih siji ana ing Altstadt (utawa Old City), lan ing liyane, ana ing Neustadt (City New), nanging guess apa, ing Altstadt bener anyar!

Dresden dibom kanggo lemah ing mburi WW2 (priksa manawa sampeyan maca slaughterhouse Lima sadurunge ngunjungi, yen sampeyan ana ing sajarah) lan wilayah Altstadt dipunbangun malih persis kaya iku sadurunge perang, nanging sawetara saka bangunan padha mung rampung sawise 2000.

Berlin kanggo Trains Dresden

Hanover kanggo Trains Dresden

Potsdam kanggo Trains Dresden

Nuremberg menyang Sepur Dresden

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Siap break metu saka Berlin kanggo sawetara dina kanggo lelungan gedhe? Nyekel kulo kanthi bantuan saka Simpen A Train. Fees didhelikake, ora fuss, mung seneng-seneng!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Top Rated dina kanggo lelungan Njupuk Saka Berlin” dhateng situs? Sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =https://www.saveatrain.com/blog/dina kanggo lelungan--saka-berlin/ ‎– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)